Kız kardeşimden nefret ediyorum!

arkadaşlar deliricem yakında kızkardeşim tam bi kşaar oldu eskiden çok tatlıydı çok iyiydi şimdi hepimizi tterslemeler söylediğin herşeye parlamalar huzursuzluk çıkarmalar döve döve öldürmekten korkuyorum kendimi tutamıyorum bazen çingene gibi bi kız oldu çıktı kaç tane herifle erotik mesajlarını yakaladım bide bu kız 16-17 yaşında 13 yaşından beri böyle beğenilmek hoşuma gidiyor diyor bu ür beğenilmek kimin hoşuna giderki sapıkça bişey bu bunun konuştuğu herifkler bundan 7-8 yaş büyük ..büyük ihtimal zaten sevgilisi olan kişiler ve büyük ihtimalde etekli maymun görseler sokacak tipler.bilirm onları ekmek peynir gibi yalan söylüyor ilgi çekmek için yapıyor annnmleride canından bezidrdi görmezden geliyorlar ama ben gelemiyorum aynı odada yaşıyoruz tahammül edemiyorm artık kaç kere herşeyi elinden aldım katakulleyle geri aldı telefon bilgisayarı yine aynı şeyler hergün p*rno izliyor abazalarla facete muhabbet bide bunların birinin arkadaşıyla güya sevgili olmuş adam sana sevgilisi gözüyle bakarmı size sorarım siz bakarmısınız böyle bi kıza arkadaşınla neler neler konuşmuş onla sevgili olurmusunuz sürekli kendimi öldürürüm diye tehdit ediyor lisede çıktığım olmuştu sadece bi tane annemler beni okuldan alıcaktı nerdeyse ama bunu göçrmezden geliyorlar wabcam açtığını öğrendiğim gün nerdeyse öldürücektim hemde iç çamaşaırıyla açmış sövdüm dövdüm konuştum olmuyor soyadımı değiştirmeyi bile düşünüyorum küçük biyerde yaşıyoruz adı çıkıcak gerizekalının umursamıyo cam açtın niye okulunu şehrinin adını veriyosunu adını soyadını niye veriyosun namussuz zerre sevmiyor beni bilmiyorum neden hiç unutmama bikere ameliyat olma olasılığım vardı yarın sende gel dedim yok gelemem okul var dedi bahane etti ki kendisi 3 gün okuldan kaçmış öyklesine dedem öldüğünde bu oturmuş facete arkadaşlarıyla sohbette ilk öğrendiğimizde hemde hiç umrunda değil konuştum amamma bana saftiriğin tekiymişim gibi davranıyorşizofren etti beni döve döve öldürücem diye korkuyorum ama bi yandan da kardeşim konuşmadan sarılmadan edemiyorum şu içimdeki gereksiz şefkati biri söküp atsa nolurki bu ergenlik değil bu o*luk bende ergenlik geçirdim yok etrafımda böylesi yoktu bnde böyle değildimilahi adalet denen şeyde ortalarda gözükmüyor ilahi bi adalet şu kıza okkalı bi ders versin diye yalvarıyorum yok Allah'ta sesimi duymuyor atsan atılmaz satsan satıılmaz uzaktan akrabam diyorum artık onu soranlara utanıyorum kimseye anlatamıyorum dövvünce suçlu yine ben oluyorum ama resmen azıtmış laftan anlamıyorki kaçkere sözverdi kaç kere hemde yine aynısı o kadar çok yemin ettiki nasıl çarpılmadı bilmiyorum acaba tanrı denen şeyi biz mi uydurduk bu olaylar psikolojimi bozguna uğrattı resmen nasıl davranıyım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda buralardan gidicem artık..:'(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar uzun diye esgeçmeyin okuyun lütfen :(
Kız kardeşimden nefret ediyorum!