Beni seviyor cok deger veriyor gözümün içine bakiyor ama ben aşık olamıyorum ona aşık olmak istiyorum biliyorum ki onu bırakırsam onun kadar beni seven birini bulamam.
Nasıl asik olucam?
Nasıl asik olucam?
zorla aşık olmazsınız; tıpkı daha uzun boylu olmaya karar veremediğiniz ya da kendi dirseğinizi öpemediğiniz gibi. isterseniz deneyin. gördünüz mü? bu, sorun yaratabilir. aşkı kontrol edebilseydik kırık kalpler, üzüntüler, felaketler, hatta savaşların önüne geçebilirdik.
juliet, romeo'yu kafasına takmayıp paris'i sevmeyi öğrenebilirdi. 8. henry ile anne boleyn harika bir çift olabilirdi. en sevdiğim kitaplardan biri olan çılgın kalabalıktan uzak adlı romanda, bathsheba everdene, gabriel oak'a kendisiyle evlenemeyeceğini çünkü onu sevmediğini söyler. bunun üzerine gabriel şöyle yanıt verir: ''ama ben seni seviyorum. öte yandan benden hoşlanman benim için yeterince memnuniyet verici.'' kulağa yeterince mantıklı geliyor. fakat birinin sizden hoşlanması ile sevmesi hiç de aynı şey değildir
İsteryerek aşık olunmaz bir bakmışssın ki olmuşssun o yüzden hiç uğraşma çocuğa da umut verme
Olamazsın ben olamadım denedim ama 1sene hayatım cehennem gibiymiş şuanda diyorumki iyiki ilişkim bitmiş duygular karsılıklı olmadıgı surece yürümüyor bir sureden sonra eziyete donüşüyor.. o yuzden bitir ilişkini derim..
Nedem cehennem diyorsun ki
Anlarsın zamanı geldiginde..
Cevap
3Cevap
Tipini begenmiyosun ama demi tek sorun o
Evet o yüzden de olmaz demek istemiyorum çünkü cok yanlis
Kişilik cok iyi
Aynı durumdayız canm :) böyle demi onu görünce hafiften heycan yapıyosun. Gözlerin aynı ortamdayken hep onu arıyor. Acaba bana bakıyo mu ne düşünüyo :) mesaj attıgın da istiyosun ki seni neden sevdigini anlatsın sana şiirler yazsın. Çünkü o çok iyi birisi ve sende bundan çok etkileniyosun. Ama tek sorun yanına yakısmıyo olması. Ona evet desem millet ne der düşüncesi. Zamana bırakmalısın ben öyle yaptım. Onada umut vermemek için öyle söyledm. Bişey hissetmiyorum sana karsı dedim. Oda vazgeçmeyecegini söyledi bakalm. Nasipte varsa kaçış yok zaten. Hayırlısı hherşeyin :)
Daha gençsin neler neler bulursun
Ya neler bulmak değil. Insan kadir kıymet deger biliyor
sevmeyince olmaz kendimden biliyorum
bunu bize soruyorsan eğer zaten olamazsın
Ama cok iyi biri... mesaj atınca yüzüm gülüyor
olur inşallah ümidini kesme :)
Cok iyi biri kaybetmek istemem
Nasıl sogukluk var... cok canım tatlım diye yaklaşmaya basladim
Ya çocuğun tipini beğenmiyorum ve bu yüzden ayrilmak istemiyorum çünkü çok iyi biri... bir kac kere terk etmeye kalktım hemen toparlandı
ver ona..
Aşık mi olucam hey allahim
olursun.. çin atasözü varya hani
seven si...
si... sevilir, diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar