Yaş 23 kız arkadaşım yok... Ne yapmam lazım?

yaş oldu 23 hiç kız arkadaşım olmadı hiçbir kıza çıkma teklifi etmedim ama bir dönem arkadaşlarla takılıyorum cafeler falan abartmıyorum 1 senede benim gördüklerim sadece 28 kız benimle ilgilendi hiç tanımadığım yakışıklığım iyikötü işim var eski model spor arabamda var ama mal mülkle yakışıklılıkla olmuyor konuşmak lazım. ne yapam hiç tanımadığım bir kıza tanışabilirmiyiz mi desem...dahada olmazsa en son yapacağım şey kesinlikle. acaba gazeteye ilan mı versem..:) 1 seneden beri bir kızla konuşmuşluğum var kız bir dükkanda çalışıyordu kızın ismini bile öğrenmemiştim ama kızla konşuyordum sonra kız dükkandan ayrılmış o gün benime kaynar sular indi. ama sanş bana tekrar güldü kız başka dükkanda çalışıyormuş babam kızı tanıyor dükakndan kızın isminide bana babam söyledi...:) kız bana gizli sözler söyledi ama jeton bana sonra düştü...:) -canım sıkılıyor hayat sıkıcı vs. -her insan senin gibi hoşgörülü güleryüzlü davranmıyor buradaki insanlar çok kaba .vs. dedi bana... aslında canım sıkılıyor derken bir yerlere çıkalım mı gibilerden mesaj vermek istedi bana... sen güleryüzlü hoşgörülüsün derken diğer insanlar gibi değilsin ban karşı nazik kibar değer veriyor bana mesajları vermek istedi bana ben bunlara pek cevap veremedim bu 2 fırsatı değerlendiremedim... 1 sene oldu belkide biraz geçtide kızın ismini babamdan öğrendim kız babamın ismini biliyor benimkimi bilmiyor...:) ama kız bana karşı hala güleryüzlü konuşkan sempatik...artık ne yapmam lazım ütfen bana yardımcı olun...)
Yaş 23 kız arkadaşım yok... Ne yapmam lazım?