içinizde , nefesinizde hissettiniz mi kimseyi? Soruyu sormama sebep olan şarkı... keyifli dinlemeler :)
çok sevdim
sevmedim
ben...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak dostum senle kendi hislerimden cıkarımlarımı paylasayım. Öncelikle ask aptallastırır derler ya hakkaten aptallasiyosun. Sevdigin kisinin yaninda surekli yuzunde boyle masumca gulumsemeler ama istemsizce olduğu icin kendini aptal gibi hissediyosun. Onun yanında sacmaliyosun ve asıl olmak istedigin gibi olamiyosun deyim yerindeyse afallayip duruyosun. Sonra ondan ayri kaldığın anlardada istemeden surekli onu dusunup duruyosun ve o an ne yapiyosan aşık oldugun kisiyide isin icine katarak hayaller kuruyosun. Bazen oyle anlar oluyoki onu düşündüğün zaman hakikaten nefesin daralıyo ve biran once kendini onun yanına atmak istiyosun. O sana ne yaparsa yapsın kizamiyosun ve hatta hosuna bile gidiyo. Sadece o olsun karsi tarafin geriye kalan hemcinsleri yok olsa umrunda bile olmaz. Kısacası dünyan ondan ibaret oluyo ve baska hicbisey seni onun sana seslenişi ya da bir gulumsemesi kadar mutlu edemiyo. Daha sayfalarca yazılır ama bu kadarı yeterli olur sanırım
çok sevdim
Zamanında bir kişiyi hiçbir ten çekimi hissetmeden tam anlamıyla "platonik" belki de ilahi aşkla sevmiştim, kalben mi olmuş oluyor bu? Sayılır mı bilemedim...
üzüntü değil l sadece onu sevdiğimi onun hayatımda olduğunu düşünüp mutluluktan ağladığımı bilirim. hayatın bana verdiği en en kıymetli kişi :)
Cevap
17Cevap
Sevmeseydik bilirmiydik askin ne kadar acı verdiğini bilimiydik dünyadaki bütün duygulardan güzel olduğunu
Nefesimizde hissetmesek kokusunu ciğerlerimize işlemek için daha çok nefes alımıydık ki herkes seçmiştir bir kez ve yaşamıştır aşkı iliklerinde :)
Sevdim çok sevdim. O yokken bile onu sevdim sonuçta hep var olan sevilmez. Anılarımızı sevdim, kavgalarımızı sevdim mutlu olmadığımız gunleri sevdim her şeyimle sevdim. Ama bu kadar sevmeme rağmen bütün sevgimi ilgimi saygımı suistimal etti
Sen hic kalbini istese kendi ellrinle yerinden söküp verecek kadar sevdinmi bidaha asla böyle seveceğime iananmıyorum
off off... hayatımda kimseyi sevmemişim ki bu kız fena çıktı. ne yaparsak yapalım olmadı. şimdi buradan roman çıkar diyorum ve susuyorum.://///
Halen de deliler gibi her hücremle tüm atom ve atom altı moleküllerimle seviyorum.
Sevdiğim zaman kalben severim, başka neyle sevilir ki?
şarkı son derece saçma olmuş yalnız
Hepsini kalben sevdim
Sevdim tabii, sevmem mi
Evet çok sevmiştik birbirimizi.
Sevmiş olabilirim. Emin olamadım şu an .
Kiçen sevdim.. yani onun kıçını
sevdim deli gibiii
Hiç olmadı
Sevdim
1 kere aşık olmuştum
sevmedim
Sevdim Ve kaybettim
sevmedim
çok sevdim
Hayir. Böyle iyi
çok sevdim
sevmedim