Boyum 185 kız arkadasımın boyu 155ti. Yanımda çocuk gibi kalıyordu.
Terk ettim yanımda rahatsız oluyordum. Üzülmüş müdür?
Terk ettim yanımda rahatsız oluyordum. Üzülmüş müdür?
Tabi ister istemez üzülmüştürde iyi yapmıssın kardeşim ya o ne abi kardeş gibi :D
Aynen amısına koyim :D
Adamın dibisin Amınadd :D
155 boyundaki kıza ben bile bakmam. 177 boyum var, 170 kız iyi yakışır bana.
Sana da 175.
Aynen
Cevap
9Cevap
iyi yapmışsın arada 20-30 cm fark olan çiftlere uyuz oluyorum berbat duruyorlar...
Aynen ya çocuk gibi
Yok yere uzatsam daha mı iyiydi
yok zaten uzatmak değil hiç başlamamak en iyisi. bir hata yaptıysan da neresinden dönersen kardır tabi ki.. ama ilişkilerde en sık yapılan yanlıştır çok büyük vebale neden olur. Davul bile dengi dengine vurur derler. boşuna değil. her kız kendinden üstün ya da çok üstün özelliklere sahip bir erkeği ister ve kolaylıkla kabul eder. erkek te kendinden üstün özelliklere sahip bir kızı isteyebilir ama kullanma niyetinde değilse kız nazikçe reddeder. erkeğin kızdan birazcık daha üstün özelliklerinin olması erkeğin kabul edebileceği bişeydir tabi ki atlan deve olmaz bunun da sınırı vardır. ama kızın erkekten birazcık daha üstün özelliklerinin olması kızın kabul edebileceği bişey değildir.
Bunların istisnası taraflardan birinin diğerini kullanması ya da görece üstün olan kişinin bazı gizli kusurlarının olması olabilir. Mesela bakire olmayan çok güzel bir kızın çirkin bir erkekle evlilik niyetiyle birlikteliği gibi...
Iyi yapmişsin kardeş çok uyumsuz bir çiftmişsiniz aranizda 30 cm var.
Bence sana bu boyla 1.75 ten aşağisi gitme kisa kizlari bende sevmiyorum iticiler
Aynen ya en az 175 olacak
cıkmaya baslamadan önce istemeseydin ilişkiye baslayıp ümit verip sonra da mendil gibi kenara atmak erkekliğe sıgarmı
Olur dedim olmadı yapamadım
Ya bide millet iyi yapmissin diye gaz veriyor ne gerizekaali insanlarsiniz siz ya? Kiza ümit verip boyun ufak demekte nedir? Vicdansizlar! Cevremde öyle evli ciftler görüyorumki erkrk 1.90 kiz 1.60 ama onlarin askinin ufacik zerresi olamazsiniz. Allah bizi sizin gibilerden korusun. Amin
yaw he he
-1 köstekçinim
Tabi yanına yakışması gerek. Fakat bu işlerin sadece %30 unun dış görünüş olduğunu düşünüyorum.. Kızlar için ideal boy ölçüsünü sorarsan 170
175 güzel aslında
Yarın senin kızkardeşin veya kızınada aynısını yapabilirler peki madem senden kısa neden çıktın ilk başta
Üzülmüştür tabii. Eğer onu seviyorsan boy, kilo bunların hiçbir önemi yok. Ama sevmiyorsan da boşuna oyalama
Sevmeyi denedim ama kısa
Büyük ah almışsin gule gule kullan 👍 bosa demiyorlar devede de boy var diye.
Bana ne deveden
Boyu uzun olsa severdim niye sevmiyim
Yanımda değildi
lan amin oglu sevgili olurken aklin nerdeydi camasir mi bu kiz sevgili olunca cekti mi beynini sikm senin
Iyi yapmsn bn olsam arkma ble bakmm evmi degstrrm
Aynen ya ççocuk gibi kalıyordu yanımda artık sıkıldım
Ohaa tabi ki üzülmüştür boyu kısa olunca üzülemiyor mu insan çıkmadan öncede kısaydı sonradan kısalmadı ya bu kız çıkmasaydın o zaman ne kadar bencilsin
Uzar belki dedim uzamadı
Çok komik
Üzülmüştür tabi l*n boy yuzunden cıkmasaydın o zaman
Uzar dedim uzamadı
Nasıl uzucak plastikmi bu :D
Madem 1.55 olması sorun, niye baştan yüz veriyorsun kıza? İyi yapmışsın terk etmekle sen haketmiyormuşsun onu..
Uzar dedim belki
Ben 21. o 18
neye yazık
Ne mal insansin arkadasim kusura bakmada kac yasindasin 0 6
21 yaşındayım
Bak bende 21 yasindayim sporcuyum ve fizigim oyle gosterisliki anlatamam benim boyum 1.85 ama 1.55 1.60 hic farketmez kalbi onemli benim icin
Benim için fiziği önemli napim
Ya madem rahatsız olucaktin niye ümit verdin?
Daha fazla ümitlendirmeden ayrıldım işte
Çok üzülmüştür
Canı sağolsun
Yok mutlu olmuştur
iyi o zaman
Bu kafayla gidersen yatacak yerin olmicak
Bastan goremedinmi boyunu?
uzar dedim belki
Uzuldu
napim
Pisman ol
Olmadım