Yüzük takalım dedi ve aldık, ne düşünüyorsunuz?

merhaba, sevgilim gecen akşam bana durduk yere yüzük takalım artık başımızn baglı oldgu anlaşılsın dedi. Sonra gümüş alyans aldık o da taktı içine de isim falan (bunuda o önerdi ). Ama sadece birileri asılmasın diye aldıgımızı söyledi. Zaten daha 2-3 aydır çıkıyoruz. Yani bilmiyorum yine de böyle düşünmesi ve erkek oldgu halde yüzük takması falan hoşuma gitti. Bu arada yasımız 24 okullarımız bitti çalışıyoruz falan hani çok küçük değliz. Bilmiyorum ne düşünmeliym. Özellikle erkekler cevap verebilirse sevinirim sizce ciddi mi düşünüyor benle? Bu arada bikaç yıldırtanıyorum önceden hiç ciddi ilişkisi olmadı yani öyle sadece takılıyodu kızlarla mekanda falan o kadar. İlk defa benden bahsetti ailesine anneannesyle tanstırdı ve şimdi de bu yüzük.. Ne düşünmelıym sizce? Ben çok mutluyum ama kendi kendime gelin güvey olmaktan korkuyorm sadece onun ıcn yazdm buraya..
Güncellemeler
+1 yıl
Buarada 2 bçk aydır falan cıkıyoruz ama önceden de yanı şöyle sölyeym temmuzdan beri hoşlanıyoruz birbirimzden bazı engellerden dolayı iyice düşünüp tasınıp eylülde açılabldk brbrmize :) tabı yine temmuz olsada çok uzun bi süre değil de :bilgi olrk söyleym dedm)
Yüzük takalım dedi ve aldık, ne düşünüyorsunuz?