Bu durum psikolojiktir ben hala ilgi duyuyorum mesela, erkekler cinsel hayatlarının en aktif dönemlerinde bilinçaltında genç kızların genelde, ay bacaklarımı omzuma alma çok acıyo, ağzıma almam yavaş dur gibi davranışlarının kendilerini yeterince tatmin etmesine engel olacağını düşünür ve olgun bayanlarında bunu arzuladığını ve onlara yetebilceğini hissederek cinsel anlamda arzularlar.. Tabi ileriki yaşlarda bu sefer erkek kendinden yaşça daha küçük bayanlara ilgi duyar bu da ters mantıkla ben hala ayaktayım ölmedim 20 lik bir çıtırın ilgisini çekebiliyorum gibi yine psikolojik olan bir davranış biçimidir:)
Ben olgun sevmem, olgun olan taraf ben olmak isterim..
Olgun seven erkekler ise o kadınlar saçma sapan tripler yapmadıkları için, ve tecrübeli olup sekste çok daha istekli ve başarılı oldukları için tercih ederler..
Olgun insanlar sekste gençlerin bilmediği birçok hassas noktayı ve birçok çıldırtıcı yöntemi bilirler.. ;)
Şu an 63 yaşında olan tanıdığım bayan, 40 yaşında iken kocasından boşanıyor ve kendisine 19 yaşında bir sevgili buluyor ve onunla 10 yıl aynı evde çocukları ile birlikte yaşıyor. O zamanlar 14 yaşında olan oğlu hala depresyonda ve anasına düşman. Anasının sevgilisi ile seks yaparken çıkarttığı seslerini duymaktan. Anası da oğlum kesinlikle duymuştur inlemelerimi diyor.
öyle bir şey yok ki o senin kuruntun biz genelde yaşıtlarımızdan hoşlanırız ama bazı istisnalar var bazıları yaşlılardan hoşlanır bazıları da 70ine de gelse 19luk çıtır ister
haklısın. hemcinslerimden bir kez daha iğrendim bu kadar mı zevksiz olunur seks için buruşuk kadınları tercih etmek için abazalık da yetmez, bunu yapmak için ileri derecede gerizekalı olmak lazım.
Bu filmi Hatırlıyorum Kadının Oğluda Ftogoraftaki çocugun Annesi ile Sevgiliydi 2 annede çocukluk Arkadaşı Kendınden Emın oluyorlar Saçma Sapan krizlere girmıyorlar Yatakta Son derece iyiler Bende olgun Kadınalrdan Hoşlanan bir gencım
En İyi Cevaplar