bir kadın olarak nasıl böyle düşünebiliyorsun hayret ediyorum sana.tabii ki aldatmadır.ne demek duygusal bağ yok.senden başka bir kadından hoşlanıyor ve sana saygı duymuyor.onu öpüyor kokluyor sarılıyor.hangi kadın sahiplendiği erkeğin başka bir kadınla yakınlaşmasını kabul edebilir ki nasıl bir mide bu.sana duygusal bağı olan adamın başka bedenlerle işi olmaz.başkasını gözü görmez.fiziksel teması gelip geçici olarak görüyorsan senle teması da gelip geçicidir o zaman.bunun garantisi mi var?yada birlikte olduğu kadına aşık olmayacağının garantisi mi var?ayrıca sekse bakış açın ne kadar yüzeysel gelip geçici deyip geçiyorsun.sevişmek sevmekten gelir.erkek bir kadınla birlikte oluyorsa ya hoşlanıyordur yada sevişmek için hisse ihtiyaç duymayacak kadar mekanik ve maddecidir.maneviyatı yoktur.maneviyatı olmayan ve duygusuzca hareket eden bir erkeği kendine yakıştırıyorsan bana söz düşmez tabii ki.
616 Yorumla- +1 yıl
gözü görmez mi bak ne guzel demişssin aşık olursa o zaman bıtmiştir işte sevişmekten değil sexsten bahsedıyorum sadece tatmin 5 sanıyelık zevk ayrıca yas la gorulen gecırılen seylerın alakası yoktur ılışkı ıncelememe gerek yok ben kendımı yasıyorum benım hakkımda yorum yapma soru yu yorumla evet hayır yaparım yada yapamam sende bıraz ınsanların dusuncesıne yasamlarına saygı goster sahsıma hakaret etme saygı duymuyosanda yorum yapma 27 yasındasın ama saygıyı ogrenememıssın bence hemen hakaret
- +1 yıl
ne hakareti yavrum sen benim kardeşim yaşındasın.ama daha bu yaşta bu kadar geniş olursa mezhebin ielride yetiştireceğin bebelere acıyorum.sen seksi 5 saniyelik zevk olarak gördüğünü yazarak maneviyatının olmadığını ifşa ediyorsun ama farkında bile değilsin.dünya üzerinde bir tek hayvanlar dürtüleriyle üremek için sevişir.hadi hayat bilgin yok biyoloji bilgin de mi yok.insanların ruhları ve duyguları vardır.ha sende olmayabilir ama üzgünm aldatılıyorsun.aldatılmaya da mahkumsun.
- +1 yıl
ben gibi penti gibi birçok kişi erkeklerin seviştiği kadından hoşlanabilceğini söylüyor ama sen görmek istediğini görüyorsun.insanlara sinir yapmana ve tartışmana gerek yok kasma kendini kimsenin senle derdi yok yani tanımayız etmeyiz.ama seven ve sahiplenen kadın böyle birşeye gözyumamaz.duygu mutlaka az da olsa vardır hoşlanma vardır.hadi hiiç olmayacak kadar ruhsuz bir adamla bile sevgili olsan en basitinden senle yetinmeyip başkalarını tercih edebiliyor.demek istenen bu doğru algıla.
- +1 yıl
bunlar ayrı değil tatlım.bence sekse sen takmışsın takmasan ayırmazdın herhalde sen sevmediğin halde sevişebiliyorsun demekki ben bundan bunu çıkartırım.ne kadar hoş..ayrıca yetişkin insanlar seks ile sevişmeyi aynı anlamda kullanırlar öğrenmen gerek.pantolon üstünden sevişip ben bakireyim eldeğmemişim sevişiyorum ama seks yapmıyorum bu nedenle sevişmek ve seks farklıdır demek istiyorsan sevgilim başkalarıyla yatabilir demek istiyorsan bununla ilgili de sorular var onları oku.öfkeye gerek yok :)
- +1 yıl
canım herkez aldatılabilri ama benim gibilerin onuru vardır öğrenince terkeder senin gibilerin onuru yoktur altı üstü sevişmiş der kaç kadının üstünden geçtiği belli olmayan adamın altına yatar.sen bu olursun ancak.benim beynime laf söyleyemeyecek derece beyinsizsin çoluk çocuk dedim ama artık tepemin tasını attırdın.hepsini de hakettin.ilşkinde seksin yeri yoksa evlenince de yapma sadece sev.ne kadar zavallısın sen sana muhalefet olan herkese laf atıyorsun.hoşuna gitmeyecekse sormayacaksın..
- +1 yıl
:) ortalık baya karışmış burda yawww
mavieylül doğru söylüyor başka bir bayana yada erkege diyelim yan gözle bakmak bile aldamaktır bir hem sen 5 dk zevk diyorsun ya yukarda yazdım ben iyice oku istersen o beş dk zevk olmasa kimse olmazdı o zaman evlenmenın amacı ne niye evleniyorsunki nasıl olsa gidip onla bunla fantazi yapacan maksat moda etraftakiler evlenıyor dıyemı evleneceksin evliliğin sorumlulukları var onları yapamayacaksan hiç bulaşmıyacaksın - +1 yıl
mavieylülcüğüm sana sonuna kadar katılıyorum.bu zavallı cahil kızımız bu yaştaki bu geniş düşünceleriylE 5 seneye kalmaz patlar.boşver sen ellerini yormana değmez cevap yazıpta.soru sorupta yazılan youmlara bile tahammülü olmayan şımarık,psikolojik rahatsızlıkları olan bir ergen işte.boşgeç. senin dediklerini anlayacak kapasite yok zaten daha onda ablası.
- +1 yıl
mavielul bak avukatlarında gelmiş benım gorusum burda kı kımseyı ılgılendırmez sız saglam karakterlıler buraya yorum yazmasın o zaman sız daha yorum bıle yapmıyosunuz ama mavı eylul sen bence gordugum en kucuk ınsansn karakter olarak tabi gelişssin bana burda hakaret edıyosun ancak kalvyeden cevap verırsınız sızler davayı acıcam
- +1 yıl
bende hukuk alanındayım ve senın hukuk alanından olmadıgını bılıyorum cunku hukukcu olsan bı kere bı agırlıgın olurdu bır hukuk ınsanı asla sahsa hakaret etmez edenı de uyarır eger sen hukukcuysan gercekten cok yazık bu nasıl bır goruskkı dusuncelere saygı gostermıyosun ve hakaretı onaylıyosun burdan belli ne kadar oyuncu oldugunuz
- +1 yıl
bak aklını basına al 5 dk olaylar aldatmak deme aldatmanın buyugu kucugu olmaz senkendını tatmın edecegım bunun neresı aldatma dıyorsun ama dusun bakalım bir her senın gıbı dusunun kısı adam vurmak yerıne bıcakalsa ne olurdu
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Bence aldatmadır.İnsanın sevdiği durruken başkasına nasıl dokunabilir.İnsanlar biraz empati yapsın.karşısındaki sevdiğide insan onun da duyguları var.Sevdiğim erkek benim duygularımı ne düşündüğümü yabana atıp önüne gelenle tek gecelik yaşıyacaksa hiç olmasın hayatımda..Ben sevdiğimi başkasıyla paylaşamam.Ya sadece benimle ya da bensiz olucak .Başkasıyla sevişmesini bırak insan öpmesine bile bakmasına bile dayanmazken sevişmekte neymiş.Çok sevişmek istiyorsa basar nikahı alır istediğini her an.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Erkek biri iler yatar kadın hamile kalırsa adamın başka bir kadından daa çocuğu olur.
kadın biri ile yatar ve hamile kalırsa çocuk kimin sorusu gündeme gelir.
haa dna falan var şimdi ama. Sosyal evrim o kadar çocuk gelşişen bir şey değil o abkımdan erkek çocuğun kendisinden olduğuna emin olabilmem açısından kadının kukusu üzerinde tam egemenlik kurmak ister.00 Yorumla
+1 yılErkekler sevsin ama sevişmesin,
kadınlar sevişsin ama sevmesin derlermiş.013 Yorumla- +1 yıl
Ben de dememde, soruyla ilgili diye yazdım.
- +1 yıl
Teşekkürler kenny.
- +1 yıl
Sağol:) yorum katmadan sorduğum sorularda bile aynı tepkileri aldım ben:) sıkıntı etme.
- +1 yıl
:)) bitane +1de benden penti yeee :)))
- +1 yıl
Teşekkürler kenny:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılfiziksel temas da olsa, oradaki iki makine arasında geçmiyor, birşeyler hissediliyor, o hislerin sonra devam etmemesi önemli değil, o anda hissedilmesi önemli.
ayrıca sevgilisi varken birinin başka ilişki istemesi, tatminsiz sorumsuz birisi olduğunu da gösterir. yani güvenilmez. ve bencil tabi ki. ihtiyaçlarına hakim olamıyorsa, başka konularda da çürük çıkar. ayrıca işin bir de sağlık yönü var. böyle bir eylemde bulunmuş kişiden hastalık kapma riski artar, o açıdan da güvenilmez. bu şekilde eşine aids bulaştıran bir yığın adam var.23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben "aşk" kelimesi kullanmadım hiç, nerede gördün bilemiyorum. yeryüzünde duygu dediğimiz şey sadece aşkın içinde yoktur. ayrıca hissiz cinsel birleşme olması da imkansızdır, varoluşumuza aykırı. burada bahsettiğim hisler aşk ya da sevgi değil. tutku diyebiliriz belki. garip olan sevgilimin ben dururken, başkasına tutkulu hisler duyup kendine hakim olamamasıdır. bunun sonra devam etmemesi hiç önemli değil. kıstas devamlılık değildir, o an ve niyettir. bir de sorumluluk duygusu tabi kişinin.
+1 yılSanırım basit olmamak ugruna basitliği secmiş birisin. Aldatma göreceli bir kavramdır. Kimine göre gözlerle bile aldatma olur kimine göree bir gecelik zevk ugruna bile olmuomus işte... Bence kesinlikle aldatma olur. Tamam dogru fiziksel temas ama dokunarakda duygularını çoşturuyorsun. Bu kadar basit ve geniş olmayın lütfen. Böle düşünüyorsanız sizde eşinize üzülüyorum
319 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim affet beni ama tek gecelik bir ilişki kurdun mu hiç ?Yada eşin sana ?
- +1 yıl
Tamam ozaman söle diim günümüz olarakda daha bu kadar karaktersiz olmadık cok sükür...
- +1 yıl
sen ne sormak istedini bile anlatamamıssın dediğin sey cok farklı. Ben hayatımda kimseyi aldatmadim sevgin bittiyse acık acık söledim benim karakterim böyle. Erkek aldatır kadın aldatmaz die birşey sölemedim ben sana.
- +1 yıl
türk halkının farkedemediği o şahane derinliği bana açıklarsan sevinirim.18-24 yaş aralığındasın hadi 24 olsan 18 den beri aynı adamlasın demektir.yani çocuk yaştan beri.kaç ilişki gözlemledin kaç adam ve kaç kadın gözlemledin de bu derin bilgilere sahip oldun gerçekten merak ediyorum.aldatmanın tek gecesi bir haftası olmaz.ve tek kelimeyle karaktersizliktir.karaktersizliği kabul edenin karakterine söz söylemeye bile gerek yok.bence senin sevgilin her hafta bir gece tek gecelik ilişki yaşasın.
- +1 yıl
Ben bunu farkettim ama sanırım başka bişiler öğrenmek için gelmiş. Cünkü iki tane soru sormus ikiside aynı konu neredeyse yani bir yaran var sanırım. Neysee ben sölicemi söledim sölediklerimide herzaman uygulayan adamımdır.
- +1 yıl
sinir yapcak bişi yok ben sana sen mi die sordum en baştan sölesende cevap bu olucaktı. Kısa ve öz yani :S kızıcak birşey yok bence aldatmadır :) tamammmm
- +1 yıl
o 6 senelik ililşkide senden sıkılmış ve başka yerlere yönelmiş erkek arkadaşın ve sende kendini bu şekilde kandırıyorsun anlaşılan. ama bari fazla konuşma sus. şu yorumlarını okudukça midem bulandı. kendini bu kadar nasıl yerlere düşürüyorsun. yarın birgün seni terkedip gidince hem ondan nefret edecek hemde aynaya bakamayacak duruma geleceksin. kendine saygın kalsın
- +1 yıl
Hmmmm Bence senin tek sucun soruyu yanlış sormakk
- +1 yıl
Ben bile pişman oldum :)))) fazla yüklenmişim :D:D:D dünkü piskolojim ile bugunkü farklı galiba ama soruya cevap aynı :))))
- +1 yıl
Rica ederim :))
- +1 yıl
ne kadar basit bir cevap yaa :D:D:D
Benim tenime dokunan bir insan bir gecelik de olsa başka bir tene dokunuyorsa aldatmadır.
Ayrıca aldatma degildir diyen arkadaşlara tavsiyem; madem.aldatma degil sevgilinizi kendiniz hazirlayip tek gecelik ilişkiye sokun. Boylecelikle vicdaniniz daha rahat olur.32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gerçekten böylemi düşünüyorsun ya? ilginçsin göz teması bile aldatmadır orada duygu vardır istem vardır bilinçli yapılan bir şeydir.
Tek gecelik ilişki aldatmakmıdır demekte ne demek o an erkek istiyorki karşı tarafı bunu yapıyor duygusal anlamda bir bağ ister istemez oluşu illa sevmesi aşık olması gerekmez hoşlanmıştır etkilenmiştir ister.12 Yorumla- +1 yıl
ilginç yorumlar.peki hiç göz teması kurdun mu birisiyle?
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. kadınlar sevişmesin, sevmesin, uyumasın, anasına gitmesin, maç izlemesin bıd bıdı da bıt bıt her şeyi der...
ister... netice mi ?
yatak olayına pek ses etmezler. ya da etmemeyi öğrenirler.
başka bir kadınla 2 gece yattı diye terk eden kadında sonradan gençlik işte yapmayan adam mı var der..
50 + ablalarla teyzelerle bi konuşun bakayım.. neler anlatacalar.02 Yorumlatabiki aldatmaktır. birinden fiziksel olarak etkilenmek diyorsun bak? sen onu severken bi başkasından fiziksel olarak etkileniyormusun? kaybetme korkusu yoksa ne aşk ne sevgi hiçbirşey yoktur. ve sen böyle kendini kandırmaya başladıysan seni kaybetmek diye bi korkusu olmadığı belli şahsın.
10 YorumlaAma o kadar sert tavırlı olmayalım bence. En azından bir erkek olarak ne kadar sevsem de başka kızlara da bakarım ki kimsenin peşinden koşmam ama yine de ayağıma gelen fırsatları gözden geçirmem desem yalan olur. Kızların duygularını bilemem ama bence erkeklerin çoğu da böyledir. Aldatma diyebiliriz ama karş tarafa birşey hissetmeden de olabilir. Kadınlar genelde duygusal bağ kurar diye biliyorum bu yüzden kadının yapması pek affedilir değildir.
02 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur. Ben zaten belirttiğim gibi kadınların ne hissettiğini bilemem. Ayrıca bence de aldatmadır ama çok da katı değilim açıkçası. Ben gözü benden başkasını görmeyen kıza da inanmam. Sonuçta Behlül var Kenan abimiz var :) İllaki başka erkeklere karşı da anlık da olsa birşeyler hisseder diye düşünüyorum. Ki hissetmeyi de yasaklayamazsın heralde.
aynı sey neden erkekler için ğeçerli degil suanda bıle tecavuze ugradıgı ıcın karısını boşayan onlarca haa yüzlerce adam var oda aynı sey sevgılın bu ur seylerı dusunuyosa emın ol devamı gelır ve boynuzların turkiye sınırlarını geçer =)
kusura bakma ama kendini kandırıyosun yada tesselli arıyosn10 Yorumlaaldatmayı tek gecelik ilişki kadar tanımlayan başka bir olgu yoktur bence...
çünkü uzun süreli aldatmalarda insan belki sonunda gerçeği anlatma gereği duyabilir yada yaptığı bi şekilde gün yüzüne çıkar...
ama tek gecelik aldatma anlatılmaya bile değmez olarak görülür, yapan kişiliksiz haysiyetsiz insanlarca. .. belki hiç açığa çıkmaz ama ömür boyu kandırılır adam ya da kadın. yazık.00 YorumlaAldatma aldatmadir tek geceligi uc geceligi bes geceligi olmaz bu isin
insanlar gozleri ile de aldatabilir bu her iki taraf icin de gecerlidir
sevgilinden baskasi ile girdigin en ufak temas aldatmaya girer10 Yorumla
+1 yılBence aldatmadir... bazi insanlarin meshebleri cok genislemis ve boynuzlarina carpa carpa gezmekten gurur duyar hale gelmis!
Ne affederim nede affedilmek isterim! Tecavüz ayri, ama erkegi tecavüz eden bayanlar cok nadir bulunuyor :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. sevgilinden ayrılırsan haberim olsun...ha bide evet aldatmaktır, buna aldatmak demiyen kıza maalesef saygı duymam, önem de vermem..ama mutlu ederim,canım sıkılınca da giderim.
07 Yorumla- +1 yıl
:DDD güldürme beni. neyse sen haklısın kendine göre. sen onu düşünüp uyurken onun bi başkasını tatmin ediyor olması fikrine karşı rahatsan sana ne diyebilirim ki. kalkıp beni etiketlemeye kalkarsan bu şekilde sana çok daha fazla şeyler yapıştırabilirim hoşuna gitmez. bence bu kadar diyalog yeter, uzatmasak düşmalığa gerek yok. iyi günler.
- +1 yıl
düşmanlıkla alakası yok herkes dusuncesını soyluyo bunu sahsa donusturen sensın bole bır soru sorup dusunmem benım nasıl bırı oldugum hakkında sana sınyal vermez oda benım sorunum zaten bende sana yapıstırabılırım ama sahsın benı ılgılendırmıyo burası dusunce yerı sahsı kavga etmek sabah programlarında oluyo burası yerı deıl
Tek gecelik…Iki…üc…dört…bes…alti…onsekiz…yirmibes…yüzonalti…ikiYüz!
Odunla beraber olmuyorki kadinla beraber oluyor, baska bir kadin var bunun neresi normal ya?!
Yüregi benimde teni benim degilmi ya bu nasil istir…00 Yorumlabence sen kendini aldatıyorsun.aynı şeyi sen yaptığındada aldatma olarak görmezmisin samimi olarak suruyorum.yanlış anlama lütfen yargılamak haddim değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatıma değil sadece cinsellik, duygusal bir bağla giren üçüncü yada daha fazlası kesinlikle aldatmadır.
24 Yorumla- +1 yıl
aynen yaaa çakkkkkkkkkkkkk +1
sence aldatmak nedir ? sadece cinsellikmi?!teni senle beraber olan bir insan aklı başkasındaysa oda seni aldatıyordur ama sonuçta hem erkek hem kadın aldatılmayı kabullenemez senin benimsedigin bu gece senle yarın bir başkası ile diger gün bir başkası ile bunun sonu gelirmi sence birde senin miğde, alirmi bu durumudün gece başka bir kadin onu koynuna almış bunu bile bile sen o kişiyi yatagına kabul edermisin...hiç bir kadın etmez bence...
00 Yorumlayarin obur gelip.
hani size sordugum soru vardiya
Bkz.Tek gecelik iliski aldatmak midir?
iste o tek gecelik degilmis sevgilim beni kandirmis hala yatip kalkiyomus ne yapmam lazim diye feryad etmede.15 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisini aptal yerine koymadan aldatabilecek bir erkek oldugunu sanmiyorum.
duygusal olmadigi surece diyorsunda sevgilin bunu tek gecelikten cikartabilir..tut ki dedigim gibi belirli araliklarla o kadinla birlikte oluyor ama yine duygusal bi durum yok.
Bu halide mi normal sence?
+1 yılbence bırakın tek gecelik ilişkiyi eğer süre gelen bir beraberlik var ise bakışmak başka birini düşünmek bile aldatmaktır tabi aldatmak kişiye göre değişen birşeydir
02 Yorumla- +1 yıl
sen hiç böyle birşey yaptın mı?
- +1 yıl
tek gecelik ilişki yaşamadım yaşamamda kendimi meze yapmam asla eğer şu an çok güzel giden bir ilişkim var ve asla değil birini düşünmeyi bakmıyorum bile
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. aldatmadır tabiki. 'tek gece' nin ismi sana ufak birşeymiş gibi geliyor heralde ama o geceler birleşince tek haftalar tek aylar... diye devam eder. ozamanda düşünürmüsün acaba aldatılıyormuyum diye.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaktır tabii bu kafayla devamını da getirir çünkü! Aşk öyle git gel ihtiyaç meselesi kafasında yürümez aşk yapmak dememiş elin oğlu boşuna... Aşık olduğunuzla yapmalısınız...
00 Yorumla aklından geçirdiklerin uygulamaya dökülmediği sürece aldatma değildir.
asıl aldatmak fiziksel olandır. Her insanın aklından bazen anlıkta olsa 3. bir şahıs geçebilir. Ama bunu pratiğe dökmediği ve kendini kontrol ettiği sürece sorun yok.00 Yorumla
+1 yılyok daha neler.
Duygusal olarak değil ama ben her gece başka bir kadınla yatsam ama hiçbiri ile duygusal(!) bağım olmasa bu da mı aldatmak değildir size göre ?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilim değilse aldatma değildir. sevgilimse aldatmadır :) duruma göre değişir.
01 Yorumla tabikii aldatmadırr ya kalbi bendeyken bedeni bir başkasındaysa bunun ne önemi var kii_? pekii düşün ki sen erkek arkadaşını seviyorsun ama tek gecelik bir başkası ile beraber oluyorsunn bu aldatma degilmidir_?
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum... bunu aldatma olarak görmeyen, sadece bu varsayımla kendini aldatıyor...
o niyetle bakması bile yeter bu nasıl bir soru ya..gerçi kişinin midesinin genişliğine bağlı biraz
20 Yorumlabu nasıl bir savunma psikolojisidir böyle?...Olmamış bir psikologa gorun =)...
10 Yorumlabence de aldatma sadece fizikseldir. bu da bal gibi aldatmadır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Sevgilin bildiği sürece aldatma değildir.
Bilmiyorsa aldatmadır. Formül çok basit :)00 Yorumlanasıl aldatmak değil ya.tek gecelik te olsa 1 saatlik de olsa aldatma aldatmadır...
20 YorumlaGörünüşte erkeklerin ideal kadınısın ama emin ol 5dk da sepetlerler seni =)
15 Yorumla- +1 yıl
haklisin saint!
- +1 yıl
ideal insan herkese gore degısır ben bunu ıhanet saymıyorum bana gore ıhanet benımleyken baskasını sevmesı aptal yerıne koyması sonucta herkes aldatıyo o zaman bakmakta akıldan gecırmekte ıhanet benı sevsın deger versın ve aptal yerıne koymasın yeter fızıkseller benı baglamaz o onunla bunu kabul edenın salaklıgı
baskasının yatagında nefes nefese kalıyorsa benım ıçın nefes almasın.ıhanettır affetmem sahsen
02 YorumlaDevamında ne gelecek peki? O yaptı ben de yapayım mı?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. bence aldatmak o zaman erkek arkdasım bir sürü kızla takılıp dursun ilişki yaşasın
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın gerçeği oyunu olmaz. Sonuç hangi bakış açısıyla bkarsan bak aynı...
00 Yorumlatek gecelerı toplarsan tek tek al sana bir dolu süre demektır
10 YorumlaAffedilemez. Affedersen yine yapar. Hata hatayı doğurur.
10 Yorumla
+1 yılSanırım aldatmadır hatta büsbütün aldatmadır. bkz: aldatılma cinayetleri..
00 Yorumla
+1 yılgerçekçiliği severim ama bu konuda bir kere bile doğru söylemedim...yaptınmı yoo
00 Yorumla
+1 yılbana göre de değil ama arada kesinlikle bir duygusal bağ olmamalı. ancak o şartla olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. hiç aldatma olur mu canım normal birşey bence sevgiliye bu konuda cesaret bile verilmeli
00 Yorumla
+1 yılYok yav niye aldatmak olsun en az 5 defa olmali dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini kandırmaya devam et ondan farkın yok emin ol
016 Yorumla- +1 yıl
kendımı kandırmıyorum sadece olay bu gercek olan bu sevgı duygusal bıseydır. bence sen duyguyla fiziksel olayları aynı kefeye koyuyosun asıl bu kandırmak.sen guzel bıseye hıc bakmazmısın aklından hıc gecmedımı erkek arkadasınla oturuken hıc mı bakmadın bırıne aklından gecmedı o zaman bu da bı aldatma oluyo o zaman sen aldattın gıttı
Cevap sahibi+1 yılsenin yaş kaç ya öğreneceğin çok şey var daha. ama şunu iyi bil aldatılmaya mahkum birisin erkeklere kızmıyorum artık senin gibiler olduğu sürece.
- +1 yıl
tabii ki erkeğe sen kadın olarak bu hakkı verirsen ohooo helal olsun yapmayan adama.adamın hem elinin altında onu seven bir kadın olacak hemde bilecek ki kimle yatarsa yatsın o kadın hep elinin altında.kaybetme korkusu olmayacak.sonrada adı aşk sevgi olacak bunun.ciddi bir mantık hatası var umarım yaşı ielrledikçe bulur.yoksa ileride kocası olacak adam sürekli birileriyle yatar sonrada gelir karısıyla yanı sorunun sahibiyle yatar.şanslı adam :)
Cevap sahibi+1 yılbi yürü git ya gerçekten safmışsın. herif aldatsın aldatsın sonra senin koynuna girsin veya seninle cinsellik yaşamasın ne kadar iğrenç bir olay. erkek arkadaşın seni keriz yerine koymuyorsa bende en adi o... m
- +1 yıl
bu karsındakı erkege baglı ole hem onun koynuna hem bunun koynuna gırerımı ancak bır abaza der ve bana hakaret etmeyı bırak kımınle evlenecegım ve kocam benı baglar asıl saflar sızlersınız sız aldatılın haberınız olmasın adam gelsın senı alsın koynuna yatmakta sex te takılmıssın omrunun sonuna kadar da yatttı mı yattmadımı dıye dusunursun aklın yatakta kalır ben kımın ne yaptıgını bılıyorum karsımdakı erkekte sızın asla bulamıyacagınız olgunlıkta ve karakterde bıraz daha hakaret edersenız baska
Cevap sahibi+1 yılçocuksun daha büyü önce
Cevap sahibi+1 yılsaf önce burdaki yorumlara bak anormal olan sensin herkes normal şekilde altdatmadır demiş
Cevap sahibi+1 yılseni adam yerine koymaz hiçbir erkek bu düşüncenle
Cevap sahibi+1 yılevet gerçekten çok kıskandım .. acıyorum senin gibi saflara
+1 yılaldatmanın teki çifti olmaz.tek gecede olsa aldatmak aldatmaktır..
00 Yorumlaolan olmuş daha ne diyorsun adam işi bitirmiş zaten
10 Yorumlamemnun kaldı ve haz aldıysa tek geceyle kalmaz emin ol...
02 Yorumlamaaşallah meshebiniz çok genişmiş :))
40 Yorumla
+1 yılaklı bir anlığına kayabilir ama kendi kaymamalı.
12 Yorumla- +1 yıl
:-)) +1
bir yaşıma daha girdim
13 Yorumla- +1 yıl
aaahha kaç oldun ? bakalım neler görüceksin daha ::D
- +1 yıl
:D
+1 yılSadece kendini kandırmış olursun.
00 Yorumla
+1 yılnormal şartlarda asla kabul edilemez bir durum
00 YorumlaSaçma tabiki aldatma :)
00 Yorumla:))) kendını kandır sen
10 Yorumlabenim için bitmiştir
10 Yorumla
+1 yılbildiğin aldatmaktır tabi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekse oyundur. Kadınsa değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben tek gecelik ilşkiyi aldatma olarak görüyorum
10 Yorumla
+1 yılÇok karasız kaldım..
00 Yorumlaaldatmaktr
00 Yorumlabence aldatmak
01 Yorumla- +1 yıl
+1
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri