+1 yılbu dunyada kimse kimese aid deyil onlar laf bugune kadar kimse sozunun ustunde durmadi yad durmuwsada karsini dayaklahayatindan kusturmuwdur kimse kimseyi karwiliqsiz sevmezz ya da seviyorsa da bir bawkasi gelir onu unutdurur ve boylelikle kimse kimseye aid deyildirr... zamanla her wey talan ve yalan olurrr
02 Yorumla- +1 yıl
kezbannn
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim hoşuma gider ama birinin değil, sevdiğimin demesi hoşuma gider sadece...
80 Yorumla
+1 yılBu yaşıma kadar hiç kimseyi kendime ait hissetmedim
Kendimi de hiç kimseye ait hissetmedim
Ciddi düşünmediğim bir kıza da "benimsin" deyip ümit vermek , ona bağlanmak , onun bana bağlanmasına neden olmak da istemem
img03.blogcu.com/.../...1b646af2ab2_1325675876.jpg713 Yorumla- +1 yıl
Hep diyom bu adamın yazdıklarının altına imzami atarım diye... den dan 😄
- +1 yıl
Sen hepimizinsin @voluptuous sitenin gülü <3 :D
- +1 yıl
;=))) heryerde bu cocuk yaa ks'de unlu oldu puhaha
Çok bayat ve sıradan bir sor! Hmmmm Popülizm kokuyor buram buram ama içi boş.. Site adminleri siteyi ayakta tutmak ve ilgi uyandırmak adına her yola başvuruyor, daha fazla kazanmak için, üyeler arasına sızıp soru soruyor... Ne adi bir hareket bu yahuu...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
399Cevap
+1 yılkimse kimsenin her şeyi olamazmış diye dalarım konuya...
bu "benimsin" cümle hedeleri neden ayrılırken hatırlanmıyor ki? hani senindim, senin olanı neden terkediyorsun denmez mi hiç?
kimse kimsenin olamaz, kimse kimsenin de olmadı. bir "cep telefonu" senindir, ama bozulunca yenisini almaya kalkarsın. insan da böyledir. değişir ve değişir. gereğinden fazla da değişirse, seniin değildir, başkasınındır. başkası da sen olamazsın hede hödö.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Birine ait olmak için yapamayacağı kepazelik olmayan kimi kadınlar için çok şey ifade ederken, özgürlüğüne düşkün kadınlara söylendiğinde ters tepebilecek çokça erkeklerin tekelinde olan sahiplenme sözüdür.
Ama yatakta söylenmesi kabul edilmelidir ki tahrik edicidir. Ne de olsa duygusal anlar yaşanmaktadır.10 Yorumla
+1 yılsahiplenilmek hem beyefendi hem hanımefendiler tarafından mutlu edici bir eylemdir bence
40 YorumlaHayır! Ben kimsenin malı değilim. Kimse de benim malım değil, o yüzden kimseye benimsin demem. Ama "sen benim kardeşimsin, canımsın, yavrumsun (annem ve babam dışında başkasına yavrum dedirtmem, benim doğumuma sebep olmadı veya doğurmadı), gülümsün" gibi sevgi sözlerine bir şey demem, ben de bu tür sözleri kullanırım (yavrum hariç).
00 Yorumla
+1 yılHayatımız boyunca hep birilerine sahip olmaya çalışıyoruz. Düşünelim. Bir ilişkide karşımızdaki insana sevgilimizden daha çok malımız gibi davranıyoruz. Ama böyle yaptıktan sonra sevgilim demenin mantığı ne oldu ki? Onun bir telefondan bilgisayardan ne farkı kaldı ki? Bu yüzden çok mantıksız "sen benimsin" demek. Sahiplenmeden önce onun da bir insan olduğunu hatırlayıp ona öyle davranmanın daha mantıklı olacağına inananlardanım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl@dişi_yakarışı kadın genelde önce kendisi yapar bu grup isteği. sonra gün geçince erkek istiyomuş gibi haller yapar. böyle garip kadınlar var ya ne istediği bellidir ne de yaptığı belli değildir. mesela benim konustugum birisi vardı adı kübra. dedi ki böyle bişey yapsak sence nasıl olur bilmiyorum felan dedim. güzel olur dedi felan öyle deyince fantezide olabilir dedim. sonra ben değer vermeyen taraf oldum. ben kötü oldum yani. kadınlara güvenilmiyor pek. ne dediklerinden de haberleri olmayacak kadar gerizekalı oluyolar genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen derim ama iş kekoluğa vurmadığı sürece sert bakışlarla sen benimsin benim dışında kimse gülüşünü seyredemez gözlerine 10 sn ye bakamaz derim :)
sende şu soruma yorum yaparmısın?
www.kizlarsoruyor.com/.../q3418056-kizlar-ozellikle-siz-cevap-verin-lutfen-bu-naz-durumumu00 Yorumla
+1 yılBen biraz ergen buluyorum bu tarz sozleri gunumuzde cogu cift birbirine daha ilk gunlerden sen benimsin karicim kocacim gibi vicik vicik sozler soyluyor sogudum resmen mumkunse evlenince bana sadece esim sen benimsin desin
10 Yorumla
1 yılBence bazi lari cok abartmislar asiri basit dusunmemek lazim ben seninim sen benimsin demek sen malisin ya da hayvansin demek olmuyor sadece kendini o kisiye adayabilirsin diye hissettigini gosteriyor
00 YorumlaValla evli de olsam eşimin onun köpeğiymişim gibi sen benimsin diyemez satılık hayvan mıyım ben neyim ya da mağazadan aldığı ceket ya da yerlerde pislettiği ayakkabı mı bu ne cüret!
Haksız mıyım canım @üzgünkız215 gerçeği sen öyle düşünmüyorsun ama03 Yorumla- +1 yıl
evet ben öyle düşünmüyorum :D sen benimsin ben seninim demek ne bileyim seven iki kişi için çok güzel sözler bence. illa mal eşya gibi algılamak gerekmez. birbirlerine ait olduklarını dile getirmek bence hoş :) insan aşık olunca hisseder bunu demek ister. ama bazılarına hoş gelmeyebilir senin gibi ama bana hoş geliyor :D :) ben ona kalbimi verdiysem bana onu demesi bence gayet çok güzel bir şey :) :) :D
- +1 yıl
Ben kimseye kalbimi verecek kadar aklımı kaybetmedim
Bu da bana ait bir söz 😄 @üzgünkız215 - +1 yıl
konu aşk olunca akılsızlıkta sınır tanımam :D bu da bana ait bir söz :D ama akıllanacam zamanla biliyorum :))
+1 yılSevgisine gerçekten inandığım ve herşeyi ile güvendiğim erkek desin tabii, neden demesin ki! Gözlerimin içine baksın, taa içine ve hırsla söylesin bunu! "Sen benimsin" desin tüm dünyaya meydan okurcasına... Hatta eklesin; "iki cihanda da benimsin!"
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılValla yalan yok öyle bir hoşuma gidiyoki tarigi yok hele o sahiplenişi varya hey yavrum hey diğer erkeklerden farklı olduğunu gönül eylendirmekiçin cıkmadığını belirtiyo ( kendi sevgilimden bahsettim)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayır gitmez sahiplenme kelimesi eşyalar için kullanılır. evimdeki beslediğim hayvanlar için bile ben onun sahibiyim demem. can dostum derim
61 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimin dediğine göre değişir. Benim de sen benimsin diyebileceğim, sevdiğim derse hoşuma gider. Eririm hatta ☺ Ama kendini bir halt zanneden ve aslında benim için pek de bir şey ifade etmeyen biriyse höst derim.
00 Yorumla Kendimi mal gibi hissederdim herhalde birine aitlik cansız varlıklar için kullanılmalı sen benimsin deyipte bunu kullanarak istediği her şeyi yapabilecegini düşünen o kadar çok sapkın insanlar var ki...
10 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra derse Oke. ama sevgiliyken derse gülerim.
64 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Hadi hadi cevap versene :S
- +1 yıl
haha çete misiniz ya :D
Yabancı bir erkek derse oyarım. Eşim diyebilir sadece. Hatta ben de derim.
510 Yorumla- +1 yıl
Benimsin
- +1 yıl
Benimsin
+1 yılFarkeder. Ben kimsenin değilim. Ben malmıyım. Kimseye de benimsin diyemem. Bütün bu güzelliklerin ve zekanın gerçek sahibi sadece Allah tır. Kimse kimseye sen benimsin vs diyerek kendini Tanrı yerine koymasın. Aldığın nefes bile senin değil ki...
20 Yorumla
+1 yılTabikide gider. Gecen gun sozlume evden gideyim annen istemiyo galiba dedigimde ozellikle sen benimsin benim yanimda kalcaksin demesi efsaneydi
01 Yorumla- +1 yıl
Yaeeeeeeeee kıskandım 😡😡😡😡😡😢😡😣😡😤😡😡😢😣😡
Kızların cevaplarına baktım da ülkemizde kadın cinayetlerinin bu kadar yoğun olmasında tek suçun erkeklerde olmadığına dair tezim de haklı olduğuma daha çok inandım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAsla kimsenin malı olmak istemem fakat bir tarafında sahiplenilmek çok güzel bir şey
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu kadar yapmacik laflari kullanmak icinizi nasil rahat ettiriyo anlamiyorum. daha bir haftalij tanisip cikanlar askim bocegim cicegim bir de universiteli insanlar bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Hayır, gitmez. Ayrıca bana hiç kimse öyle bir şey söylemeyi aklından bile geçirmez zira öyle olmadığını en kısa zamanda öğrenir. Çünkü ben hiç kimsenin değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğim derse mest olurum elbet
Erkeğim benimdir zaten ve söylerim ona hissettiririm "benim" olduğunu da.43 Yorumla
+1 yılOlabilir, sevildiğini bilmek güzel fakat bir yere kadar sınırlandırma olmadan her şey tadında güzeldir bunu herkes bilir😉
10 Yorumla
+1 yılİnce bir çizgi var bu lafta, sevgi ve sahiplenme belirtisi olarak çok güzel ama baskı, tehdit, egoistlik ve sadistllige gidiyorsa iş ve gidişat orada sıkıntı yaratır ve itici olur sadece.
00 Yorumla
+1 yılgünün sorusu bu muymuş? pehhh buranın yönetıcılerı cıddı anlamda sorunlu!😵🔫(dıkşınnnn... dıkşınnn...)
✅imza: alfonso jack😎🔪✅19 Yorumla- +1 yıl
Evet günün sorusu zararı mı var?
- +1 yıl
daha mantıklı şeyler beklerdım günün sorusu olabilecek..
- +1 yıl
Mantıklı zaten. Mantıklı insanlar düzgünce cevaplarını verdiler sorun yok.
- +1 yıl
mantıksız demedimki zaten..."daha" mantıklı sorular seçebılırlerdi dedim dıkkatli oku... çoğu insanın sorunuda bu zaten; "dikkatsizlik ve önyargı"...
- +1 yıl
Okudum ve cevabımı bu şekilde verdim. Sorun Yok !!!
- +1 yıl
oke... buarada şimdi farkettımde kımmış bunu yazan dıye, senın oldugunu bılseydım zaten yazmazdım...(anasayfadan dırek yazmanın zararları)...
https://youtu.be/nnvSYtEVOlA - +1 yıl
Benlik bir durum yok.
Bundan sonra aç soruları bak o zaman. - +1 yıl
uğraşamam... zaman kaybı..
- +1 yıl
Sorun Yok o zaman.
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gitmez.
Ben kendime aidim... kimse iyelik ekiyle kullanmasın.14 Yorumla- +1 yıl
Kanks benim 🙆
- +1 yıl
Oyşş üzülme sakın😢😢😢😢
+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbirinin derken? herhangi birinin asla..!
ama evleneceğim adamın , kalbime sahip olacak adamın demesi, dünyaya bedeldir tabii ki :)10 Yorumla
+1 yılHoşuma gitmesi için karşımdaki kişinin karakterini çözmüş olup güvendiğim birisi olmalı yoksa farklı şeyler düşündürürse ben o adamdan soğurum..
10 Yorumla
+1 yılKöylerde gider. Başlık parasıyla kız alan elemanlar aldıkları kıza "Benimsin" deme hakkına sahip olduğu için problem yok ama şehirde gitmez. Mal mı la bu insan insan. :)
00 Yorumlaben derdim bir zamanlar bu sevgilimin hoşuma gitmezmi meğer ayrılık planları yapıyormuş neyse duruma göre değişir
00 Yorumla
+1 yılÖnemsediğim birinin demesi beni havalara uçururken, oyle görmediğim birinin demesi kahkahalara boğabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılben demem öyle bişey karşımdaki eşya değil duyguları olan bişeyi kolayın sahiplenemezsin ilk kavganızda desene hani sen benimdin nie beni dinlemiyorsun die :D
00 Yorumla
+1 yılHoşuma gitmez kim dediyse bu lafı çekip gitti inanmadığım şey niye hoşuma gitsin ki fasa fiso laf yaa
00 Yorumlatabi ki yani kızlar sahiplenmek isterler.. erkeklerin öyle demesi kızlara sahiplenildiği duygusunu verir...
00 YorumlaSevgilim bana diyor ve hoşuma gidiyor yani :D ama baskası olsa hoşuma gitmez ve küfür etme sebebidir.
00 Yorumla
+1 yılDeğer verip sahiplenirse tabi ki sevinirim hoşuma gider. Ama sen benimsin istediğim gibi davranırım havasında olursa hoslanmam.
00 YorumlaŞimdi erkek sen benimsin derse kadında feminist ise niye ben senin oluyorum asıl sen benimsin falan hani ortalık karışır o yüzden kime söylediğinize dikkat edin arkadaşlar. :)
00 Yorumlaböyle ucuz samimiyetsiz sahiplenme sozcuklerinden midem bulanıyor + milletin ağzından dusurmedigi bir lafin gözümde hiçbir değeri olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunu denemeyi düşünüyorum Tabi ki hak Edene.. Sen benim evleneceğim Kadınsın...
https://www.youtube.com/watch?v=M25GWMOT7TE00 Yorumla
+1 yılEvet dedim ama nedense benim olmadı :) Sevdiğim kıza söylemiştim ve hala seviyorum ama ayrılalı 3 yıl olacak sanırım bir gün karşılaşırsak sormak istiyorum kimin oldun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemde nasil hosuma gider
sevdigim bana oyle birsey derse bende onun gozlerinin icine bakarak sende benimsin ama deyip gulerdim. Ama bak simdi soyle birseyde var sen benimsin deyince gercektende yapmak lazim. Yapmayacaksands soyleme00 Yorumlabir erkek bir kıza gözlerinin içine bakarak bunu hissetirirse söylerken ne mutlu o kıza ama dilin kemiği yok sadece dili söylüyorsa bilemem
00 Yorumla
+1 yılbende o kişiye kendimi ait hissediyorsam gider. ama sıradan birinin demesi. ya da benim sevmediğim birinin demesi. ıı ıh. diyemez. tersim pistir :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. soylenen soz tutulursa bu sozu sevmeyen kiz tanimiyorum
10 YorumlaHoşuna gitmeyecek kız olduğunu düşünmüyorum açıkçasıı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmediğim biriyse tabikide hayır hiç hoşuma gitmez sen kim oluyonda beni sahipleniyon tarzında diklenme bile olabilir 😂 ama sevdiğim dediğinde çok hoşuma gidiyor sürekli söyleyipte beni kölesi gibi yansıtmadan b*kunu çıkarmaması şartı ile 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO iki gun sonra bende seninim herseyim senin diyip yataga da atabilir b*k da cikar guvenmiyorum yani :/
11 Yorumla- +1 yıl
Asf haklısın 😶👏👏👏
sevdiğimse hoşuma gider, sevmediğim biri falan derse de yüzüne tokadı yer zaten :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır gitmez.
Daha düzenli güzel ve nazik bir şekilde dile getire bilir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette hoş Olur.. birinin size iyelik ekini kullanmasi o kişinin bir mal gibi ona ait olduğu anlami katmaz.. biri bunu boyle algiliyosa bu onun kapasitesini gosterir. Bu ona duyulan sevgidendir.. @sweetbaby1 sen benimsinn :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Çok hoş 😪
+1 yılBen demem insanin ve etrafimizda gordugumuz canli cansiz herseyin hatta goremediklerimizin de bir sahibi var hem dinen hemde insan iliskileri dahilinde haddim olmayan bisey.
00 YorumlaTabikide eger birisi o sözü söylüyorsa gerçekten seviyordur herkes söyleyemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 aySevdiğim kişiden gelirse olabilir severim sahiplenici tavırları
00 Yorumla
+1 yılHayir, ne o oyle ben mal miyim? Ben sadece kendime ait olabilirim.
00 Yorumlaben derim diyorumda hatta :D sevgilim de çok hoşlanıyo bundan :D
00 YorumlaBn sadece kendime emanetim, fakat hayatımdaki adamında baglı kalıp sahiplenmesi hoşuma gider tabiki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayir.. sahiplenmesi guzel ama sen benimsin demesi beni bogar..
00 Yorumla - Devamını Gör (796)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat