Dün Akşam Kocamla Fena Tartıştık Kırgınlığım ve Onun Kızgınlığı Ne Zaman Geçer Acaba?

Yeni evliyiz ve dün akşam ilk kez bu kadar zıtlaşarak tartıştık seslerimiz yükseldi. Normalde susup eşimin cumlesını bıtırıp oyle konusurdum ama dun cok kızdım ve susmadım sureklı konustum. Eşim sus dedıkce susmadım en sonunda baya bagırdı susucak mısın bı sus yeter bak son kez soyluyorum falan dıye konu dahada buyudu tartıstıkca tartıstık. Normalde hemen gelıp gonlumu alır dun cok kızdı kı hıcbısı demedı tv ızledı bende yattım. Ve şu an konusmadıgım ınatcılık yaptıgım ıcın resmen hayatı zorlastırdı bana. Sabah kalkmıs gıyınıyordu ben kalktığımda bende gıyındım aynadan bana baktı adam akıllı gıyınmeden evden cıkma dedi hıcbısey demedım duymazlıktan geldım oturup makyajımı yaptım topuklu ayakkabı falan gıyıncede bu ıyıce kudurdu normaldede cok kıskanctır. dız ustu gıyemem ama gıydım ınadına. parfumu vardı elınde onu fırlattı yere bana dogru l*n kıme dıyorum ben ya kıme falan dedı bı postada orta tartıstık degıstım kıyafetımı aglayarak cktm evden resmen bana zehır ettı su ıkı gunu :(
Dün Akşam Kocamla Fena Tartıştık Kırgınlığım ve Onun Kızgınlığı Ne Zaman Geçer Acaba?