Ablam ogretmen ile cikiyo yardim edin lutfen :(((?

Allah askina yardim edin ablam 19 yasinda ogretmen 25 yasinda cikiyorlar , bunu ben ve annem biliyoruz babamin haberi olsa oldurur 1 haftadir kavga oluyo ablam eve gec saatde geliyo annem agliyo bizi dinlemiyo benim hayatima karismayin diyo o adamla oldugundan beri cok degisti taniyamiyorum onu gercekten cok zor gunler geciriyoruz şu an bile kavga ettik eve gec geldi diye agliyorum titriyorum yemin ediyorum kendimi oldurmek istiyorum psykolojim bozuldu yasim 18ablamin yaptilari hep gelip benim basima kaliyo hap alicam olucem kurtulmak istiyorum nolur yardim edin , eger okul muduru ablam ve hocanin iliskini duysa hoca isten cikar daha demin hocayi aradim ablam seninlemi dedim oda sasirdi onu aradigimi gorunce cok korktu sonra ablama kardesin beni aradi dedi , ablamda kiz arkisi ile disaridaydi eve sinirle gelip bize patladi nolur yardim edin napicam ben ya :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ozur dilerim cok onemli seyi soylemeyi unuttum bu adam musluman degil ve yabanci ayriyeten ablami da aldatti ama ablam onu affetti , bunlarda evlilik yok 2 ay evli kalip hemen ayriliyorlar canlari skldiginda babasida annesinden oyle ayrilmis ve iclili bir adam siz de yerinizi bizim yerimize koyun kizininiz boyle adam ile evlenmesi istermitdiniz?
Ablam ogretmen ile cikiyo yardim edin lutfen :(((?