Sevgilisi ya da eski sevgilisiyle değişik anıları ve tanışma hikayesi olan varsa yazabilir mi?
Bunları okumayı çok seviyorum :D :D :D
Bunları okumayı çok seviyorum :D :D :D
Yıl 2010 üniversite sınavlarına hazırlanıyorum kurban bayramına 1 gun kala yani arife gununde facebokta dolanıyorum. Tanıyor olabilecegin kişiler kısmında bir kız gördunm dikkatimi çekti baktım 1 tane fotosu var digerlerini göremiyorm arkadaş olarak ekli olmadıgım için ama çok bayıldım eridim bittim ah ne güzel kız dedim. Sonra ortak arkadaşlar vardı 2 tane baktım bızım uzaktan akrabalar kız bunlar. Birine sordum bu kim diye onlarda kuzenım dedi bende güzelmiş allah sahibine bagışlasın dedim. Sonra ertesi gün bayram oldu tabi dışarı alışverise gititm eve bir geldim o facebokta gördugum kız ve o uzaktan akraba olan kızla ve anneleriyle birlkte gelmişler bayramlaşmaya. Normalde o kızı hiç görmedim hayatımda ilk defa bizde gördüm canlı. Hemen koştum actım facebokumu o kız bu kızmı diye fotolara baktım:D O kızmış. Bir heyecan bastı napcaz ne etcez hemen girdik süslendik püslendik parfumu boşalttık tekrardan bir hoşgeldiniz dedik:) Kız daha 15 yaşında ben 19. Kız mutfaga girdi çay yapacaklar tabi hamaratlıklarını gösterecekler. Sonra diger kuzeni cagırdı ocagı yakamıyorz yardım et diye tam gidiyordum kız da geliyordu bana dogru kapı arası dardı ıkmız gecerken ben heyecandan omuz attım yanlışlkla kızı incittim bayagı sonra pardon falan dedik. Her neyse kız evine gitti hemen benı facebooktan ekledi. Yüzssüz:) Bir başladık konuşmaya sonra cıkmaya başladık 4 sene çıktık
Ne güzel :))
Eski sevgilimle çok kötü bir anım var. Lise değiştirdiğimde sınıfta ilk gördüğüm zaman içimden;" Bu sınıfın o...'da buymuş demek ki." dedim sonra bir bakmışım sevgili olmuşum.
vay be :/
dogum gunumde tanistik. bir arkadasimla gelmisti uc sene once. arkadasi birakip gidicekti. biraz oturmasini istedik ayip olmasin diye. vasat siradan adamin tekiydi. ogece masam yerine karsida bir yerde otursa, asla dikkatimi cekecek tip degildi.. ama sohbeti sardi, cok gulduk birlikte. haliyle gorsel basitligi silindi gitti. gece biterken telefon numarami aldi. sabah gunaydin mesajiyla uyandim. sonra bir baktim sevgiliyiz ve asiri mutluyum huzurluyum. annem babam bosanali sekiz ay olmustu, ilk defa onca zaman sonra uyuyup uyanmaktan zevk aliyordum. dilimde allaha sukur bitmiyordu. ya isteydi ya yanimda. evlerimizdeysek skypede kameradaydik. hep birlikteydik yani. icimden ilik bisey akiyor ask bu diyordu aynisiydim, evet ask oydu.. uc ay sonra aslinda bir iliskisi oldugunu ogrendim, tesadufen.. inkar edemedi. egleniriz biter sandim bana asik olacagini sanmadim, fazlaydin dedi agziyla.. ama bende senin gibi asik oldum dedi.
Güzel başlamış ama sonu kötü olmuş yinede hayırlısı olsun umarım aradığın mutluluğu bulursun :/
gidemedim.. soylersem gidicektin, soyleyemedim dedi.. bencillik etmisti yani sirf bensiz mutsuz olacak diye, saklamisti. benim cekecegim aciyi hesaba katmadan.. her dk yanimdaydi telefonu bikere calmamisti bir ker3 aradigimda ulasamasam ya? hep ulastim.. ee peki hayatindaki kiz nerdeydi? kizla zamaninda cinsel birliktelik yasamis bakireymis kiz.. ayrilamama sebebi olarak bunu gosterdi. sevmiyorum ve elektrik bitii.. durum bu oldugu icin o da gitmiyor aramasam dahi sesi cikmiyor terketmemden korkuyor cunku.. oyuzden ne yapsam kabul ediyor demisti. kiza bakis acisi da igrencti yani. o bana mecbur gibi konusmustu. ben bu yolda gorsem suratina bakmayacagim vasat kopegi oyle guzel sevdim ki, kendisini brad pitt sanmaya basladi. sevgimi askimi ozguvenimi emdi. en son babami kaybettigimde, hayatimin oyununu oynadi bana. benim hikayem bu.
Allah kolaylık versin ne diyeyim :( :( :(
Cevap
5Cevap
9. Sınıftayken kızın dersleri kötü diye kendi kağıdıma onun ismini yazıyordum arkamda oturduğu için arkadan öne kağıtlar geldiğinde onun kağıdına da kendi ismimi yazdım 1 kac sınavda sonra yüksek aldım diye şaşırıp kağıdına bakınca benim yaptığımı anlamıştı yazıdan sonra sevgili olduk kızı lise sona kadar ben çalıştırdım diyebilirim derslere , sonra ne mi oldu? üniyi kazandı ve beni hayatından sildi..
niye hep köyü bitiyo ya :(
Hep arabulucu tipler :D var oyle de benim kilerin hepsi karisik :D
olsun anlat biraz
sıradışı hikayaler için sıradışı kişileri tanımak gerekir...
Eski sevgilimle yağmurda tanismistik
Eeee :D
Yağmur yağıyordu baktım karşıdan şemsiyeli biri geçiyor o tarafa gidiyorsan beni de götürebilir misin dedim tanıştık :)
Çok güzel :)
Benim yok fakat arkadaşımın var o olur mu? :)
Senin sevgilin var mı tatlım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar