Kızlar, erkek arkadaşınızın hiç nude fotoğraf istediği oldu mu?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
haydardireksiyon sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benden istedi başta hayır dedim çok fazla Israr etti tamam dedim yaklaşık 10 tane yolladım. Ayrıldıktan sonra bana geri dönmek için yalvardı kabul etmedim beni resimlerle tehdit etti. Pek sallamayınca ondan da vazgeçti 😀 istemeyi düşünüyosan isteme hem utana sıkıla yolluyoruz bırakmayın diye hemde bir antipati oluşuyo kızın gözünde o isterse sana yollar zaten 😀
Resimlerle bir kızı tehdit etmek ne kadar büyük bir acizlik. Zavallı insan yavrusu. Dansöz kıyafeti giydircen böylesine taksim de oynatcan
... Sevgilimden resim istemem.. Öyle bir düşüncem olmamaz.. İstedim diyelim silerim.. Göndermeyin çoğu tehdit eder internete yüklemekle 😀😀 millet sonra o resimleri bir birine atıyor değiş tokuş yapıyor. Resmin kime gittiğide belli değil.. 😀😀
Oldu. Bende atmıştım çok seviyordum onu baya ısrar etmişti. Kıramadım. Kırmak gerekiyormuş. Sonuç olarak bitti. Vicdanım rahat değil o yüzden. Allah günahımı affetsin diye dua ediyorum. Ve kalıbımı basarım bir erkek evlenmeden önce senin çıplak fotoğrafını atmanı istiyorsa gerçekten sevmiyordur o edepsiz bir hoşlantıdır.
Doğru diyorsun ve çok seviyordum diye bişey yok. Çook seviyor diye her şeyi kabul etmeyin
3 yıldır ilişkim var ve böyle bir şeyin bahsi dahi geçmedi. Geçmesin de. Geçtiği an 3 yıl demem noktayı koyarım
İstersen yokla.. Bakalım zokayı yutacak mı, teklif et..
Gönder derse ayrılırsın :😄😄😄😄
Hmm hadi özüne inelim 😀
Teklif etmedi zira ederse ettiği an ilişkimi keserim.
Yok gerek yok neden kesesin
Ben de attım, çok pişmanım. Allah affetsin bir salaklık etmişim ergen ve kafamın basmadığı halimle.
Yaş kaç ki 😰
Attığım zaman 19du. Şimdi 24.
Evet yaş 23 olmadan kızlar mantıklı düşünemiyor bence
Buradan saftirik ve heyecanını zapdedemeyen kızlarımıza, oğlanlarımıza sesleniyorum. Bu bir kamu spotudur. :D Yapmayın arkadaşlar, pişman olunuyor. Kendinizi sergilemeniz hoş bişi değil. Sonra dualarla tövbelerle gözyaşlarıyla Allah'a affettirmeye çalışıyorsunuz kendinizi. :(
Bir erkek için değmez 😄😄😄
Değmez tabi, gerizekalılar. Sözüm meclisten dışarı. :)
Sen istedin mi peki?
Ben istemesem de atıyordu zaten.
Onun niyeti zaten belliymiş o zaman 😄 nerde buldun onu
Kantinden. :)
Niye bıraktın 😀
İşte bu saçmalıklar yüzünden.
İsabet olmuş 😊😊😊
Ben nude attığım zaman 18i doldurmamıştım daha çok pişmanım
Tamamen saçmalık illa deliler gibi seviyorsunuz diye ona nude fotolar atacak halin yok bu tamamen gurursuzluk
Asexsuelim ama bana yalvarınca kıramadım sevgili oldum keşke olmasaydım ;)
Non Nude
Naked
Nakct
O nude ne ki?
Çıplak 😳😳😳
Olmuştu
Sonuç
oldu oldu
Nasıl oldu
Konu açıldı daha doğrusu o açtı ve bende kiramadim seviyodum çünkü
Şimdi sevmiyor musun?
Hayir bitti o iş