Şimdi nereden geldin buraya diye soracaksınız... Ben 14 yaşındayken ailemde çok ciddi sorunlar vardı ve o sene okulumu değiştirmişlerdi. Hal böyle olunca ne bir arkadaşım vardı ne de halimi anlatabileceğim biri. Her şey üst üste geliyordu. Babamın ayıpları, babamın etrafındaki servet avcısı kadınlar, annemin isyanı, evin en küçüğü olduğum için herkesin gücü bana yetiyordu ve sürekli üstüme geliniyordu. Ben sürekli kendi içimde mutsuz, sürekli ağır şarkılar dinleyen ve ağlayan bir kızdım ama dışardan herkes benim eğlenceli, güleryüzlü oluşumla severdi. Asla insanları kırmazdım, incitmezdim. Çocuklar ailelerinde gördüklerini yaparlar ama ben bunlardan sonuç çıkartıp, doğrusunu yapıyordum. Bunları anlattım çünkü sevdiğim adamla tanışmam burada başladı. Ben 14 yaşındayken çok absürt gelecek ama 35 yaşında olan resim öğretmenime karşı bir şeyler hissettim. Aman Allah'ım o kadar iyi bir insandı ki... Beni hep dinliyordu. O kadar hoş, entelektüel, ruhu ince bir erkekti ki. Yani tam benim erkeğim. Şimdi geldim 21'ime... Tabii 2 tane ilişkim oldu ama kısa sürdü çünkü çocuksu, ergen gibi davranışları olan silik tiplerden haz etmiyorum. Ben sosyalliği , her fırsatta yeni yerleri gezmeyi, modern dansı, nostaljik şarkıları seven bir bayanım. Azıcık karakterimi tahmin etmişsinizdir. O adam tam benim hayatıma uygun biri... Bekardı o zamanlar sonra birisi ile nişanlandı ama nişanı attılar. O zamanlar hem sevinmiştim hem de üzülmüştüm onun adına. Bu kadar hoş biri nasıl da yalnız kalır diye düşünmüştüm. Bu bahsettiğim insanın bunlardan daha haberi yok ama bir şeyler anlar gibi oldu son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarımdan vs... Çok dindar olmasa da orucunu tutan, namazlarını da kılan biri. Benim de hayatım öyle. Onu düşünd&
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumun devamı çıkmamış. Sizce eski öğretmenime karşı olan hislerimi ona söylemeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer