Rus, alman, hollandaı, azeri veya başka bir milletten yabancı uyruklu sevgilisi olan var mı?
varsa artı ve eksileri neler?
varsa artı ve eksileri neler?
artı eksi her insanda var, sadece yabancı ülkedeki vatandaşlara özel değil, onlarda işiyor onlarda zıçıyor, onlarda kusuyor hastalanıyor herşeyimiz aynı yani :D tek fark farklı ülke ve farklı dil. bunun dışında bir farkımız yok. bizde nasıl vurdum duymaz insanlar varsa ordada var. sokak ortasında don paça gez öyle trene bakar gibi bakarlar :D yolun ortasında seviş gülüp geçerler :D hatta adam sokak ortasında işiyor baya kimse dönüp hele gurban hela te orda demiyor :D herşey aynı yani :D
Rus Kızları erkeklerine çok sadıktır ve sahiplenirler onların neredeyse gereksiz yere trip attıklarını görmezsin erkeklerine çok bağlıdırlar ilişkinin bitmemesi için her türlü fedakarlığı gösterirler türk kızları gibi burunları 5 karış havada değil
hayır değilim.
türk kızları hem kısa boylular hemde makyaj güzeliler :D ayrıca türk kızlarında sarışın yok denecek kadar azdır olanlarda çakma sarışın rus kızlarının özelliklerine saysan bitmez
Din, dil, ırk farkı sorun yaratabilir aşk engel tanımaz fakat çevre her anlamda karşı çıkabilir.
benim olmustu oyle ciddi bisey degil ama bir sureligine. cok bir eksisi yok
hayir
Cevap
5Cevap
rus, yunan, italyan, alman manitalarım oldu, hiç bir farkları yok. tüm kızlar aynı.
Tatilde genelde kısa süreli kaçamaklarım oldu
1 kere alman 1 de belaruslu kız olmuştu hayatımda
Yaz aşkım vardı. Kolombiyalıydı 1 hafta bile sürmedi :D
Alman vardi ama hic bagli degildi bitirdi mesafeyle yapamiyorum diye
İlk aşkım ingiliz'di. Ama çocuktuk, sayılır mı ki?
Yunan vardi. Artisi yok hepsi eksi.
Kiskanclik desen yok her seye tamam, evet. Yanima erkekler geliyor falan boyle tepki bile yok. Yani insan sevdigini kiskanir bence. Sadece seks dusunuyordu. Asiri rahatlar yani gece 4 gibi bile disari cikar. Kotu aliskanliklarin hepsi var. Ayrildiktan 10 gun sonra baska kizla bile yatabilir. Asiri milliyetci. Kiz arkadaslarima yazdi benden sonra. Boyle karaktersiz biriydi.
Kırgız var ben
Saygılar
Tostçunuz
Yok ama olmasını çok isterdim. :D
yok..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar