Sevgilimin psikolojisi çok kötü :(

6 ay süren bir ilişkim vardı. Çookkk seviyorum onu herseyden çok hemde onun için yapmadığım şey kalmadı. Aileme bile birsürü laf söyledim. Bir dediğini iki etmedim. Oda beni çok seviyor hiçbir isteğime karşı gelmedi ne dediysem o da yaptı. Gerçekten çoook ama çooook mutlu bir ilişkimiz vardı herkes imreniyodu bize gerçekten abartmıyorum. Çok yakışıyorduk uyumsuz hiçbirşey yoktu. Neyse birden bire 1,5 ay önce ayrılmak istiyorum dedi durduk yere ayrıldık ben çok çabaladık gerçekyten çook ama olmadı. Bana mesajalrında üzülme senle ilgil bişey yok ailevi sorunlarım var falan dedi ama ailevi sorunlarını söylemedi hiç. Neyse 1 hafta önce mesaj attı yeniden baslama gibisinden taibiki çok sevdiğim için bende istedim.Gerçekten psikolojim çoook bozuk ne yaptığımı ne dediğimi bilmiyoum dedi. Gerçektende öyle. Arkadaslarıda söyledi ahmet gizem çok kötü bi dediği bi dediğini tutmuyor dedi neyse.O gün konustuk karsılıklı ailevi sorunlarını anlattı zaten biliyordum hersryi ama bazı olaylar olmus.sevgilimin annesi ve babası ayrı buna bakmıyolar.Sevgilim babasının halası ve amcası ve ninesi ile birlikte kalıyo.Baba ve anneyle hiçbir ilişkisi yok.Bunları biliyordum ama babasının 2.eşi kızıyla görüşmemesini istemiş onlarla kavga etmişler. ve bunun amcasıda çook cins birisi.evli değil zaten aynı evde kalıolar.Sadece derslerine bakacaksın kimseyi sevmeyeceksin diye kıza çok baskı yapıyo. işte böyle durumlar var.O attığı mesajın ertesi günü ahmet yapamayacaz deyip tekrar bitirdi. Ondan sonra aradım bunu herseyi söyledim buna ağzıma gelen herşeyi hemde. Sonra karşılıklı ağladık, O diyo seni çook seviyorum seninle olmak istiyorum çok pişman olacam yaptığıma ama olmayak dedi. Sonra kapattım telefonu faceden arkadasları yazdı ahmet gizem çok kötü durumda ağlıya ağlıya bir hal oldu falan tekrar seni istiyo ona bir şans ver falan dediler neyse aradım tekrar özür dilerim gerçekten çok kötüyüm vizelerden sonra psikologa gitcem düzelmem gerekir dedi. Tamam dedim nolur benim için katlan bu durumlara ileriki mutluluğumuz için dedi düzelene kadar arkadaslarına biz görüşmeyecez falan dedik daha doğrudu o öyle istedi arkadasları psikolojisi bozuk olduğu için yanlış karar vereceğini söylemiş buda bilmesinler görüştüğümüzü dedi onada eyw tamam dedim. sadece tel.den görüşüyoruz mesajla 2 gündür. Ondanda ben mesaj atmassam kesinlikle atmıyor atsada düşmanı gibi yazıyo çoooook soğuk. Şimdi ben napayım arkadaslar gerçekten bende çok bunaldım bu kötü zamandan kurtulmak istiyorum bekleyimi napayım düzelirmi herşey. Bİşeler önerin bana lütfen valla benim psikolojim bozuldu ondan önce ben gitcem heralde doktora. (Durum biraz karmaşık gördüğünüz gibi okuduysanız çok mutlu olacam) ( İkimizde üniversite öğrenciyiz aynı yurtta kalıyoruz)
Güncellemeler
+1 yıl
Onunda dediği gibi tedavi görmem lazım düzeleyim herşey çok güzel olacak inş sadece seninle olmak istiyorum diyo beklemelimiyim sizce onu 1 ay.
Güncellemeler
+1 yıl
Yokmu önerisi olan arkadaslar...
Sevgilimin psikolojisi çok kötü :(