Erkek arkadaşımla 9 aydır birbirimizi tanıyoruz ama 2 aydır çıkıyoruz başta herşey çok güzeldi bana deli gibi aşıktı üzerime titrerdi bir dediğimi iki etmezdi sonra ben onu çok sık aradığım için sıkıldığını ve bitirmek istediğini söyledi ben ağladım ve bitmesin dedim sonra anlaşmalı olarak bitirdik ve ayrıldıktan sonra beni arayıp ben çok tuhaf oldum ayrılmayalım dedi ama beni çok sık aramayacaksın arada ben ararım seni dedi bende sevdiğim için tamam dedim ve devam etme kararı aldık ama 1 haftadır bana çok soğuk duruyo beni görmezden geliyo umursamıyo bende böyle davranmasına çok uzuldum ve en sonunda gidip onun en yakın arkadaşıyla konuştum ve beni hala seviyor mu dedim çocukta bana göre sevmiyo ama aklı hala sana takılı dedi kafasında bitirmiş gibi ama içinde senle ilgili birşey çekiyo onu ve bitiremiyo dedi daha sonra çocuk gitmiş benim sorduğumu ona anlatmış kız seni sordu bugün beni seviyor mu diye demiş bende sevmiyo dedim demiş benim çıktığım çocukta niye sevmiyo dedin demiş lütfen bana yardım edin kafam iyice karıştı siz bir erkek olarak benim erkek arkadaşımın bunu neden söylediğini anlarsınız nolur yardım edin bana :(
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim ihtisasım değil ama eğer 2 ayda senden sıkılıyorsa, gelecekte daha büyük sorunlar olur aranızda. Benim fikrimce ona iyi bir ders vermek gerekir. Bir süreliğine ayrıl ondan. Biraz ondan uzak dur, onu yakınına bırakma, biraz burnu sürtsün. 1 ay, 1 buçuk ay falan uzak dur ondan. Ama gözünden de bırakma. Sen olmadığında ne yapıyor, kimlerle takılıyor, hangi kıza asılıyor hepsini bilmen gerek. Eğer onun arkadaşı sana yardımcı olursa bu yönden işin daha kolay olur (ikna etme sana kalmış). Eğer senden ayrıldıktan sonra pişman olursa, sana gelir, senden özür diler. Eğer gelmezse demek ki, seni hiç sevmiyormuş. Seninle sadece zaman geçiriyormuş. Gerçekler acıdır, ama onlarla yüzleşmek daha da acıdır. Kolay gelsin.
0102 Yorumla
Soran+1 yılAynen şu an beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum ona okkalı bir ders vermem gerekiyor ama şöyle bir sorun da var biz onunla derhanede tanışmıştık ve dershane 2 haftaya kapanıyo onu bir daha görememe ihtimalim de var çnku yazın çalışıcak böyle olunca da beni unutacak diye çok korkuyorum :'(
Soran+1 yılEvet size katılıyorum nolur bana yardım edin sizden başka yardım eden yok bana nolur :'(
Soran+1 yılBaşka bir siteye üyeliğim yok mesaj alanım da yeterli olmadığı için sadece yorum yazabiliyorum yeni açmıştım zaten bu siteyi de yapacağınız planı çok merak ettim şu an nolur bana yardımcı olun Allah razı olsun sizden ama burdan yazın lütfen bekliyorum...
- +1 yıl
Şu anda işteyim ama yardım etmeye çalışırım. İlk önce siz araştırmalısınız sorunlarınızı bulmalısınız onun sorununu bulmalısınız. Başlanğıç olarak ilişkinizi araştırmalısın. Daha sonra onun etrafındaki insanlardan arkadaşlarından, akrabalarından, sohbet etdiklerinden onun hakkında bilgi toplamanız gerekir, onun sorunlarını öğrenmeniz gerekir. Sadece size karşı soğuk mu yoksa diğer insanlara karşı da mı soğuk? Sonra onun zaman geçrudiği yerleri tespi etmelisiniz. Nereye gidiyor, kimlerle oluyor hepsini bulmalı ve not etmelisiniz. Tablo halında bir grafik kurup bu grafiğe uyğun parçaları toplamalısınız. Sonrası zaten kendi gelecektir. Tam emin diğilim çünki emin olmak için delillere ihtiyacım var ama benim düşünceme göre hayatında bir başkası ola birir. 5 yıl dedektivlik yaptım oradan biliyorum. Aldatmalar, Takipler heçsi kafama kazındı. Sen şimdilik bu dediklerimi uyğula, çıkan sonuca göre sana yeni bir strateji öneririm.
Skype adım rahimov. miryusif burada olamazsam oraya yazın.
Soran+1 yılTamam çok sağolun araştırıcam hepsini ama bu dediğiniz sitelerin hiçbirine uye değilim birşey olursa yine size burdan yazsam olur mu
- +1 yıl
Rica ederim. Benim dediğimde site değil zaten. Bilgisayara ve ya telefona yükleyip konuşuyorsun. o da olmazsa Whatsap ile yazarsan daha iyi olur. Çünkü buraya sık girmiyorum. Tabi yaza bilirsiniz ama dediğim gibi buraya sık girmiyorum. Yine de siz bilirsiniz tabi ki. Ben sadece yardımcı olmak istedim. Size kolay gelsin.
Soran+1 yılWatsapp kullanmıyorum bende ama az önce dediğinizden şunu çıkardım benim erkek arkadaşım sınıfta sadece bana konuşmuyo diğer herkesle konuşuyo bunu söylemeyi unuttum size
Soran+1 yılYani watsapp kullanmıyorum telefonuma indirmedim henüz sınavlara hazırlanıyorum çnku sınavdan sonra indirmeyi düşünüyorum demek istediğim şu mesela dershane de benden başka herkesle konuşuyo sadece beni görmezden geliyo arada bakarken yakalıyorum o kadar
- +1 yıl
Tamam sorun yok. İstersen yazmaya da bilirsin Whatsappda. Sadece daha fazla yardım etmek için söylemiştim bende zaten. Ama yine dekendin bilirsin tabi ki de. Bir sorun var ama çözemedim. Derin bir araştırma gerekiyor. Sen dediğim araştırmaları yap, onun hakkında her şeyi tapla, Başkalarına senin hakkında ne dediğini öğren, senin hakkında ne düşündüğünü. O zaman ardı geril zaten.
Soran+1 yılPeki size sadece şunu sorsam beni seviyor mudur içinde bana karşı birşeyler olabilir mi hala
Soran+1 yılAyyy bu dediğinizin olma ihtimali çok yüksek çnku o ondan başka erkeklere bakmamı istemiyordu bende o gün dershaneden bir çocuğa onun yanında günaydın dedim ve sürekli başka erkeklere bakmıştım oda o günden beri beni görmezden geliyo ama bu dediğiniz de olmayabilir şöyle birşey de var biz onunla geçen cuma çok iyiydik o pzartesi gunuden sonra böyle oldu onu kızdırıcak birşey yapsam bile o kadar telefonda konuştu benimle telefonda söylemesi gerekmez miydi
Soran+1 yılYok valla başka birşey yapmadım en çok bunlara sinir olurdu bende onu sinir etmek için yapmış olabilirim. Ama önceden böyle birşey yaptığımda direk suratıma söyleyip bitirirdi
- +1 yıl
Öncelikle söyleye bilirim ki, sevgilinin psikolojik sorunları var. Mutlaka bir psikolog yanına gitmesi gerek. Başka erkeklere bakma ne demek yaaa. Robot'musun sen? Kimseye bakmayıp, kimse ile konuşmayasın. Bu yaklaşım doğru değil bence. Suratına söylemeye gelince, bir ve ya bir kaç kez söylediyse eğer, bir daha söylemez. Ben de olsam bende söylemem zaten. Benim sözüme bakmayacaksa sevgilim, ben aynı şeyleri neden tekrar tekrar söyleyeyim ki? Seni kızdırmak için senden uzat durma ihtimali yüksek böyle düşününce. Ama beni çok sık aramayacaksın, ben arayacağım sözü ile bu ihtimal üst üste düşmüyor maalesef. Bu yüzdün işin hiç kolay olmayacaktır. Sana söylediklerimi uygula. Daha sonra sana yeni taktikler vereceğim. Bu arada bana iletişim mesajı yazdıysan eğer, iletişim amaçlı olduğu için Yöneticiler tarafından silindiğini bilmeni isterim. Hayırlı günler dilerim...
Soran+1 yılPsikolojik sorun demeyelim de biraz dengesizdir kendisi ne yapmaya çalıştığını anlamak zor bende o yzdn size danıştım. Nolur bizim aramızı düzeltin nolur kime sorsam ayrıl diyo ben seviyorum ama ayrılmak istemiyorum butun problem çıkaran o. Birden arama diye kızmaya başladı seni sevmiyorum demeye başladı ve soğuk durmaya başladı ama bir bakıyorum arkadaşı bana hala içinde sana karşı birşey var diyo arkadaşı bana seni sevmiyo demişti oda kızmış arkadaşına niye sevmiyo dedin demiş niye böyle kafa karıştırıcı şeyler söylüyor ki ne yapmaya çalışıyo olabilir?
- +1 yıl
Sizin aranızın düzelmesini inanın sizden çok ben istiyorum. Ama ben Azerbaycan'da siz Türkiye'de nasıl yardım ede bilirim ki? Sen dediklerimi yap. Onun kafası karışmış. Kafasını neyin ve ya kimin karıştırdığını bul ve icabına bak. Sana bu kadarını söyleye bilirim. Umarım aranız düzelir. Seni çok sevdim. Umarım mutlu olursun sevdiğinle. :)
Soran+1 yılİnşallah çok sağolun. Bende sizi çok sevdim bana yardım ettiğiniz için de teşekkür ederim kafası neden karışık size şöyle amlatayım önceden ben onu çok sık arıyordum oda bunaldı ama sonra hiç aramadım onu kaybetmemek için. Sıkılıp uzaklaşmasını istemiyorum sonra seni sevmiyorum ayrılalım dedi bende ağladım ve ayrılmayalım dedim oda 1 hafta daha denicem sana karşı birşey hissetmeyi dedi bende tamam dedim 1 hafta sonra olmuyo yapamıyorum dedi bende tamam dedim sonra ayrıldık 5-6 saat sonra yok olmuyo senden ayrılınca çok tuhaf oldum devam edelim dedi bende sevdiğim için tamam dedim sonrasını biliyorsunuz zaten birden bire uzaklaştı bnden hem devam edelim diyo hem soğuk duruyo anlayamadım açıkçası
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Yardım etmeye her zaman sevinirim. Bende onu diyorum zaten. Anlaşılmazlığı çozmen gerek. Bunu üzerinde çalışmalısın. Dediklerimi uyğula. Ama unutma güvene bileceğin kişilerden yardım iste. Ona gidip söylemeyecek kişilerden yardım al. Bu çok önemli. Duyarsa senden daha çok uzaklaşır.
Soran+1 yılYok onun en yakın arkadaşı var o çocuktan sır çıkmaz çok iyi tanıyorum o zaten bana herşeyi söyledi başka biri yokmuş hayatında seni sevmiyo gibi dedi ama içinde çeken birşey var o yüzden bitiremiyo dedi. Kaç aydır tanıyorum onu hareketlerinden bnde anlıyorum ben onun kafasını karıştıracak birşey yapmadım birden böyle oldu siz bir erkek olarak anlarsınız erkek arkadaşımı yaşadığımız herşeyi anlattım size sizce hala seviyor mudur beni?
Soran+1 yılSadece bunu söyleyin lütfen
- +1 yıl
Neden böyle yaptığını anlamadan, sevip sevmediğini bilemeyiz. Seviyorsa neden böyle yapıyor? Sevmiyorsa neden hayla seninle birlikte? Konuştuklarımızı, söylediklerini, söylenenleri hepsini kısa bir gözden geçirdim. Ama nerede hata yaptığımı anlayamadım. Bunun tek bir çözümü kaldı. İki medeni insan gibi ilişkiniz hakkında konuşmanız gerekiyor. İki yetişkin gibi. Seviyor ya sevmiyor diyemem. Bu ilişkiniz hakkında konuşduktan sonra belli olur. Hayır diyelim, hayır olsun. İnşAllah...
Soran+1 yılBenimde aklıma takılan bu zaten yazdıklarımı çok iyi anlıyorsunuz bitirmiş olsa telefon açıp ayrılalım demesi gerekmez mi onuda yapmıyo beyefendi banada böyle davrandığı için ona çok kırıldım bende telefon açıp konuşmak istemiyorum ne yalan soyliyim onu bu kadar çok seven bu kadar çok değer veren birini eliyle itiyo resmen buda çok gücüme gidiyo benim :'( ikimizde konuşamıyoruz birbirimizle daha yuzume bile bakmıyo beni görmezden geliyo. Bana böyle yapan bir insanla nasıl konuşabilirim ki ben :'( çok canım yanıyo çok :'(
Soran+1 yılÖyle söylemeyin işte :'( çocuk beni görmezden geliyo yuzume bakmıyo belli ki benle konuşmak istemiyo istese yanıma gelir ya da telefon açıp söyler oda yapmıyo bende yapmıyorum bu gidişle zamanla birbirimizden soğuyup uzaklaşacağız ve beni unutacak :'( bunları söylemek bile benim için o kadar zor ki yutkunamıyorum birşey düğümleniyo boğazımda :'(
Soran+1 yılHergun Allaha dua ediyorum ayrılmayalım diye :'( çooookkk seviyorum kardeş çoook :'( benim yapım böyle çabuk bağlanırım zor unuturum unutmakta istemiyorum oda unutmasın beni :'(
Soran+1 yılZaten beni sizden başkası anlamıyo sizinle konuşmak çok iyi geliyo ama onunla konuşamıyorum oda benle konuşmuyo nereye kadar böyle gitcek dershanenin kapanmasına 2 hafta var ondan sonra goremicem bir daha onu yollarımız ayrılıcak yaaa nasıl dayanıcam ben onu görememeye :'( hergun görüyordum ne yapıcam peki ben :'(
Soran+1 yılSize tekrardan aynı soruyu soracağım ama siz bana planı yapmadan anlayamayız diyorsunuz az çok tanımışsınızdır erkek arkadaşımı siz benim anlattıklarımdan anlamışsınızdır beni sevip sevmediğini seviyo mudur sevmiyo mudur siz ne düşünüyorsunuz sizin fikriniz de önemli benim için nolur söyleyin bu sefer 🙏
- +1 yıl
Geç yazdığım için özür dilerim. Bilmiyorum. Tahmin yürütmek çok zor. Git ve konuş. Sen de kurtul kafandaki bu sorudan, ben de kurtulayım. Sabahtan beri düşünüyorum. Hesap kitap yapıyorum. Ama hiç bir yere çıkamıyorum. Adam seni seviyorsa neden bu kadar soğuk davranıyor? Eğer seni sevmiyorsa, neden hayla seninle sevgili olmak istiyor? Bu sorulara karşılık bir kaç cevap var aslında ama yine iş sana düşüyor.
Ya adamı çok kızdırdın seni bir süre görmek istemiyor.
Yaptığın bir şeye çok kızmış seni cezalandırıyor
Kafası karışık da ola bilir. (Birisi ve ya birileri kafasını karıştırmış seninle ilgili)
En kötü ihtimal ayrılmak istiyor ama daha hazır değil bunun için seninle sevgili kalmak istiyor.
Şahsi fikrimi bilmek istersen. Bir zamanlar benim yaptığımı yapıyor.
Soran+1 yılBana ihtimallerden bahsetmeyin lütfen net cevap verin kesin birşey bekliyorum sizden bu arada arama faslını bir geçelim benim yuzume dahi bakmayan adama bide telefon açıp neden böyle yapıyorsun mu dicem benimde bir gururum var gerçi gurur murur kalmadı bende herşeyi ilk ben yaptım onun gotünü iyice kaldırdım bunlar bana müstahak aslında :'( bir daha kimseye değer vermemek gerektiğini öğrendim neden bilmiyorum ama bana bunları yapan adamı nasıl hala deliler gibi sevebiliyorum ki ben?
- +1 yıl
Kesin bir cevap mı istiyorsun. Söyleyeyim o zaman. Sana karşı hayla bir şeyler hiss ettiğini düşünüyorum. Sana kırğın, senden uzaklaşmak istiyor, seni bitirmek istiyor. Kafasından, kalbinden içinden uğraşıyor. Sorunun ne olduğunu tam olarak tahmin edemiyorum. Ama kendimi onun yerine koyduğumda biraz kırğınlık biraz da, hayal kırıklığına uğruyorum. Şöyle izah ediğim. Şahsen ben sevgilime desem ki, bak bu insanla görüşme ve ya şu elbiseni hiç beğenmedim onu bir daha giyme ve ya şu hareketin hoşuma gitmedi bunu bir daha yapma eğer benim sözlerime rağmen o kendi bildiğini yaparsa ben üzülürüm. Bir ve ya bir kaç kez söylediğimde yine aynı şeyleri yaparsa, ona karşı kırğınlaşırım, hayal kırıklığına uğrarım. Onunla aramda mesafe koyarım. Konuşmam görüşmem. Ona hiç bir şey söylemem. Ama onu çok fena cezalandırırım. Onu kendimle cezalandırırım. İşte sizinde olayınız bundan farksız. Şimdi sen ireli gitmelisin. Telefonla değil, dirak konuşmalısın. İçinde az da olsa sana karşı bir sevgi varsa eğ
Soran+1 yılBenimle konuşacağını asla düşünmüyorum tamam önceden sinir oluyordu böyle yapmama ama bu aralar fazla yapmadım öyle şeyler daha geçen hafta cuma gunu birlikte yemek yedik ve iyi ayrıldık pazartesi geldiğinde de beni görmezden gelmeye başladı hele cuma günü asla onu kıracak birşey yapmadım cumayı çok güzel kapattık beraber ama hafta başı ne olduysa iyice koptu bnden :'(
Soran+1 yılKonuşmaktan başka birşey önerseniz olmaz mı gerçekten o dediğinizi yapamam oda yapmaz tekrar soyluyorum benim yuzume bile bakmıyo konuşsa nolur konuşmasa ne olur nereye kadar görmezden gelicek ki beni onunda çaba sarfetmesi gerekmez mi ama o yapmaz herşeyi ben yaparım çnku bn daha fazla seviyorum anasını satayım bende tek başıma çabalamaktan yoruldum oda harekete geçmiyo nereye gidecek bizim sonumuz
Soran+1 yılTamam araştırma yapıcam söz ama aramızdaki bu engel nasıl kalkacak ortadan bide size birşey sormak istiyorum bu durumu kime anlatsam yemediğim hakaret kalmadı herkes ayrıl dedi bir tek siz ayrıl demediniz ve dikkatimi çektiniz neden ayrıl demediniz bana üzülmemem için mi?
Soran+1 yılTamam o zaman siz beni çok iyi anlıyorsunuzdur ama şu konuşma konusunda bir anlaşalım gerçekten konuşamam onunla elim telefona gitmiyo telefonda da olmaz yüz yüzede adam bir suratıma baksa biraz ondan cesaret alıcam ama böyle yaparak beni de kendinden uzaklaştırıyo o beni kırdığı için ve arayıp sormadığı için bende konuşmak istemiyorum başka ne yapıcam ki
Soran+1 yılYarın değil salı gidicem
Soran+1 yılEvet çok iyi olur bekliyorum
- +1 yıl
E tamam işte salı dershaneye gideceksin. Ne olursa olsun. Dikkatle oku ne olursa olsun enerjili olucaksın ve gözel gözükeceksin. Hiç kimseye takılmayacaksın. Sanki hayat senin etrafında dönüyormuş kibi keyfli anlar geçireceksin. (Ya da öğle gözükeceksin :P) Ne olursa olsun kimsenin moralini bozmasına izin vermeyeceksin. Tamam mı? Ona bakmayacaksın. Sanki o yokmuş gibi değip güleceksin. Sakın bakıyım deme. Kız arkadaşlarından onu gözlemelerini isteğeceksin. Sana bakıyor mu, senin hakkında konuşuyor mu hepsine dikkat edib sana söyleğecekler. Mümkün olduğu kadar mutlu gözükeceksin. Herkesin içinde selamlaşıp görüşeceksin. Sen mutlusun, sen pozitifsin unutma. Ders çıkışı onu mutlaka yalnız yakalaman gerek. Elinden tutup yalnız kala bileceğiniz bir yere götür. Park mı değiyim bahçe mi değiyim fark etmez yalnız kalacağın bir yere götürmen lazım. Yalnız kaldığınızda konuşmayacaksın. 2 elinle onun ellerini tutup onun gözlerine bakacaksın. Zaten o dayanamayıp konuşacaktır.
Soran+1 yılBu dediklerinizi yapıcam sağolun ama şu an çok kotu birşey oldu benim çıktığım çocuk önceden sanal alemde kızların resimlerini beğenmişti bende ona çok kızmıştım oda bir daha beğenmicem sende uzatma demişti bende tamam deyip kapatmıştım konuyu az önce gene kızların resimlerini beğendiğini gördüm ve kahroldum bana yalan söyledi :'( ben ondan başkasına bakmazken ondan başkasıyla konuşmazken o gitsin benim kızdığımı bilmesine rağmen kızların resimlerini beğensin yazıklar olsun :'( bende gittim sanal aleme kendi resmimi koydum benle çıkarırken foto atmama asla izin vermezdi bide fotoğrafımı bir suru erkeğin beğenmesine çok kızardı bende attık kendi fotomu ve bir suru erkek beğendi. Bende borda kendi kendimi yiyorum acaba fotoyu kaldırsam mı görünce kızar mı diye ama iyi ki de koymuşum hakediyo bunları şu an beni bir kez daha kırdı yalan söyleyerek şu saatten sonra asla suratına bakmam :'( ve konuşmam :'( içimde yavaş yavaş öldürürüm onu :'(
Soran+1 yılLütfen yorumunuzu bekliyorum şimdi ne olucak :'(
Soran+1 yılSanal alem dediysem fotoğraf paylaşma sitesi işte evet onla çıkmadan önce sürekli foto atardım ama çıkmaya başladığımızdan beri foto atmama karşı istemiyo foto atmamı. Ama oda bana bir daha beğenmicem demişti :'( az önce gorduğum neydi peki kızların resimlerinin altında onun ismini görünce şok oldum arkamdan iş çevirmiş gibi oldu :'( bende attım kendi resmimi ve bir suru erkek beğendi kısasa kısas bakalım şimdi nolcak ikimizde çok dikkafalı ve çok inadız nereye gidecek bakalım sonumuz şimdi siz bu yazdığımı güzelce okuyun ama yarın cevap verin mutlaka beklicem. Kusura bakmayın gece gece çok fazla tuttum sizi iyi geceler..
- +1 yıl
Günaydın. Hiç bir kusuru yok. Seninle konuşmak bana da çok iyi geliyor. Maalesef sonunuzu hiç iyi görmüyorum. Erkek arkadaşın hiç çaba göstermiyor. Ben bile umutsuzluğa düştüm neredeyse. O kadar yani. Sana bir şey söyleyeceğim. Senin için zor olduğunu her kezden iyi ben bilirim. Bir zamanlar benim çektiğim açıları şimdi sen çekiyorsun. Ama üzülmemeye çalış, biraz akışına bırak. Olacağı varsa olur. Olmazsa da, canın sağ olsun. Ben ölmediysem, yaşıyorsam, hayatıma devam ediyorsam sen de edeceksindir. Başlarda biraz zor olur, ama zaman en iyi ilaçtır. İnşAllah düzelirsiniz. Ayrılmanıza en çok ben üzülürüm inan buna. Ama kader işte. Merka etme yalnız kalmana izin vermem. Hep seninle konuşur, az da olsa kendini iyi hiss etmene yardımcı olmaya çalışırım. Ne zaman istersen özle mesajda yaza bilirsin sorun değil. Sormak istediğin özel bir şeyler olduğunda ve ya sadece konuşmak için. Seninle konuşmak her zaman güzel. Hayırlı günler dilerim.
Soran+1 yılSize de günaydın. Ben ayrılmak istemiyorum ama ne yapmam gerekiyorsa onu yapmaya hazırdım ben ilişkimi kurtarmak için şu zamana kadar herkes kotu yorumlar yaptı ayrıl daha çok uzuleceksin filan ben inadına üzerine gittim bu olayın çnku gerçekten çok sevip bağlandım ona. şu an size birşey danışmak istiyorum onun en yakın arkadaşına buluşma teklif edicem çocukta beni kırmaz zaten. Gelincede ona son kez erkek arkadaşımın ağzını aramasını isticem bakalım benimle ilgili ne duşunuyo kararı ne çocukta gelip bana soylicek verdiği cevabı bende ona göre karar verip ya bitiricem ya da ilişkime kaldığı yerden devam edicem.. Nasıl sizce siz ne düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılYani yüzyüze konuşucam tek gelmesini soylicem çnku çocuğun yanında hep benim erkek arkadaşım var ona çaktırmaması lazım nasıl sizce bu plan?
Soran+1 yılYok yok asla öyle biri değil ama ben çağırdığımda tek gelmesi gerekiyo yani onu atlatması gerekiyo yanından ayrılmaz benim erkek arkadaşım. Dun arayıp buluşmak istediğimi söyledim çocuğa oda müsait değilmiş buluşamadık bu hafta içinde halletmem gerekiyo peki siz bana biraz yardımcı olsanız çocuğa ne gibi sorular sorabilirim? Bana yazar mısınız
Soran+1 yılBen yazamıyorum mesaj alanım yeterli değil ancak siz yazarsanız ben öyle cevap verebilirim
Soran+1 yılAynen benimde 2 seviyesi olması gerekiyormuş. Siz söyler misiniz bir çocuğa neler diyebilirim ayağıma gelmişken kaçırmamam lazım bu fırsatı. Erkek arkadaşıma nasıl sorular sorsun yani
Soran+1 yılYa çocuk kabul etmezse böyle birşeyi çnku o gün baya konuştum çocukla. Beni seviyor mu dedim oda sevmiyo gibi ama içinde senle ilgili birşey çekiyo onu bitiremiyo dedi aslında çocuk bana erkek arkadaşımla çokda olumlu birşey söylemedi belki de şu an başka biri olmadığı için bitiremiyo başka biri olsa anında bitirir :'( onunda kafası çok karışık benimde :'( napıcam ne edicem inanın hiç bilmiyorum :'( sürekli ağlıyorum gözyaşlarım sel oldu tutamıyorum kendimi. Mesela siz dershanede hiç ona bakmayın umursamayın sürekli gülün diosunuz ben bunları yapsam bile o gene beni görmezden geliyor dershanede bu sefer tutamıyorum ağlıyorum birden uzulduğumu belli ediyorum yani
- +1 yıl
O çocuk sana aşık ola bilirmi acaba? İşte senin sorununda bu,. Takılma bu kadar. Biliyorum elinde değil ama senin ağlaman seni sevmeyenler için çok güzel bir an oluyor bunu unutma. Üzülme demiyorum, üzülmen, ağlaman çok normal. Sadece belli etme üzüldüğünü. Bir gülümseme maskesi tak yüzüne. Her kes sana hasret aparsın. Böyle olma lütfen. İnan bana bunun hiç bir yararı olmaz sana. Üzülerek, ağlayarak kendini zayıf gösteriyorsun.
Soran+1 yılSize de çok soru soruyorum öncellikle sabrınız için çok teşekkür ederim ama biz ne zaman erkek arkadaşımla eskisi gibi olucaz :'( çok ayrı kaldık ya konuşmuyoruz göz göze bile gelemiyoruz artık çok zor olmaya başladı benim için herşeyi gözümde büyütmeye başladım onsuz yapamıyorum o güldürüyo yuzumu
Soran+1 yılBen kaçmıyorum artık korkuyorum o kaçıyo benimle yüzyüze gelmek dahi istemiyo gibi tavırlar sergiliyo buda bana çok koyuyo ben onunla konuşmak istesem bile onun konuşacağını sanmıyorum çnku böyle şeylerden konuşunca sıkılıyo herşeyin peşinden ben koşuyorum neden böyle oldu ki önceden böyle değildik biz o gunleri o kadar çok özlüyorum ki :'( şu an yine ağlıyorum mesela dershanenin kapanmasına son 2 hafta. 2 haftaya kadar birşeyler yapmamız lazım yoksa daha kotu olurum şu an hiç iyi değilim sağlıklı düşünemiyorum :'(
Soran+1 yılHani şöyle bir söz vardır bir insana yapacağın en buyuk kotuluk onu görmezden gelmektir. İşte şu an tam olarak da bunu yaşıyorum :'(
Soran+1 yılBenim sorunum bu zaten çok çabuk bağlanırım ama çok zor unuturum ben hala devam etmek istiyorum hiç mi şansı yok :'( nolur bana yardım edin konuşmak dışında ne yapmam gerekiyosa yapıcam nolur :'( böyle kendi kendimi yiyorum
Soran+1 yılAma iki tarafta konuşmak istemiyo zorla mı konuşucaz zaten ilişkimizin de nereye gittiği belli değil :'( böylelikle yok olup gidicem :'(
Soran+1 yılAma kardeş sende bana hak ver allasen. Arkadaşı bana kafasında bitirmiş gibi diyo bitiren insan arar söyler adam akıllı. ben yapamıyorum diye niye onun araması gerekirken hala ben debeleniyorum :'( çnku onu daha çok seviyorum ve ben çabalamıyorum ilişkimizi kurtarmak için bende ona kırıldım hiç mi gururum yok benim ben onu bu kadar çok severken bu kadar çok üzerine düşerken o beni takmıyo gibi duruyo böyle davranmasına çok kırıldım ve benim de içimden aramak gelmiyor
Soran+1 yılAyrılma kararı versek bile bunu söylemesi gerekmez mi ben bundan bahsediyorum niye herşeyi ben yapıyorum zaten önceden aramama kızardı bende aramıyorum. O kendi söylemişti arada ben ararım diye o günden beri ne aradı ne sordu :'( benim suçumu söyler misiniz burada
- +1 yıl
Senin hiç bir suçun yok. Ama sen kıpırdama, o kıpırdamasın nolucak peki böyle hiç düşündün mü? Senin üzülmeni hiç istemiyorum ama sen üzülmük için çabalıyorsun. Eğer seninle fikri ciddi değilse zaten peşinde koşmaya değmez onun maalesef. Bana özel olarak ulaşa bileceğin bir yer var mı? Sana çok önemli bir şeyler söyleyeceğim. Özel olarak.
Soran+1 yılMalesef yok mesajda yazamıyorum ama burdan yazabilirsiniz gizli olduğum için yorumları kimse göremez
Soran+1 yılİlla konuşmam mı gerekiyo illa muhattap olucam gene tabi o alıştı herşeyi benim yapmama asla adım atmaz
Soran+1 yılLütfen cevap yazın :'(
- +1 yıl
Geç yazdığım için özür dilerim. İşle alakalı küçük bir sıkıntım vardı da. Ona hall etmek zorunda kaldığım için size dönemedim. Karar sizin. İsterseniz konuşursunuz, isterseniz bir mesaj ve ya ayrılık mektubu yazıp ayrılırsınız. Sonuçta gösterdiğiniz çaba ayrılmak istediğinizi gösteriyor. Tüm seslere kulak ver, tüm sesleri dinle. Ama kararı kendin ver. Mantığınla ve kalbinle ver. Kalbinin mantığının önüne geçmesine izin verme. Ne yaparsan yap asla pişman olacağın şeyleri yapma. Bu benim sana bir önerimdir.
Soran+1 yılYok önemli değil birden beni burada bıraktınız sandım benim asla ayrılmak gibi düşüncem yok aksine barışmak istiyorum konuşmak dışında da herşeyi yapmaya hazırım bu yüzden size bir konuda danışmak istiyorum ben fake bir hesap açtım ordan sevgilimle konuşmaya başlayacağım sizce neler soyliyim ona ama asla benim olduğumu anlamamalı tüyo vermemem lazım başka çozum bulamıyorum zamanım çok az kaldı :'(
- +1 yıl
Aferin akıllıca bir çözüm yolu bulmuşsun. Bu sayede her şeyi öğrene bilirsin bence. Önce internette paylaşımlarını beğene bilirsin, daha sonra ufaktan yorum yaza bilirsin. Dikkatini çektiğinden seninle yorumlarda konuştuktan bir süre sonra özle mesaj yaza bilirsin ona. Kendiniz hakkında sorular sorarken bir birinize sen o sıralarda sevgilin var mı gibi bir soru sor. Evet var derse, seni seviyordur. Hayır yok derse, geçmiş olsun sana...
Soran+1 yılTamam yalnız ben daha öncede böyle fake bir hesap açmıştım ama onda sürekli sevgilin var mı diye soru sorduğum için çocuk sıkıldı biraz ve soylemedi zaten ben direk mesaj atmayı düşünüyorum sizce ne diye atayım ilk mesajı
- +1 yıl
Direk mesaj atmanı önermem. Eğer direk mesaj atıp ne söyleyeceksin ki? Benim önerim paylaşımdaki bir resmi ve ya yazıyı beğenmen. Beğendiğin paylaşıma yorum yapman, paylaşımda kısa bir sohbet daha sonra özel mesaj yollamandır. Hem bu aşamada senin olma ihtimalini düşünme olanağı çok yüksek...
NOT : Bu şahsi fikrimdi. Yine de kendin bilirsin tabii ki...
Soran+1 yılPeki mesaj kısmına geçince ne yazabilirim ki
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim isterseniz gelişmelerden haberdar edebilirim sizi
Soran+1 yılİyi geceler size de ama erkek arkadaşım isteğimi kabul etmedi daha girmemiş çnku bende yapamadım o dediklerimi
Soran+1 yılOnun arkadaşıyla konuştum çocuk gene dediklerinin aynısını söyledi seni kafasında bitirmiş oyalıyo iyice bu benim görüşüm dedi ama kafasında soru işaretleri olan sensin ara ve tamam mı devam mı de dedi bende aramak istemiyorum ama
Soran+1 yılGittim en sonunda aradım butun gururumu ayaklar altına alıp ): Ve açmadı 2 kere aradım ve açmadı en sonunda arkadaşına da arattırdım onunkini de açmamış bir daha asla cesaretimi toplayıp arayamam :'(
- +1 yıl
Geç yazdığım için özürlerimi kabul et lütfen. Yalnış yapmışsın. Ben sana yüz yüze konuş dedim. Ara demedim. Git ve onunla yüz yüze konuş. Olucaksa bitecekse bilinsin. Bu arada bir kaç günlüğüne şehir dışına çıkacağım. Yazmazsam merak etme. İnternete bağlanan kimi mutlaka yazarım cevap. Ama beni mutlaka haberdar et...
Soran+1 yılErkek arkadaşıma sahte fake hesap açmıştım ordan ona selam naber yazdım oda ya bir yürü git işim gücüm var seninle uğraşamam yazdı nasıl sizce?
Soran+1 yılDaha sonra konuştum onunla beni sevmediğini söyledi
- +1 yıl
Merhaba. Öncelikle hayırlı akşamlar dilerim. Çok üzüldüm gerçekten. Şimdi ne hallerde olduğunu tahmin ede biliyorum. Belki de böylesi daha iyidir. Kim bilir ilerde neler olacak. Hayat uzun, önünde kocamaaaan bir ömür var. Kısa bir süre konuşmamıza rağmen seni gerçekten çok sevdim ve mutlu olmaya hak ettiğini düşünüyorum. Ne zaman istersen bana yaza bilirsin. Dertleşmeye ve bu günlerinde yanında olmaya çok mutlu olurum. O adamda gerçekten hayvanmış. Öyle birisi ile birlikte olmaktansa olmamak daha iyi. Zararın neresinden dönülürse kardır demişler. Çok üzüldüm gerçekten. Nasıl oldu ne konuştunuz detaylara kadar bilmek isterim. Niyeti neymiş, neden seni sevdiğini söylemiş. Her şeyi paylaş benimle. Paylaş ki, acın azalsın.. :(
En İyi Cevaplar
ya çoğu erkeğin ortak noktasıdır benimde öyledir bırakın şu erkeklerin yakasını sevgili olduğunuz aman her an göz altında rahatsiz hissettiriyosunun erkek arkadaşınıza hepiniz için geçerli olmayabilir ama geneliniz böyle... çok fazla mesaj çok fazla arayıp saatlerce konuşma olmaz böyle şey adamın sizin dışınzda bir hayatı olduğunu unutmayın hangi evli çift birbilerini 10 dakkada bir arar allasen... yapmayın sık boğaz etmişsin çocuğu tabi yapar öyle... banada aynı durum geldi başıma ben seninkinden beter yaptım direk bıraktım daha ne aradım ne sorudum... bu dediklerimi kızlar iyi düşünsün bunu sadece sana söylemiyorum bütün kızlara çok fazla sık boğaz etmeyin erkek arkadaşlarınızı...
05 Yorumla
Soran+1 yılAma beni sıkıyorsun dedikten sonra hiç ama hiç aramadım mesaj atmadım sizde haklısınız ama bende onu çok sevdiğimden öyle yaptım başta oda aynısını bana yapıyordu oda çok sık arıyordu beni aksine ben daha çok mutlu oluyordum beni arıyor diye peki aramız nasıl düzelir ne yapmam gerekiyo
Soran+1 yılZten ilk o bana ayrılalım dedi sonra tuhaf oldum devam edelim dedi bende sevdiğim için devam etmeyi kabul ettim ama şimdi durumumuz bundan ibaret :( bana hiç mi yardımcı olamazsınız :(
Soran+1 yılSonuçta bir erkeksiniz anlayabilirsiniz ben kız olduğum için ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Erkekler Ne Diyor
18
tutarsız biri demekki senin manita. düşündükleriyle yaptıkları çelişiyor. ama bence bitirmeniz mantıklı olur. boşu boşuna da birbirinizin vaktini almamış olursunuz. çünkü yani bence salak salak triplere girmiş çocuk birini ya deli gibi seversin ya da sevmezsin. bir öyle bir böyle davranmak saçma. hatta senin ilginden bıkmasıda salakça bence. ne güzel işte sen arıyormussun ilgiliymişssin çok güzel daha ne isterim benim böyle bir sevgliim olsa. millet buluyor kendine deger veren birini ama degerini bilmiyor yemin ederim. sen bu arkadasa yol ver gitsin bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen şu an beni çok iyi anladığınız düşünüyorum başta oda beni sürekli arardı ama ben ona sıkıldım bunaldım demezdim aksine daha memnun olurdum beni arayıp soruyo merak ediyo diye ben hala daha seviyorum ayrılmak istemiyorum bizim sonumuz nereye gidecek böyle bir . yardım etseniz
- +1 yıl
tabiki yani sonuçta sevgilinin seni aramasını merak etmesini sahiplenmesini beklemen senin en dogal hakkın. ama ben cidden anlamadım senin sevgilinin ne yapmak istedigini. yaptıgı tripler cidden delikanlı adama yakışacak hareketler değil. ama hani vardır ya bazı insanlarla arkadasken çok iyi anlaşırsın ama iş sevgili olmaya gelince karakterler çok zıtlaşır birden. belki sizde böyle bir çiftsinizdir. bence sen kendin otur bir düşün. zaten ne yapmak gerektiğini kendin bulacaksın. ve benim fikrimde şu ki sizin sevgili olarak devam etmeye çalışmanız size zarar verir. arada çok büyük problemler yokken bitirmek mantıklı olabilir. hatta sen ona eger ayrılmak istiyorsa onu zorlamayacagını belirt. o zaten sen bunu diyince düşündüklerini direk söylicektir. sen ''onsuz yaşayamazmışsın'' gibi bir imaj oluşturma ki gerçekten ne düşündüğünü söylesin. şunu düşünmesin yani:'' eger ben bu kızdan ayrılırsam depresyona girer belki kendine zarar verir mecburen takılmaya devam edeyim.'' bunu düşünmemeli.
Soran+1 yılBeni görmezden gelerek çok kırdı zaten bende ona kırıldığım için ne arıyorum ne de mesaj atıyorum ben arayıp sormuyorsam oda aynısı yapıyo şu an inanır mısınız çok kotuyum çnku hala seviyorum onu ve o bana bunları yapıyo kafanda bitirdiysen ya da ayrılmak istiyorsan aç telefonu söyle aramıyo ama ben desen beni aramayan birini ben hiç aramam şu an öyle devam ediyoruz bittiyse bile bunu birbirimize söyleyemiyoruz :'(
+1 yılBence, ilişkisiniz monotonlasmış farklı bir heyecan farklı bir kisilik arayışı içinde Soğuk davranmasının sebebi sık boğaz ettiğin için nefes alamaması Ama bir kere bünye benimsemiş sevginizi o yüzden nereye gitmek isterse istesin dönüş yine sanadır
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki benim ne yapmam gerekiyo devam etme kararı almıştık hala çıkıyoruz zaten ama hiç çıkıyo gibi değiliz aramıyo sormuyo mesaj dahi atmıyo ben onu bu kadar çok severken üzerine bu kadar çok düşerken böyle davranması beni çok kırdı madem sevmiyorsun bitirdin kafanda ara söyle o zaman oda aramıyo bende. Elim telefona gitmiyo zaten konuşmak istemiyorum bende ona kırıldım çnku tek başıma çabalamaktan yoruldum ilişkimiz tamamen bittiyse bile bunu iki tarafın bilmesi gerekmez mi? Biz öyle devam ediyoruz çıkmıyo gibi ne yapmalıyım sizce umarım size iyi anlatabilmişimdir ve sizde beni iyi anlarsınız :(
- +1 yıl
Bence gayet açıklayıcı oldu Lakin bu durumu bende çözmüş değilim bu sebeple ilişki mi bitirdim olmayan ilişkiyi yaşatmanın kime ne faydası var ki
Soran+1 yılBenim ona şöyle güzel bir ders vermem gerekiyo beni kaybettiği için kafasını duvarlara vurmalı ne yapmalıyım sizce
- +1 yıl
İntikam benim ilgi alanım değil
Soran+1 yılYok sizle ilgili birşey değil siz sadece bana ne yapmam gerektiğini söyleyin yeter
- +1 yıl
Tamam işte benim kafam o konulara basmiyor ben sadece Sevgiyle yol veririm
Seni seviyor ama ilerisi için engeller var gibi duruyor,
Onunla açık açık konuşmayı dene içindekileri döksün..
Ama çocuğu fazla bıktırmışsın galiba naptın sen çocuğa de bakalım bi? ? ?019 Yorumla
Soran+1 yılSadece çok sık arıyordum oda bunaltıyorsun beni dedi ama bunu soyledikten sonra asla aramadım şu an hala çıkıyoruz ama hiç çıkıyo gibi değiliz uzaklaşıyo sanki bnden ilk önce kndi ayrılalım dedi sonra ben tuhaf oldum ayrılınca devam edelim dedi en sonda arkadaşı bana bunları söyledi kafam çok karışık napıcam peki ben
Soran+1 yılAkışına bırakınca ne olucak ki
Soran+1 yılİnşallah güzel olur ben çok seviyorum ama o bana eskisi gibi değil yeniden bana karşı öyle olması için ne yapmam gerek peki yine bana deli gibi aşık olsun üzerime titresin beni çok sevsin çok mu şey istiyorum :( benim butun suçum değer verip sevmek mi hiç mi. birşey gelmez elimden lütfen söyleyin bana ne yapmam gerekiyorsa yaparım hepsini
- +1 yıl
Bu kadar kasma mesela rahat ol, işe bununla başlayabilirsin.
Umursama..
Her zmn ilk olduğu gibi olmayacak bunu kabullen bir defa.
Özel zamanlara sakla her şeyi, normal konuş işte havadan sudan.
Yani romantik bir aşk istiyosun sanırım ama romantizmi güzel yapan özel olmasıdır her zaman aynı olursa bir kıymeti kalmaz.
Doğal olsun böyle istemekle olmaz kendiliğinden gelişmeli ve tadında bırakılmalı.
Bu kadar kararsızlık sergilemeye gerek yok, çocuksu davranıyorsun olgunlaş artık biraz, o senin kölen değil, duyguları var..
Soran+1 yılAma onunla hiç konuşmuyoruz ki ne yüzyüze ne telefonda nede mesajda nasıl yapıcam bu dediklerinizi
- +1 yıl
Konuşabilmeniz
daha çok iletişime geçebilmeniz için
bir bahane bir ortam üret
ama sen onu aradığın için
konuşmak istediğin için değil de
Sanki sırf o bahanenin arkasına sığınarak konuşuyormuşsun gibi anlatabildim mi?
Böylece ikinizin de gururu incinmez
Onun yüreğine hitap etmeyi başarırsan
Tekrar bağlanırsınız
Ama bunun belli bir formülü yok karşındaki robot değil sonuçta
Her insan farklıdır
Sen onu bizden daha iyi tanıyorsun ne yapacağını da kendin belirle bir zahmet :)
Soran+1 yılBahane üretirim üretmesine ama beni nerde görse kafasını çeviriyo bakmıyo bile yuzume bende böyle yapınca sinirimden kuduruyorum ve söylemekten vazgeçiyorum ben onu bu kadar çok severken üzerine bu kadar çok düşerken o yaptıklarıyla beni çok kırdı :( haksız mıyım sizce
Soran+1 yılİşte bende bundan korkuyorum ben birşeylerin üzerine gitmezsem oda gitmez böylece birbirimizden iyice uzaklaşıcaz araya mesafe girmesini istemiyorum ben :(
Soran+1 yılHadi umursamadım herşeyi akışına bıraktım diyelim barışacağımızın garantisini verebilir miyiz tabi ki hayır bende garanti olmadığı gibi bir ihtimalde olduğu için fazla takıp üzerinde duruyorum bu konunun
Soran+1 yılOndan öncede vardı tabi hayat ama çok sıradandı o hayatıma gelinde dünyam renklendi ondan başka birşey düşünemez oldum eee böyle olunca da ona iyice bağlandım ve alıştım seviyorum da bide ondan barışmak istiyorum ayrılmak istemiyorum
Soran+1 yılSizi sıktıysam çok çok ozur dilerim ama birileriyle konuşmak iyi geliyo içimdeki herşeyi size anlatabiliyorum oteki turlu olunca kendi kendimi yiyorum ve çok ağlıyorum :( evet biraz takıntılı bir insanım ama kendimi değiştiremem yapım böyle benşmw
Soran+1 yılBen mesaj yazamıyorum ama gizliden çıktım siz atın bana bekliyorum ordan yazarım ben size
+1 yılBence seni yakıştıramıyor kendine yani zaman geçtikçe senden soğumuş ama ayrılınca da yalnız kalmak kötü olmuş demek ki geri dönmüş. Ama fazla Sıkma sende kendini ağırdan satmaktan zarar gelmez ;) bırak şimdi o düşünsün 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz onunla devam etme kararı almıştık şu an çıkıyoruz ama hiç çıkıyo gibi değiliz beni umursamıyo takmıyo görmezden geliyo kafasında bitirmiş gibi ama içinde hala birşeyler var gibi tamamen bitirdiyse bunu iki tarafında bilmesi gerekmez mi ben sadece davranışlarından anlıyorum bunu o daha arayıp söylemedi bitirelim diye bana böyle davranarak çok kırdığı için de bende aramıyorum onu napıcam ben hep böyle beklicek miyim ayrılalım demesini :( ben asla aramam zaten
+1 yılTek kurtuluşun terk edip sana aşık olmasını, kıymetini anlamasını sağlamak. Yoksa eninde sonunda tekmeleneceksin.
023 Yorumla
Soran+1 yılKıymetimi anlar mı sizce öyle yapınca
Soran+1 yılKıymetimi anlar mı peki öyle yapınca
- +1 yıl
Büyük ihtimalle anlar, ama başka çaren yok zaten. Ayrılık sebeplerini sırala ona, değer görmediğin sahiplenilmediğin falan filan. Sonra gururlu ol, asla herhangi bir yerden duygularını belli etme, o yokmuş gibi yaşa. Güçlü ol.
- +1 yıl
öteki türlü zaten terk edileceksin, bari sen git o dönmese bile acın azalır.
Soran+1 yılOnları söyleyince sınavları bahane ediyor sınav psikolojisi var üzerimde ondan diyo
- +1 yıl
Her söylenene inanma sen. Sen onun için basitsin şu an, senden soğuma sebebi bu. Ne derse yapan, gel dediğinde gelen git dediğinde giden biri... Unutma insanlar basiti değil zoru sever.
Soran+1 yılOda bana önceden ben zoru sevmem demişti bende anlıyorum biraz hareketlerinden içinde hala bana karşı birşey var ama neden soğuk duruyo ki
- +1 yıl
Sen laftan anlamıyor musun? Sürekli o böyle dedi o şöyle dedi... Ben sana 30 yılın tecrübesiyle konuşuyorum. Git ne halin varsa gör...
Soran+1 yılSiz terslemeden konuşamıyor musunuz ben tecrübesiz olduğum için sizden yardım almaya çalışıyorum siz kestirip atıyorsunuz uzattığım için insan gibi konuşamıyoruz sizinle
- +1 yıl
Soru soruyorsun sana gerekeni söylüyorum, sonra o şöyle dedi, o zaman bize niye danışıyorsun, bak bir önceki cümlemde her söylenene inanma demişim, sonra tekrar diyorsun ki o böyle dedi... Eleman seni avucunun içine almış, her dediğine inandırmış, sen onun için basitsin diyorum...
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim düşünceleriniz için başınızı şişirdim kusura bakmayın
- +1 yıl
Baş şişirme değil ablacım, istedim ki terk edilip 1 yıl arkasından ağlamayasın, çünkü çok saf bir kardeşe benziyorsun ondan çabamız.
Soran+1 yılEvet biraz safım nereye çeksen oraya gidiyorum ama ben gerçekten çok sevdim çok değer verdim bunları yapmama rağmen onun bana böyle soğuk durması gücüme gidiyo o kadar :'( hala kafası karışık onun bende gerizekalı gibi hala bana dönmesini bekliyorum bir umut işte
- +1 yıl
verdiğin değeri içinde sakla. zor ol biraz, zor. insanoğlu nankördür.
Soran+1 yılPeki dediklerinizi yapsam onun davranışları nasıl olur bana karşı?
- +1 yıl
onun davranışları nasıl olur bilemem ama sen mutlu olursun, güçlenirsin, kendine güvenin gelir sonuçta kendini kazanırsın... yoksa o gittiğinde en az 1 yıl ağlar durursun, saf saf dönmesini beklersin... o da kimsesi olmadığında yalnız kaldığında arada dönebilir sana sıkılmamak için...
Soran+1 yılPeki neden bana sıkılmamak için donuyo ben onun oyuncağı değilim ki yeniden sevemez mi beni önceden çok seviyordu beni şimdi ne değişti ki
- +1 yıl
Ablacım her ilişkinin ilk aylarında karşılıklı cicili bicili davranılır, bu seni sevdiği anlamına gelmez... Senin sevgin hoşuna gitmiştir egosu şişmiştir, yakında terk edileceksin muhtemelen...
Soran+1 yılEvet dediğinizi şimdi daha iyi anladım ama ben ona çok bağlanmıştım gerçekten aşık olup sevmiştim benim suçum ne ki burada şu an çok kotuyum nasıl toparlanıcam bilmiyorum zaten hergun dershane de gorucem onu yaram daha çok kanayacak :'( onun tekrar beni sevmesini tekrar bana dönmesini o kadar çok istiyordum ki elimden ne gelse yapmaya hazırdım :(
- +1 yıl
Eğer sen ayrılırsan toparlanma süren kısalır, o ayrılırsa ki ayrılacak o zaman hapı yutarsın. Sen ne kadar aşık olursan ol, seni sevmeyen biriyle mutlu olamazsın, sürünür acı çeker kendine güvenini kaybeder ağlar durursun... Artık bunu kabullen ve güçlü olmaya çalış.
Soran+1 yılO zaten ayrılmışız gibi davranıyo kafasında bitirmiş gibi sizce beni arayıp söylemesi gerekmez mi ayrılalım veya bitti diye?
- +1 yıl
Elindeki hazırdan niye mahrum kalsın ;) Bak arkadaşı bile haline acımış sevmiyor demiş, artık bir yerlerden olumlu yorum çıkarma çabandan vaz geç...
Soran+1 yılTamam çok sağolun fikirleriniz için sizi de sıktım tekrardan kusura bakmayın bundan sonra herşeyi akışına bırakıcam ne olucaksa olur zorla güzellik olmaz aramıcam mesaj atmıcam yuzune de bakmıcam yavaş yavaş içimde öldürmeye çalışıcam onu inşallah bana birşey olmaz ve çabuk toparlanırım :'(
sen baştan soğutmuşsun onu sıkarak. sonradan zorlamayla olmaz. onun sana yaklaşması can sıkıntısındandır, aniden büyük bir boşluk olunca hayatında... ama aşk sevgi bekleme derim
013 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum ama onu napıcam peki şimdi
Soran+1 yılbir yol gösterseniz bana :(
Soran+1 yılBunları yapınca düzelir mi peki ben yeniden eskisi gibi olmak istiyorum
Soran+1 yılAnladım ama hiç sıkmazsam gene mi düzelmez
Soran+1 yılZamanla birbirimizden uzaklaşıp gidicez diye çok korkuyorum zamanın iyi geleceğini bilsem herşeyi akışına bırakırım ama böyle bir ihtimalde var :(
Soran+1 yılTamam rahat bırakıcam ama çokda boş bırakmaya gelmez bunu siz erkekler daha iyi bilirsiniz haksız mıyım
Soran+1 yılPeki onu nasıl rahat bırakıp boş bırakmayacağım konuşamıyoruz ki yuzume bile bakmıyo :( işin içinden nasıl çıkıcam gerçekten bilmiyorum :'(
Ayrıl ayrıl o terk etmeden sen ayrıl yüzüne bakma sen değerli ol o yas tutsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYas tutacak bir tip değil kendisi kafaya dahi takmaz oralı bile olmaz olan bana olur burada ben takarım ben ağlarım ben uzulurum çnku gerçekten çok sevmiştim :(
+1 yılkızım sen aptalmasın seni kullanıyo işte beni cok arama ama ben başka kızlarlada takılırım ama sende sevgilim diye yanımda dur diyo sevmiyoooo
110 Yorumla
Soran+1 yılBöyle söylemeyin lütfen daha da kahroluyorum :'( ben gerçekten sevmiştim onu :( hala da seviyorum peki benim ne yapman gerekiyo şu an çıkıyoruz ama hiç çıkıyo gibi değiliz madem ayrılmak istiyorsun söyle o zaman söylemiyor işte bende bana böyle davrandığı için ona çok kırıldım bende aramıyorum hiç benden ayrıldıysa bile benim haberim yok söylemiyo çnku
- +1 yıl
Nedememi bekliyosun seni sevmiyo iste sirf sen seviyosun diye bunu kullaniyo baskalariyla gezmedigini ne bikiyon konusmadigini yoksa senle konusurdu sirf sevgili yapmaknicin senle cikiyo ne bicim sevgi bu gram akil yok biri bana boyle yapsa ask mask dinlemem kabulleniyosan aci cekmeye kusura bakma ama aptal derim bigun nasil olsa tekmeyi yiceksin
- +1 yıl
Ne yapman gerekiyo ayril arama onu sil ama nerdee sizde o akil
Soran+1 yılKusura bakmayın sizi de sıktım ama bende bir çıkış yolu arıyorum ondan soruyorum böyle hiç aramazsan sormazsam o ne anlar ki
- +1 yıl
Yok estagfurullah ne anlarsa anlasin benim sevmedigimi anladi galiba der yanlis anlamada ikinizde kürtmusunuz batman yaziyo oyleyse kizlari sadiktir ama erkeklerine zerre guvenmem
Soran+1 yılYok batman değil aydın
- +1 yıl
O erkek bir kiz buldufinda tekmeyi yersin belkide var o yuzden umursamaz sen baglandigini belli edesen boyle olir
- +1 yıl
O erkek bir kiz buldufinda tekmeyi yersin belkide var o yuzden umursamaz sen baglandigini belli edesen boyle olir. Dikkat et sende iliski istemesin
Soran+1 yılYazdığınızdan hiçbirşey anlamadım yanlış yazsınız sanırım
- +1 yıl
Dogru yazdim tekmeyi basar yakinda baglandigin icin sende cinsel teklif etmesin
+1 yılbnce senden ayrıldıktan sonra birini bulamadı seni yedekte tutup piyasaya akıyo
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin... 2 ay ne be bunun totosu kalkmış indiri ver
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl indiricem işte herif beni sallamıyo ki
- +1 yıl
Kısandır alımlı ol başkası ile ilgilen sende kadınsın silahını kullan
+1 yılya da arkadaşı senden hoşlanıyor aranızı bozuyordur
00 YorumlaYedeklenmek uzeresin.
04 Yorumla
Soran+1 yıl3. bir kişi asla yok
Soran+1 yılŞuanlık yok çnku bnle çıkıyo olsa bana niye devam edelim desin ki
+1 yıldurumumuz yoktu okuyamadık
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha güleyim de boşa gitmesin
- +1 yıl
hadi kaybol şimdi
Soran+1 yılAsıl sen toz ol
- +1 yıl
tm.
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılsonuc olarak senin mal olduna karar verdim
025 Yorumla
Soran+1 yılHer seven her üzerine düşen her değer veren mal mı oluyo
- +1 yıl
kizim adam seni istemiyor daha ne zorluyosun
Soran+1 yılİstemiyosa niye devam edelim diyo o zaman arayıp söylemesi gerekmez mi seni sevmiyorum bitirelim diye niye umut veriyo hala beni üzmek için mi
- +1 yıl
elimin altinda dursun arada ellerim baskasiylada takilirim diye salak
Soran+1 yılPeki benim ne yapmam gerekiyo onun akıllanması için
- +1 yıl
onu birak baskasiyla ilgilen boyle baska bir erkekle flort ediyor gibi yani ozman akli badina gelir
Soran+1 yılOnları yapmama daha çok kızıyor onla çıkarken facemdeki butun erkekleri sildirmişti benden başka kimseye bakıp konuşma demişti bende dediklerini yapmıştım zaten dershanede de ondan başka konuştuğum erkek yok :( şimdi onunla da konuşmuyoruz :( başka ne yapabilirim
- +1 yıl
salaksin iste kizim sen cocuga ben biyere gitmiyorum beni bagladin baskalarinada bakabilirsin imajini vermissin zaten simdi ne bkliyosun o senin her an gidebilecegini herzman hissetmeli
Soran+1 yılAslında çok haklısınız ama bunları yapınca daha çok sinirleniyor ve trip atmaya başlıyo bana bende şu an belki düzelme ihtimalimiz olabilir benden iyice uzaklaşmasın diye yapmıyorum bunları. onun beni kaybetme korkusu asla olamaz ben sizin dediklerinizi yapsam bile değişen birşey olacağını pek sanmıyorum siz ne diosunuz
- +1 yıl
cennete gitmek istiyosun ama ölmeye niyetin yok... sen adam olmasin gozden cikaracaksin bunu ona belli edeceksin sana gelmese gel burada bana sov tamm
Soran+1 yılPeki bunları yaparsam hatasını anlayıp yanıma gelir mi? Ayrıca nası napıcam ne yapıcam bana yardım edin lütfen eğer bizi barıştırırsanız çok dua ederim size Allah razı olsun
- +1 yıl
ben senïerkekele mutlu etmeye calismiyorum seni kimle cikarsan onla mutly etmeye calisiyorm mutlu olmak istyosan o cocuktan vazgec dediklerimi yap gozden cikatmasan onu sen mutlu olamasin
Soran+1 yılBana yasakladığı şeylerin hepsini yapınca ne olacak ki?
- +1 yıl
seni kaybettigini anlicak seviyosa donecek sevmiyosqda baskasina gitmesin diye geri donecek sana yani her turlu karsisina rakip cikinca donecek saba donmesede hic zerre kadar sevmiyodur seni
Soran+1 yılAma bir erkek olarak hakkımda yanlış düşünmez dimi çnku onla çıkmadan önce baya açık saçık giyinen bir kızdım ben onla çıkınca daha ağır başlı biri oldum çnku beni daha olgun biri yaptı giyimi mi düzelttim şimdi tekrardan onun sevmediği şeyleri yapınca demekki benden ayrılıp eski haline dönmeye ne kadar da meraklıymış diye düşünmez dimi yanlış anlamasını istemem çnku
- +1 yıl
ya kizim nekadar uzattin dedimi yap ne dusunurse dusunsun seviyosa gelecek kararsizsada gelecek sana okadar
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim düşünceleriniz için dediklerinizi yapıcam kusura bakmayın sıktım sizi de biraz peki son bir sorum olacak sosyal medyaya da foto atmamı istemiyordu ben yarın atsam kotu birşey olmaz dimi
- +1 yıl
ondan vazgectini gosterecek herseyi yap k. bakma falanda demene gerek yok ezik gibi konusma dik dur guclu ol... bana inan ben cok kizla ciktim bu isletde kiz erkek aynidir sen benim dedimi yap ama inanarak yap sana donecek hemde kiymetin olacak onu sana donunce sakin hemen affetme sallamadan konus gec cevap ver onu gozden cikardini goster baska bir erkek bul onla flort ediyomus izlenimi yarat sana donecek emin ol
Soran+1 yılTamam bu dediklerinizin hepsini yapıcam çok sağolun inşallah işe yarar
- +1 yıl
dna sini parcalayacaksin zerre supen olmasn
Soran+1 yılPardon anlayamadım yazdığınızı
- +1 yıl
dediklerimi yap bana haber ver demek istedim mutlaka haber ver
Soran+1 yılTabi veririm inşallah sizin sayenizde yaptığı hatayı anlar ve inşallah sizin söylediklerinizi yapmam ters tepmez çnku erkek arkadaşım çok cins bir kişiliktir böyle yapıyorum diye bana kızmasın ve benden daha da uzaklaşmasın bana yeter 🙏
- +1 yıl
hepimiz cinsinz zaten sen rahat ol haber ver
Soran+1 yılTamam
özet geç...
023 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim başta bana çok çok iyiydi sonra birden beni görmezden gelmeye başladı beni takmıyormuş umursamıyormuş gibi böyle yapmasına dayanamıyorum en sonunda gidip en yakın arkadaşıyla konuştum beni seviyor mu dedim oda bana seni sevmiyo gibi ama içinde de senle ilgili birşey çekiyo ve bitiremiyo dedi daha sonra çocuk gidip bunu ona söylemiş oda oğlum niye sevmiyo dedin demiş benimde kafam iyice karıştı
Soran+1 yılHiç mi bir ihtimal yok peki :'(
- +1 yıl
başkası çıkar karşına gönül bu bugün onu çok seviorsun gibi düşünürsün yarın başkasını seversin. aslında şu an sende onu sevdiğin için bu soruyu sormuyorsun. bu hepimizde olan bişey. bir tür ego tatminidir bu seni sevmeyen birinin seni sevmesini daha çok istersin. vazgeçilemeyen insan olmayı. çok değerli olmayı aranan olmayı özlenen olmayı aşık olunan olmayı ister insan egosu. ama hayat bu ne kadar çok istersen bunu senden o kadar uzaklaşır o yüzden bırak sevmesin seni.. senin onun sevgisine ihtiyacın yok bunu kendine anlat. insanlar kolay elde ettiklerine karşı daha kolay nankörlük ederler bu yüzden ezdirme gururnu kimseye.. sana verebileceğim en iyi tavsiye unutup başkasını sevmen olurdu...
Soran+1 yılZaten onla çıkarken bana herşeyi yasaklamıştı benden başka kimseyle konuşma fotoğraf atma sanal aleme kısa giyme filan demişti bende aslında bir yandan bunları yapmak istiyorum beni kaybettiğini anlasın ama bir yanımda hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum diyo çnku ben onla çıkmadan önce baya açık saçık giyinen herşeyi yapan bir insandım o beni olgunlaştırdı biraz oturmam kalkmam herşeyim değişti şimdi tekrardan onları yapınca içinde bana karşı ufak birşey varsa. bile onu yok etmekten korkuyorum :(
Soran+1 yılHayır akrep burcu. Siz ne düşünüyorsunuz benim yazdıklarım hakkında
- +1 yıl
akrepse kaç derim zaten nasıl tahammül ediyorsunuz abi siz o adamlara.. şaka bir yana bence kendin ol artık birşeyleri yasaklayan biri yok zaten iyice kaçmaz ayrıca seni öyleyken sevmiş değiştirdiği biçimiyle senden soğumuş böyle düşün sadece kendin ol ama içinden gelmeyen şeyleri de yapma o da çirkin durur zaten abartılı şeylerden kaçın yani bilmem anlatabildim mi...
Soran+1 yılEvet anladım ama kendi de söyledi ben senle çıkmadan önce seni giyimine göre filan oynak biri sanmıştım ama öyle biri değilmişsin dedi tanıyınca anladım dedi eee şimdi de onun istemediği şeyleri yapınca içinde bana karşı ufacık bir umut varsa onu yok etmiş ve tamamen kaybetmiş olucam
Soran+1 yılPeki napmalıyım sizce fotoğraf atmalı mıyım görünce kızar mı acaba bana. ya da içindeki umudu yok etmiş olur muyum
Soran+1 yılDoğru karar verip mantıklı düşünemiyorum yardımcı olun bana lütfen
Soran+1 yılBen terazi. burcuyum aslında onu kızdırmak için atmak istiyorum fotoğraf ama görünce kızabilir içinde bana karşı bir umut varsa bunu yok etmekten korkuyorum :(
Soran+1 yılşu an çok hissizim biraz yardımcı olun bana sizi de bunaltıyorum ama mantıklı düşünemiyorum sizin fikriniz ne? Ne yapmalıyım
Soran+1 yılPeki arkadaşı ona ben kıza seni sevmiyo dedim demiş benim çıktığım çocukta niye sevmiyo dedin demişti şimdi foto koyarsam benim onu sevmediğimi anlamış o yüzden koyuyor diye duşunur mu buda son sorum kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Soran+1 yılPeki harekete geçer mi?
Soran+1 yılİnşallah çok çok sağolun bundan sonra herşeyi akışına bırakacağım inşallah oda harekete geçer inşallah dedikleriniz çıkar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDk. 60 da oyuna girersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sevmez
00 Yorumla
Daha fazla(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?