17 yaşında bir sevgilim var ve bu kız şimdiye kadar 10 15 çocukla çıkmış. bana sevgililerini ilk başlarda çok rahat anlatıyordu bende sanırım normal tipler diye güzelce dinliyordum ilk sevgilim için günlerce ağlamıştım dedikten sonra merak edip çocuğun fotoğrafına bakmıştım ve bildiğiniz tipsiz birisi ve itin kopuğun önde gideni. parklarda içen sıçan içerek sabahlayan karıya kıza laf atan delikanlıyız ayağına takıl elbisesiz sokağa bile çıkmayan bir tip neyse çoğu sevgiliside aynı tip bu kızın ve kız biyle yatakta sadece uyuduğunu ve eksiksiz hepsiyle öpüştüğünü söyledi. ben her konuşmamda bir şekilde bu eskilerden konu açıyorum ve eskileri sorun etmemem gündeme getirmemem hatta unutmam için benim ne yapmam gerekir bana ne önerirsiniz bu konuda.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yıl17 yaşında benden ufak daha çocuk o kız, bak o daha çok hata yapacak mantıklı düşünemiyor onun için bu işler evcilik gibi ve sen o kızla yapamazsın. Görüş yorumlarını okudum yaşıtlarını kendinden olgun görüyorsun ve sıkıntı yaşamak istemiyorsun anlıyorum ama bu bir heves o yaştaki bir kız ailesinden bagımsız olamaz hep sorun yaşayacaksın, şayet çocuk için yaşça küçük bir sevgili istiyorsan "17 yaşındaki bir çocukla sevgili olacak kadar düşme" ve acele etme biraz bekle doğru kararlar al. Umarım yazdıklarımı anlamışsındır.
12 Yorumla
Soran+1 yılseni anlıyorum ama ben bu kızla evlilik yolunda ilerliyorum şu an yaşı 17 ama daha 5 yıl üniversite okuyacak ben ailesiylede konuştum evliykende okuyabilir dediler ve bende tam okul bittiği an çocuk yapmayı planlıyorum. yaşıtlarım olgun olduğu için mi bilmiyorum ama resmen koca karı gibi geliyor bana ve 30 dan önceki doğumlar kız içinde faydalı olduğu için genç bir eşim olsun isterim. benimle aynı yaşta bir kızla evlensem çocuk mocuk derken 30 dan sonra doğum yapsa o doğum onu çökertse ben eşimle iken bir keyif almam ki. ben gözüm evde olsun isterim dışarda değil
- +1 yıl
Ne biçim aile bu!
"Evliyken okuyabilir" demişler
Kızlarını vermeye dünden hevesliler.
18 yaşımdayım 1 sevgilim bile olmadı, ya ben salagım ya da senin "sevgilin" uyanık. Aklını başına topla genç adam, kafanda soru işareti varsa olamaz bu iş. Kendini zorlama koyver gitsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılseni kaybetmemek için tabi tatlı yalanlar diyordur etkilenmese hiçbiri ile çıkmaz çıkmış olsa bile kızda sorun vardır o zaman. Anladığım kadarıyla sen bundan daha iyilerine layıksın bence unut kızı gitsin yani geçmişte kalmış ve geleceğe bakamıyorsa sürekli eski sevgililerinden bahsedecekse baya rahatsız edici olur
04 Yorumla
Soran+1 yılben sorduğum için anlattı tüm sevgililerini ama ben çok takıldım, olayı her konuşmada gündeme getirdim kız başlarda sen kıskan diye abartıyordum dedi sonra beni bu yüzden terkedeceksin keşke anlatmasaydım felan diye ağlamaya başladı yüzüme telefonu kapadı aradım açmadı sonra 1 gün sonra açtı sana bağlanırken gidersen ben ne yaparım felan dedi ama ben hep aklıma geldiği için artık unutmak istiyrum unutmayı nasıl başarabilriim
- +1 yıl
Unutmak sandığımız kadar zor değil aslında kolaydır. Güçlü bir irade ile arkadaşların ile takılmaya bak hayatinı yaşa ileride kendime gelemedim diye pişman olma olasılığın bile var ama o kiz? Senden sonra ki sevgililerine seni de anlatacak onlarda da aynısı olacak takma hayatın tadını çıkart
Soran+1 yılne benden sonrası biz evliliğe doğru ilerliyoruz şu an
- +1 yıl
Bence doğru degil de mutluluklar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar Ne Diyor
18
koy götüne gitsin ya ne işin var öyle kızla ama nasıl olduğunu merak ediyorsan onu yatakta dene bakalım eğer sadece bir kez biriyle uyumuşsa anlarsın zaten utanır falan yakınlaş ne tepki verecek ona bak
07 Yorumla
Soran+1 yılbana sadece ben sorduğum için anlattı sevgililerini. kız namaz kılan doğru düzgün bir kız şuanlarda ve geçmişinde hata yaptığını söylüyor zaten ve bana bile evlenmeden olmaz dedi. bakiremisin sorusuna öpüşmek harici hiç birşey yapmadım dedi
- +1 yıl
Ben pek güvenemedim ama söyle söylim sen zamanında belki bir çok kızla küçük ya da büyük şeyler yaşamışsındır. Karşına çıkan kim olursa olsun onu yaşadıkları ile yargılama çünkü bunu sende yaptın söyle bir hadis var bilir misin bilmiyorum "zina yapanın eşi de zina yapacaktır " diye
Soran+1 yılo hadisi biliyorum ama ben zina yapmadım yapmamda tamam sevgililerim benimde oldu ellerinden tuttum sarıldım hatta bende öpüştüm ama ötesini asla yapmadım çünkü günah olan birşeyi asla yapmam bu kızla bile evlenmeme 1 gün kalsa yine yapmam çünkü evlenmeden yapmak büyük günah ve haramdır.
Soran+1 yılkıza güveniyorum da ah bir unutabilsem geçmişi
Soran+1 yılinşallah sorunsuzca evliliğe kadar gideriz istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Benim. yakın arkadaşlarımdan birisinin de öyle. 18 yaşında 11 kişiyle çıkmış. Bence bunun sebebi ego tatmini. Sevildiğini hissetmek için çıkmak. Sevdiği için değil. Herhalde çocukları elinde tutmak içinde afedersin ama her b. ku yemiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu ise sadece öpüşmüş neden çıkmış dersem en yakın arkadaşı kanına giriyormuş her seferinde
- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılKız bunu niye sana anlatıyor bence ayrilmak istiyor kirmamak icin seni sogutmaya calisiyor ayrıca 17 yasında 10 15 sevgili?
11 Yorumla
Soran+1 yılevet 10 15 sevgili çok fazla ama o anlatmadı ben sormuştum
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. herkezin bir geçmişi var önemli olan gelecek. sende öpüyorsun şimdi onu? tıpkı eskiler gibi
22 Yorumla
Soran+1 yılben elini bile tutmadım orası daha garip ama geçmişte bende eski sevgililerimi öpmüştüm öpmeden ne olabilir ki desemde sevince insan sevdiğinin saçının teli bile senin için çok önemli mesele olabiliyor
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Hey maşallah. Ben 21 yaşındayım 3 kişiyle çıktım daha el ele bile tutuşmadım. Kıza bak 17 yaşında onun bunun yatağında.
03 Yorumla
Soran+1 yılbazıları farklı oluyor malesef
Soran+1 yılsıkıntı eski sevgililerini unutamamam ve devamlı sorun yapmam
şunu söyleyim kız dürüstmüş helal. emin ol kızların yüzde 90 ı öyledir de söylemez sen ikincisin der
09 Yorumla
Soran+1 yılbana şuanda herşeyi unuttum benim için ilk aşkım sensin diyor ve beni gerçekten çok sevdiğini bana hissettiriyor
Soran+1 yılara sıra aklıma geliyor ve kızıda üzüyorum ama istemeden oluyor ve unutmak için herşeyi yapıyorum.
Soran+1 yılaynen bende kıskancım ve o kadar çok kızın başına kaktım ki her seferinden ağladığını gördükçede çok kötü oluyorum aklıma geldikçe kendimi frenliyorum bu aralar hemen konu değiştirerek
Soran+1 yılonu üzmemek için ne gerekiyorsa yaparım zaten akıllandım aklıma eskiler gelirse konu değiştiriyorum hemen
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da yaşıtların evde kaldık diye ağlıyor onlardan biriyle takılsana çolukla çocukla uğraşıyorsun.
013 Yorumla
Soran+1 yılyaşıtlarım bana yaşlı geliyor ve 30 yaşından sonra doğumun kadınlar için zor olduğunuda biliyorum ve 3 çocuk isteyen birisi olduğum için yaşıtlarımdan biri ile yapamam ben
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma düşünüyorsun. Tıp çok ilerledi böyle bir bahane arkasına sığınma, sübyancı diye adın çıkar. Kız arkadaşın hata yapmış ve hatasından pişman olmuş olabilir ama geçmiş pesini bırakmaz. Hem senin miden nasıl kaldıracak? Şu an 19 yaşındayım kimseyle çıkmadım ve evleneceğim adamda benim kadar temiz olsun istiyorum. Benim midem bir kız olarak kabul etmiyorsa senin nasıl kabul edicek? Senden önce birinin elini tutmuş, dudakları öpülmüş, baskasının yatağına girmiş. Bak arkadasım tanımam etmem seni ama bir arkadasım vardı o da böyle şeyler yapmış simdi de kapandı falan ama icinde var yine de kası gözü oynuyor. Bu karakter meselesidir, kimsenin de karakteri değişmez. Hem nereden biliyorsun 17 yasında ki bir kızın hormonlarının daha iyi çalıştığını yeni nesil daha çok hormonlu gıdalardan besleniyor emin ol yaşıtların daha sağlıklıdir. Hem unutma en çok istediğin şeyden sınanır insan bu kadar çok isteme çocuk kaderinde varsa olur yoksa da tüp bebek
Soran+1 yıltıp ne kadar ilerlemiş olabilirse olsun gerçek şu ki 30 yaşını geçmiş birisi 3 çocuk doğuramaz doğursada dediğin gibi tüp bebek felan olur ki onla uğraşmak asla istemem vede 30 dan sonra olan doğumlar kadını çökertiyor ama 30 dan öncekiler ise yeniden doğmuş gibi yapıyor kadını. ben çocuk olayını doğum olayını felan geçtim ama cidden yaşıtlarım bana çok yaşlı geliyor. 27 yaşındayım ve 27 yaşında bir kız resmen koca karı gibi geliyor bana ve sanmıyorum yaşıtım biriyle ben yapamam evlensemde onu beğenmeden olur sonra ise aldatmak felan istemem kısaca bu kızın yaşı benim için çok ideal
Cevap sahibi+1 yılYa arkadaşım sen kendini çok beğenmişsin ben senin yaşındakilere amca diyorum, sen sanki çok gençsin de bir de yaşıtlarına laf atıyorsun. Git 24, 25 yaşındakiler takıl. Ama senin ki bir rahatsızlık galiba halk arasında bu biraz "sapıklığa" da giriyor. Sübyancılık hastalıktır. Git tedavi ol ! He bu arada sen yaşıtlarını aldatmaktan korkuyorsun ya eğer bir çocukla evlenirsen sen 47 oldugunda o da senden tiksinecek ve aldatacak ! Bir böyle düşün?
Cevap sahibi+1 yılHee bu arada bir kadın doğum yaptıktan sonra yaşı kaç olursa olsun kendine bakmazsa götü göbeği salar yaşlı gözükür. Hiçbir sey bilmiyorsun kendi dünyanda yaşıyorsun ne tıp adına ne kadınlar adına ne de hayat adına ben bu yaşımda senden daha çok bilgeye tecrübeye sahibim. Bu da senin cahil olduğunu gösterir. Sen sadece kadının güzelliğin bakıyorsun diğer yaş maşallah çoluk çocuk bahane
Soran+1 yılsana şimdi ne desemde beni anlamayacaksın o yüzden ben susuyorum. dinimize göre bile 10 yaş fark normalken sen sapık ya da sübyancı yaptın beni neyse en güzel ben susuyorum çünkü sana kendimi asla anlatamam
Cevap sahibi+1 yılYa abicim madem dinine bağlısın o kadar şey yaşamış kızı nasıl kabul ediyorsun sırf genç olduğu için mezhebin mi geniş? O kızın şu an gözü açılmamış seni sevip sevmediğini bile bilmiyordur. Bu yaşlarda kimse kör kütük aşık olamaz bilimsel kanıtlanmış bir şey, o kız üniversite okuyacak orada yeni insanlar tanıyacak çalışacak yeni insanlar tanıyacak onun gözü 21'den sonra açılacak ve o zaman o seni beğenmeyecek çünkü senden daha iyilerini görücek. İçten içe sende biliyorsun haklı olduğumu ! Bir yanlış yaparsan tüm hayatın mahvolur.
Soran+1 yılbu konuda sana katılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim annem de 47 yasında dogum yaptı ama arkadasın sorunu cocuk degil onun sorunu "kendini beğenmediği için kendi yaşıtlarını da beğenmiyor o yüzden genc arıyor." Yani kendini yaşlı hissettiği için o yastakilerde yaşlı geliyor
Soran+1 yılhayır ben ve kız ikimizde dinine düşkün biriyiz tani allahtan herşeyi hayırlısıyla istiyorum arada istisnalar olabiliyor teyzen gibi mesela ama genelde 30 yaş üstü 1 doğum oluyor ve kadın 30 yaş altına göre çabuk çöküyor ben çocuk için bu kızla birlikte değilim sevip aşık olduğum için bununla birlikteyim. tamam çocuğum olsun hemde 3 tane olsun istiyorum ama bunun 30 yaş altı ya da üzeriyle alakası yok belkide yaşıtım bir kıza aşık olacaktım bilemem yani ama bu kıza deliler gibi aşık oldum. ama aşık olmadan evlenicem desem yinede 30 dan önce 3 çocuk doğurabilecek bir yaşta kız isterdim mesela en son sınır 22 24 gibi olurdu.
Soran+1 yılbeni tanımadan bilmeden yorum yapmayın lütfen. ben kendimi o kadar çok beğeniyorum ki anlatamam. hatta yolda yürürken bakanlar edenler o kadar çok oluyor ki. yaptığım mesleği ve ismimi söylesem tanırsınız beni ama buna gerek yok bence. ama tanımadan saçma yorumlar yapmayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılAhahah arkadaşım yaşın 27 ama ne demek istediğimi anlamamışsın. Ben özgüvenden bahsettim ama sen egoya girdin neyse hakkında hayırlısı olsun. Çok uzadı bu saçma konu.
sen gelecege bak gecmis gecmiste kalmistir senden sonrasi onemli simdi. ve senin yas kac
111 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaşındayım ben aramızda 10 yaş var
Soran+1 yılbenim için tek sorun eskileri anlattı ve bende onları kafamda büyüttüm ve onları unutamadığım için sorun ediyorum bazen ve onları nasıl unutacam bunları bilmiyorum
Soran+1 yılo başlarda abartarak anlattığını söyledi zaten. ve pişmanlıklarınıda dile getirdi. bende unutabilmek için ne yapabilirim onları o yüzden sordum burada
Soran+1 yılbilmiyorum umarım unutur zamanla
Soran+1 yılinşallah
güzel yorumun için çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de eskiye cok takarim. bu kizin elinde hatirlatmamasi lazim.
11 Yorumla
Soran+1 yılo hatırlatmıyorda ben çok takılıyorum aklımda ve hiç unutamıyorum
+1 yılKızdan ayrılman bırakın bunları zina kokan sokaklara yusuf olun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutamazsin. Ben olsam cildiririm. Allah yardimcin olsun...
13 Yorumla
Soran+1 yılsağol. bende çıldırdım zaten ilk duyduğumda
Cevap sahibi+1 yılCildirman cok normal. Kimse kolay kolay kaldiramaz bunu.
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlis anlama lutfen merak ettigimicin soriyorum nasil anlasiyorsunuz uas farki var
09 Yorumla
Soran+1 yılçok zor oluyor ama bir şekilde anlaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılAsikmisin peki
Soran+1 yılevet aşığım
Cevap sahibi+1 yılAnladim bende benden yasca buyuk erkeklere ilgi duyuyorum mesela ama nedense ya yasitlarim ya da bir iki yas kucukler bana daha cok ilgi gosyeriyor merak ettim o yizden sordum tskler
Soran+1 yılben yaşıtlarımı yaşlı buluyorum. kızlarda yaşıtlarını çocuksu bulur olgun erkek arar. bence aynı yaşta iseler asla olmaz. erkek kızdan büyük olmalıdır bence 2 yaş üzeri büyük erkek kızla iletişimi iyi kurmak için oldukça iyidir ve 10 yaşa kadar da dinimizce bu normal kabul edilebilir. bende tam 10 yaş farkla sınırdayım işte.
Cevap sahibi+1 yılYalniz yanlis bildigin bitsey var duzeltmeme izin ver kadin dogum yapinca cokmez aksine daha faydalidir ve vucudu kendini daha cok yeniler o uizden asil genc kalmak icin gec yaslarda dogum yapan kadin coktur bilgine
Soran+1 yılkadın doğum uzmanı doktor arkadaşlarım var ve ben araştırdım bunu, kadın 30 dan önce doğum yaparsa vucudu yenileniyor kısaca yeniden doğmuş gibi oluyor bazıları 40 50 yaşında bile gençleşebiliyor ama çoğunda 30 dan sonra doğum yapmak çok riskli 40 ve sonrasında doğumda ölüm riski 30 ve sonrasında ise kadının çökmesi kolaylaşıyor 30 ken doğum sonrası 40 45 gibi olan çok kadın var. ben 3 çocuk istiyorum şimdi 27 yaşındayım yaşıtım bir kızla evlensem. 1 yıl söz nişan düğün müğün desek 28 1 yılda öyle geçse 29 kız hamile kaldı 30 eee bu ikinci çocuğu ya da üçüncü çocuğu ne zaman yapacak 40 yaşındayken mi
Cevap sahibi+1 yıl3 cocukta olmaz dogru zaten bir cocuk buyuten kadinla uc cocuk buyutende bir olmaz uc kati emek harcayacak eger cocuk takintin varsa dogru yoldasin
Soran+1 yılçocuk takıntım yok. sadece ben kalabalık aile olmak istiyorum kalabalık ailedeki huzur mutluluk bereket daha fazla oluyor diye biliyorum. ya da büyüklerimden ben hep öyle gördüm. evde çocukları olan anne ya da baba onlarla ilgilenir eviyle ilgilenir mesela hiç gördük mü çocuklarıyla ilgilenmesi gerekirken kazandığını barda pavyonda gece klübünde yiyen bir baba normal biri ise böyle şeyler olmaz hatta eşini aldatma bile olmaz neden çocuk aradaki bağları çok aşırı güçlendirir. ben 3 çocuğum olsun istiyorum ama kısmet kader hayırlısı diyorum. belki 3 değil 2 olur ama çocuklarım olmalı. yaşıyım biri 1 çocuk doğurup belki onu bile doğurmadan kenara çekilecek ben öyle olsun istemem asla. ben çocuklarımla parklara gideyim evde oynayayım onlarla zaman geçireyim isterim. tamam eşimlede zaman geçirmek isterim onunlada ilgilenmek isterim ama bir ömür yalnız geçmez ki içine aşkımızın meyvelerinide serpiştirmek isterim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç öyle bir kızla miden bulanmadan konuşabilmek şaşırtıcı
10 YorumlaMasallah nasıl soğumadın hayret ediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılsevince hatta gerçekten sevince istesende soğuyamıyorsun
Soran+1 yılkız ağlıyor hepsi hataydı diyor siz olsanız affetmezmisiniz
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kızı unut kesin çözüm
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz öyle birşey yapamam
+1 yılBence o kız seni aldatir
10 YorumlaKıza basan kaçmış sen helalin mi yapacan?
04 Yorumla
Soran+1 yılşişşşttt öyle birşey yok kız 1 kere öpüştü diye kötü kız mı oluyor
Soran+1 yılyanlış düşüncedesin şu an günümüzde sevgilisi olupta öpüşmemiş 1 kız göster bana gösteremezsin her öpüşenede kötü kız muamelesi yaparsan tüm dünyadaki kızları kötü kefesine koymuş olursun belki kendini bile o yüzden bu düşünceden vazgeç tamam yatmış kalkmış bir kız olsaydı kızlığını kaybetmiş biri olsaydı dediğinde haklısın derdimde öyle birşey yokki ortada
- +1 yıl
Ya isterse yatsın kardesim ben cinsel anlamda demiyorum ki! Kizin yaşı daha 17 bir kere cocuk! Ve bu yasta 10 kisiyle cikmis opusmus. Hadi bir iki olur tamam on kisi onnn yok sayilabilir mi? Hea sen onun dogru kisi oldugunu dusunuyosan, tamam şu an bana savundugun gibi savun o kizi, bu hereketinide tuttum delikanli adam oyle yapmalidir zaten.
Ben sadece yerinde olsam böyle birini evime hanım yapmazdim diyorum seçim senin hayat senin!
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızdan ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla
Daha fazla(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri