Sevdiğim kız bana küstü?

Arkadaşlar sevdiğim kişi benim şu an arkadaşım ona acilmadim. Arkadaş olarak hep okulda olsun whatsappta olsun hep beraberdik. Ama 1-2 haftadır o değişti. 2 gün önce ise whatsappta konuşurken ona bir şeyler söyledim. Ben sadece onunla konuşuyordum o ise bir erkekle daha konuşuyordu. Bende biraz imalı konuştum ve onu sevdiğini ima ettim. O da biraz darıldı ama konuyu geçtik. O çocukla konuşurken bana çok geç cevap veriyordu. Bende biraz alınarak cevap verdim. Okulda konuşalım dedi tamam dedim. Cuma günü okulda yüzüme bile bakmadı küsüm sana dedi. Whatsappta hicbir şeye cevap vermedi. Bende çok üstüne gittim en sonunda cevap vermesini sağladım. O da tamam bu konuyu artik geçelim hiç yaşanmamış gibi davranalım dedi. Tamam dedim. Sonra ne yapıyorsun yazdım cevrimiçi olmasına rağmen mavi tık bile yapmadı. gece hiç bakmadı mesajıma. sabah görüldü yaptı ve sabahta cevap vermedi. Şimdi yine yazdım hala cevrimici ama görüldü bile yapmıyor. Küs değilim diyor ama cevap yazmıyor. Cildiricam çok canım acıyor artik. Ağır davraniyim diyorum yapamıyorum da ne onerirsiniz?
Sevdiğim kız bana küstü?