Evliyim fakat hoşlandığım bir kız var?

5 yıldır evliyim 2 de oğlum var karım evlendikten sonra kendini tamamen bıraktı ne makyaj yapar ne saçına bakar saçları sarı dip boyası gelmiş yarıya kadar boyatmıyor giyimi falan tayt giyiniyor üstüne diz altı elbise altıba spor ayakkabı abartmıyorum 110 kilo olmuştur hiç bakmıyor kendine, bis süredirde hoşlandığım bir kız var geçen çocuklarımla karımla mc donaldsa oturduk yemek yiyoruz hoşlandığım kızda ordaydı kız kardeşiyle, o kadar güzelki simsiyah dalgalı saçları makyajı giyimi parfüm kokusu çok çekici o bana doğru oturuyordu karım arkası dönük görmedi oda sürekli gözlerini dikip bana bakıyor gülüyor saçlarıyla oynuyor, o günden sonra kız hiç çıkmadı aklımdan faceden aradım bulamadım geçen cumartesi bir düğünde gördüm yine muhteşemdi elbisesi saçları ayakkabısı, bir karıma bakıyorum bir kıza dağlar kadar fark var arada karım bol pantolon altına babet giydi düğüne bu şekilde gidilirmi kaç kez söyledim ben böyle rahat ediyorum diyor saçlar yağ içinde bide o kıza bakıyorum günlük hayatında bile düğüne gider gibi o kadar güzelki, şimdi burada suç benimmi karımınmı?
Evliyim fakat hoşlandığım bir kız var?