Sevgilime doğum günü hediyesi olarak parfüm aldım. Kutunun içine bir not yazmak istiyorum ne yazsam bilemedim. Sizin fikirlerinizi bekliyorumm. Sevgiliye parfüm hediye ederken yazılacak not ne olabilir?sevgiliye parfüm hediye ederken yazılacak notlar neler?
Sevgilime doğum günü hediyesi olarak parfüm aldım. Nasıl bir not yazabilirim?
Sevgiliye Parfüm Hediye Ederken Yazılacak Not Önerileri Neler?
En romantik ve en sevilen not fikirlerimi yazayım. Bu arada not seçerken ilişkinizin durumuna göre seçmeniz gerekiyor. Aranız bozuksa gönül almaya yönelik bir yazı yazmalısınız. Aranız çok iyiyse sevginizi hatırlatacak bir yazı yazmalısınız. Yani tamamen sizin özel durumunuza bağlı seçeceğiniz yazı. :)
en güzel hediye notları neler?
1- Hayat boyu sürecek bir arayış sona erdi. Hem aşkımı hem de en iyi arkadaşımı buldum.
Bu tarz sonsuzluğu işaret eden hediye yazıları sevgiliyi çok mutlu eder. :)
2- Güller kırmızıdır. Menekşeler mavidir. Karanfiller tatlıdır. Ve sen de öylesin!
Bence çiçeklerden yürümek sevgilinizin kalbinin tam ortasından vurmak olacaktır. Bu nedenle bu tarz iltifatlara ağırlık verin derim. :)
3- Gözümdeki parıltısın, gülüşümdeki şarkı sensin, gülüşümdeki ışıksın. Sen benim her şeyimsin.
Romeo Julıet alıntısı gibi durmuyor mu :) Bu tarz yazılar sizi tam bir aşık gibi gösterecektir. Bu nedenle tercih etmenizde fayda var.
4- Bu parfümün güzel kokusu, sana duyduğum sevginin güzelliği ve derinliği ile eşleşemez. Her zaman kalbimdesin!
Bu tarz bir yazı yazarsanız sevgilinizde mutluluktan ağlar. Kendimden biliyorum çünkü. Eşim bu tarz bir kart yollamıştı bana. :)
5- Sen + Ben = Sonsuza Kadar!
Net ama çarpıcı. Bu tarz kısa bir cümleyle sevgilinizin başını döndüreceksiniz. :)
parfüm hediyesine nasıl not yazılır?
6- Umarım günün bu parfümün kokusu kadar muhteşem geçer!
Bence neşeli ve direkt parfümü kullanan bir yazı olduğu için ideal bir yazı örneği. Bu tarz yazılar kullanmaktan çekinmeyin derim. Parfüm hediyesine not yazmak için bu tarz yazılar çok idealdir.
7- Bu parfümü her kullandığında beni hatırla.
Bence tam bir ilan-ı aşk cümlesi. Bu tarz yazılar sevgilinizi çok mutlu edecektir.
8- Son zamanlarda seni sürekli düşündüğümü bilmeni istedim. Seni her düşündüğümde yüzüm gülüyor. Umarım bu parfüm seni de gülümsetir.
Bence çok romantik bir yazı. Sevgiliniz sevginizden emin değilse ve bununla alakalı bir konuşma yaptıysa bu yazıyı kullamanız ideal olacaktır. Parfüm hediye ederken yazılacak not çünkü çok önemlidir. Sevdiğinizi kırmışsanız gönlünü kazanmanın ideal yollarındandır her zaman.
9- Bu parfümü her sıkışına bir öpücük gönderiyorum...
Hafif tutkulu hafif romantik, her sevgiliyi cezbedecek bir yazı. :)
10- Sen içinde olmadan hayatım eskisi gibi olmazdı. Seni seviyorum.
Bakın bu yazı altın vuruştur. Direkt seni seviyoruma bağlayarak gönlünü kazanacaksınız. :) Parfüm hediye notları arasında en beğendiklerimden biridir bu yazı.
parfüm hediye notları örnekleri nelerdir?
11- Sadece seni incittiğim için üzgün olduğumu söylemek istedim ve eğer beni affetmek istiyorsan, bu parfümü kullanmanı istiyorum.
Aranız bozuksa bunu hediyeyle çözmek her zaman işe yaramıştır. tabi çok büyük bir suç işlememişseniz. :) Parfüm hediyesine yazılacak not kırgınlıkları azaltabilir de arttırabilir de. Bu nedenle yazdıklarınıza çok dikkat edin.
12- Bu parfüm beni sensizlikten kurtaracak mı? Üzgünüm. Hadi barışalım.
Çok pişmansanız yazmanız gereken not tam da bu kıvamda olmalı. Asla eksiği olmamalı. :) Umarım işinize yarar ve barışırsınız.
13- Hiçbir parfüm senin kadar güzel kokamaz!
Hem hediye alarak puan kazanmış olacaksınız hem de bu notla gönlünü kazanmış olacaksınız. :)
14- Sevgilime, ruh eşime, aşkıma, hayatıma.
Bu benim favori yazımdır. Bu yazıya düşmeyecek kadın tanımıyorum. Çok öldürücü bir yazı. Kendinize tekrar tekrar aşık ettirirsiniz. :)
15- Nefesimi bu parfüm gibi kesiyorsun... bugün ve her gün.
Tatlı bir jest için ideal bir nottur. Bence bunu saklayın. Bir ara kullanırsınız. :)
sevgiliye parfüm hediye notları
Umarım bu önerilerim işine yarar. Detaylı not önerileri için buraya tıklayabilirsin. Mutlu günler. <3