Özlemek, üzülmek, ağlamak.

18 yasındayım. 3 yıldır tanışık olduğum bir kız var. Ve bu kızla eskiden birşeyler yaşamıştık. Sonra ayrıldık ve epey zorlu bir dönem geçirdim. Son 3 aydır tekrar birlikteyiz. Ve ben onu çok seviyorum. İnanın yaşım henüz küçük olmasına rağmen başka hiç bir kıza bakmıyorum ve başka hiç bir kız beni etkileyemiyor. Sadece o olarak düşünüyorum. Oda beni seviyor bundan eminim. tam 1 hafta önce bana biraz yalnız kalması gerektiğini ve düşünmesi gerektiğini söyledi. O 2-3 gün zaten bana karşı soğuk davranıyordu. Bende tamam dedim ve biraz rahat bıraktım. Normalde 1 gün bile sesini duymazsam kötü olurum. 3 gün boyunca aramadım. 3. gün aradım hastanedeydi ve kardeşi tiner içmiş yanlışlıkla. 4 yaşında kardeşi. Duymak istediği şeyler söyledim sonra kapattık. Ve o günden beri telefonu kapalı. 4buçuk gün oldu. Gerçekten onu çok özledim. Ve bu sürenin uzayacağını düşünüyorum. Onsuz 1 gün bile geçiremezken 4 gün bana çok ağır geldi ki bu devam edecek eminim. Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor? Gerçekten onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Son zamanlarda kafası karışıktı mutlu değildi benimle. Bana korkmamam gerektiğini söyledi korkacak bir şey yok dedi onu kaybetmekten korktuğumu söylemiştim ona çünkü. Onu düşünmeden duramıyorum. Guitar Hero oynarken bile oyundan zevk almıyorum onu düşünüyorum. Sinemaya gittim film izlerken telefonunu açmış mı diye kontrol ediyorum. Lütfen bana bir çare bulun. Bir meşgale mi bulmalıyım ne yapmalıyım?
Özlemek, üzülmek, ağlamak.