Erkekler, Erkekler?

Erkek arkadaşımla 9 aydır birbirimizi tanıyoruz ama 2 aydır çıkıyoruz başta herşey çok güzeldi bana deli gibi aşıktı üzerime titrerdi bir dediğimi iki etmezdi sonra ben onu çok sık aradığım için sıkıldığını ve bitirmek istediğini söyledi ben ağladım ve bitmesin dedim sonra anlaşmalı olarak bitirdik ve ayrıldıktan sonra beni arayıp ben çok tuhaf oldum ayrılmayalım dedi ama beni çok sık aramayacaksın arada ben ararım seni dedi bende sevdiğim için tamam dedim ve devam etme kararı aldık ama 1 haftadır bana çok soğuk duruyo beni görmezden geliyo umursamıyo bende böyle davranmasına çok uzuldum ve en sonunda gidip onun en yakın arkadaşıyla konuştum ve beni hala seviyor mu dedim çocukta bana göre sevmiyo ama aklı hala sana takılı dedi kafasında bitirmiş gibi ama içinde senle ilgili birşey çekiyo onu ve bitiremiyo dedi daha sonra çocuk gitmiş benim sorduğumu ona anlatmış kız seni sordu bugün beni seviyor mu diye demiş bende sevmiyo dedim demiş benim çıktığım çocukta niye sevmiyo dedin demiş lütfen bana yardım edin kafam iyice karıştı siz bir erkek olarak benim erkek arkadaşımın bunu neden söylediğini anlarsınız nolur yardım edin bana :(
Erkekler, Erkekler?