Bir süre görüşmeyelim diyen kişi aslında ne demek istemiştir?

3 seneden beri tanıdıgım ama toplasanız 10 15 cümle konuştuğum bir arkadaşım var. Kendisi çok yakın 2 arkadaşıma çok güveniyo en yakın arkadaşları olarak görüyor. Bu yüzdende son zamanlarda bir kaç kez aynı ortamda bulunduk.2 gün önce arkadaşlarla biraz bizim evde alkol aldık. Ahmet kız arkadaşını aldı gitti biz 3-4 saat başbaşa kaldık. İşte beraber yemek yaptık kahve içtik müzik dinledik şarkı söyledik hayat hikayelerimizi dinledik kısaca çok güzel bir vakit geçirdik günün sonunda seviştik fakat dudaklarımız ayrıldığında zehra titriyodu gözlerime bakmadı bir kaç dakka evde arkasından dolandım o evi topluyodu en son tuttum kolundan iyi hisset diye yaptım kötü hisset diye değil dedim biliyorum fakat bu yaptığımız çok yanlış sen demin bana eski kız arkadaşını ben ise sana eski erkek arkadaşımı anlatıyordum en iyisi bir süre görüşmeyelim dedi.2 gündür arayıp sormadım kendisiyle takılıp geçtiğimi düşünsün istemiyorum veya belkide sadece bir anlık boşluğuna geldi ve oldu bitti konunun uzamasını istemiyor. Kısaca arada kaldım bir süre görüşmeyelim derken ne demek istedi?
Bir süre görüşmeyelim diyen kişi aslında ne demek istemiştir?