Arkadaşlar çok merak ediyorum, kısa boylu erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim boy 1.67 yani öyle çok uzun falan değilim. Biriyle telefondan görüşüyorduk, arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Buluşmaya gittiğimde (ki topuksuz gittim..) çocuk hem benden kısa hem aşırı derecede zayıf. Sanki yanımda kardeşimi gezdiriyormussüm gibi geldi :(... Tabi o son görüşmemiz oldu :D Hata bendemi size göre, yani ben mi abartıyorum?
İnsanları kilosuna, boyuna veya dış görünüşüne göre yargılamamalıyız. İnsanların elinde olmayan ve değiştirmesine imkan olmayan şeyleri kriter yapmamalıyız. Bakın bakım v. s demiyorum, doğuştan gelen ve genetik olan şeyler için diyorum. Belki o aradığımız kriterler yok diye vazgeçtiğimiz insanla aslında çok mutlu olacaktık? Belli mi olur? Belki de aradığımız gerçek insan o olabilir. Böyle şeylere bence aldırmamak gerekli.
İnsanları doğuştan gelen kriterlere göre yargılamamak lazım. Bir insanın bize karşı davranışları, samimiyeti ve duyguları çok daha önemli. Eğer bunları gerçekten olumlu şekilde hissettiriyorsa diğer kriterler önemsiz. :)
10
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabii ki de senin bir hatan yok. Erkeğin kısa boylu olması kötü bir şey ya da bir özür değil bence. Bu senin bir kriterin ve ona göre düşünüyorsun. Sana karşı duyguları, davranışları nasıl? Sevgisini hissettiriyor mu? Onunla mutlu ve huzurlu musun? Bu soruların cevabı çok daha önemli. Eğer bunları gerçekten güzel hissediyorsan diğer şeylere pek takılma.
4 senelik ilişkimde kız arkadaşım benden 12 cm uzundu. :D Bir erkeğin sevgilisinden kısa boylu olması inan ki sorun olmuyor. Bu sadece senin kendi kendine koyduğun bir kriter. Kısa boylu erkek olmak kimse istemez. Genetik veya doğuştan gelen bir şey sonuçta. Böyle şeyleri umursama derim, önemli olan sana nasıl davrandığı.
:D evet ve inanın hiçbir sorun da yoktu. Şu an kendisi yurtdışına gitmek zorunda olmasaydık evliydik. Sınırları ve gidebileceğiniz yerleri siz çiziyorsunuz. Aşmak veya aştığınıza inanmak yine size kalıyor. Takılmayın böyle şeylere.
Kısa olmak hiçbir erkeğin suçu değil, sonuçta doğuştan gelen bir şeydir. Hangi erkek uzun boylu olmayı istemez ki? Eğer size gerçekten güven veriyorsa böyle şeyleri umursamayın.
önemli olan boyu değil işlevi üzerinden yürür isek sadece boy kaynaklı değil başka bir durumdan ötürü görüşmeyi kesmişşin sen bende 183 boyundayım kendimden uzun bir bayan istiyorum değişiklik olsun diye ama türkiye şartlarında bo çok zor bir olay uzun lafın kısası kalp kalbi sevmiş ise ne boy ne kilo ne endam göz görür
Konuya tesadüfen denk gelmiş bulunmaktayım. Komplekstek uzak olalım derim. Boy 175 e 21CM e 9.2 Alt takım ☺️ sevgilim yaklaşık 183 boyunda Sütlü çikolatalı Güzel bir Afrikalı sıfır kompleks. Biraz Karabük ünisini anımsattım ama olsun. Kalite erkek olmaz asıl kalitenin kadının olması lazım. Ki erkek esinlensin. Boy kısmı emin olun kadınlar sırf yanlarında imaj dursun diye takılıyorlar güçlü hissettirsin diye fakat olay şu ki kısa boylu erkek ler yere daha takın oldukları için daha güçlüdürler amcamdan bilirim 😁 işte benimde kısa düşüncelerim bu yönde. Kızları mutlu etmekten vazgeçin mutlu olmaya bir adım atın hayat kısa tadını çıkarın kızsız da olur. Siz yeterki isteyin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu bir kriter haline getirmek bence hiç doğru bir şey değil yani kendini o insanın yerine koyman yeterli napsan boş boy kısa şansına küs doğuştan 1-0 yeniksin bunu sadece boy değil diğer fiziki özellikler açısındanda düşünülmeli insanların değiştiremediği kusurları yüzünden dışlanmaları hoş değil bence
Ben 1.80 im. Kısa erkekle hayatta olmaz olarak düşünüyorum. öpmek için yukarı ulaşmaya çalışacak falan bunlar zor işler, direkt uzun olsun herkes rahatlasın.
Kendini sevgilinin yanında rahat hissetmen lazım. Benim de başıma gelmişti; kız bende çok kısaydı ve kız kardeşimle geziyor gibi hissetmiştim, yürürken kızla göz kontağı kurmakta bile zorlanmıştım, rahat edemiyordum yani sende de bu tip bir sorun olduysa hata tabii ki de sende değil ama insanların düşüncelerini takıp da benden kısa erkekle konuşmam dediysen hata sende (bence)
Genellikle kendini satarak geçimini sağlayan kalitesiz hanımefendiler şehrin göbeğinde değilde daha dış taraflarda yaşarlar. Herhangi bir yerin sınıflandırılması değil. İstanbul içinde aynı Adana içinde.
Bilmem ama kısalık aslında soyut bir terim sayılır kişiden kişiye ya da yerden yere değişebilir. Mesela Hollanda'da kısa sayılan bir kişi Kore'de oldukça uzun sayılabilir
bence sevginin bir engeli yoktur yani eğer gerçekten seviyorsanız fiziksel özelliğin engel olduğunu düşünmüyorum ama görünüş olarak şahsen ilişkilerde erkeğin kızdan daha uzun/iri olması daha hoş duruyor bence
yok ya olmaz bence benim boyum 170 istemem benden uzun sevgilim olsun ya benle aynı boyda olsun ya da benden kısa olsun bence uzun olunca sıkıntı ama kızın 2 3 cm uzun olmasın sıkıntı olmaz bence
Sarılırken sıkıntı işte çok eğiliyorum bayramda şeker istemeye gelen o biciriklere sarılıyormuş gibi oluyorum 😃 boy moy önemli değil aslında Karaktersiz olmasın. Vicdanı merhameti kocaman bir kalbi varsa sıkıntı yok ☺️
Bayramda seker isteyen o biricikler :D :D Eski sevgilim benimle ayni boydaydi ama kilo vardi o yuzden onda hic sorun etmedim. Sadece tipe bakan biri degilim. Yillarca uzun boylu sevgili klisesiyle aradim durdum sonra ayni boydaki sevgilime kor kutuk asik oldum :) Ama bendende kisa olmasin ask ugruna o kadarda yapmam herhalde :D
En İyi Cevaplar