Eski sevgiliye dönülür mü?

Başlık açık ayrılma sebebimiz aslında şöyle; eski sevdiği insanı unutamıyormuş ama buna rağmen mutlu olacaksam devam edebiliriz dedi. Ama tabiki ben reddettim şimdi çok özlüyorum gerçektende seviyordum ne yapmalıyım. Kıskandırmak için başka bir kız arkadaşımla samimi foto çekilip koydum oda şimdi değişik değişik durumlar atıyor sanki başkasıyla çıkıyormuş gibi ve bana özel attığı bazı fotoları profil yapıyor arada ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Çıkıp çıkmadığını bilmiyorum şu an ama çıkıyorum dedi arkadaşıma. Gerçekten aşığım galiba uyuyamıyorum günde 3 4 saat uykuyla duruyorum yemek zaten yiyemiyorum ayrılalı daha 3. gün 3 kilo verdim. Durum zor anlayacağınız dönmek istiyorum ama korkuyorum geri döneceksem ne yazmam gerek aklımda üç beş bir şey var ama nelerden çekinmeliyim bilemiyorum. Gözünün önünde mi durayım yoksa hiç gözükmeyeyim mi? çok fazla soru var aklımda.
Güncellemeler
+1 yıl
Vaz geçiyorum ben o zaman herkesi unuttuğum gibi bu kızıda unuturum eksikliğini hissetsemde soğuturum aklımdan napalım o zaman herkese teşekkürler. Kaslıyım yakışıklıyım zekiyim :D çıkış yolu göremiyorum o zaman geri dönüyorum ben...
Eski sevgiliye dönülür mü?