Öyle öfkeliyim.
Sürekli kalp kıran erkek hakkında?
Öyle öfkeliyim.
Son 15 dakikada iki sigara içtiysem nedeni var, satırların çok tanıdık, çok fazla ben.
Olsun kır, başka kimi kıracaksın zaten dedim. O kırmakla kalmayıp parçalıyor artık. Ağrıma gidiyor bazı şeyler, çok fazla ağrıma gidiyor. Kırmasını geçtim de, biraz insan konuşurken düşünür demi? Düşünmedi, kırdı attı. Değersizmişim gibi. Bir kadının en hassas noktalarını o sıradan bir şeymiş gibi diline doladı, sarf etti gitti.. Hak etsem ya keşke en azından, etmedim de.
Benim ona sinirim anlık geliyor geçiyor artık sadece susup ağlıyorum. Bir adım atsa ben iki adım atıyorum, önemli değil. Bu sefer çok ağrıma gitti sadece, o sözcükler anlamları gereği ağırdı ondan yana duymak daha fazla ağırdı. Başkası dese güler geçerdim de gidip yakasına yapışmak istiyorum..
'Hiç mi tanımadın beni hayvan?
Bunu o adama sorsan daha mantikli olmaz mı? burdaki garibanların birşeyden haberleri suçlama drduk yere herkesi 😔
Yarayı ve kanamayı engellemeniz elinizde ama siz onu daha da deşiyor ve buna göz yumuyor olabilirsiniz. Gerçi, mevcut durum da bunu gösteriyor.
Hakaretler, saygısızlık, anlayışsız bir tavır ve can kırıklarına rağmen inatla sevmeye çalışmanız da ayrı bir konu...
Size tavsiyem kalbinizi devre dışı bırakın ve aklınızı kullanmaya başlayın. Ardı ardına gelen acıları ve hakaretleri engellemek sadece sizin elinizde.
Teşekkür ederim.
Eger kırıyorsa incitiyorsa
ve sizde onu vazgecilmez oldugunu hissettirdiyseniz
bu ilişki onun istedigi konuma gelmiştir
Bu durumda öyle bir geri cekilmelisiniz ki.
Siz olmadan cami avlusuna bırakmış bir bebek gibi kalsın ortada
degerinizi anlasın
maalesef kadın olsun erkek olsun..
bu durum..
oldukca acı olasada
böyle
Cevap
9Cevap
makarna yapamayan son idiotum herkes fevkalâde. ya tuzu fazla ya lapa ortasi olamadi hic. dalgasina malzeme oldugum anlarda inada bindirip sivama suretiyle cirpindiklarim oluyor.
yoktan yere ziklik durum yani , cimcikle sen en iyisi.
Ne içtin ciciş
Herşeye sinirlenen tipik türk kızı :D
Napacksın be :) Oluyor öyle dallamalar
Koyver gitsin , sana başka delikanlı buluruz :D
Aaa olsun , geçer geçer :D
bir şarkım var senin için. O çok şey söyler ben susayım. İyi dinlemeler. :)
ya :) işin tuhafi ne biliyormusun ayni şekilde bizde kızlara çok sinirliyiz nedense bizi koşulsuz seven bir kıza denk gelmedim hayret :) o kadarda ariyorum gelen geçen kalp kırıp gidiyor :)
Benim eşim bana inşallah sen hayırlı bir ölümle ölürsün bende güzel kafa dengi zayıf ve Seksi bir eş alırım dedi karnımda çocuğu var çok zoruma gitti. Sadece ağladım hamilelik dolayısıyla çok kilo aldım sürekli kilomu dile getirmeye başladı benim ona hiç bir kötülüğüm olmadığı halde bana bu lafları söyledi siz olsaydınız napardınz
Vallahi ne bicim konusuyosun ya sen derdim tepkimi cok net koyardim 4 ay gecmis siz simdi belkide dogurmussunuzdur ama yazmak istedim
Soyle bokunu cikarmak istiyorsa bir zahmet altini cizsin:)
Sonra tabi nalakasi var falanlar olurda kendisine gelmesi acisindan iyidir.
kendi yaşadıklarını genelleştirmen dogru. bu şekilde bütün erkekleri itham etmiş. oluyorsun. bütün erkekler aynı olması mümkün degil.
Evet bende dinliyorum
Yanlış bir tarafa doğru gidiyorsunda ondan
Sevilmeyi hak etmeyen biri oldugu icin
Bu yüzden asiksin ona iyi davransa anında buhar olursun
Iyi davransa sevdigin kişi olmaz
çünkü her kadını-/erkeği öldüren birisi vardır :-)
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
empati yoksunu bencil...
Bıkmıştır
Bilmiyorum
Uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar