Geceleri altıma işiyorum. Bezlenmekten bıktım.

Geceleri altıma işiyorum. bu beni kahrediyor. her sabah çişli bir şekilde uyanmnaktan bıktım. hastalık geçene kadar altımı bezlemek durumundayım. her sabah bezim dolu uyanmak istemiyorum artık. :((( bunun bir çaresi olmalı. kullanmadığım ilaç kalmadı. her gece altımı bezliyorum. bu beni utandırıyor. sabahları o bezi değiştirmekten yoruldum. aranızda bu hastalığı geçirmiş olan vardır belki diye danışıyorum sizlere. bir bilginiz çözüm yönteminiz önleminiz varsa lütfen belirtin. ya da benim gibi bu hastalığı çeken var mıdır bu yaşında? söylesin ki bileyim. buraya yazarak rahatladığımı düşünüyorum. sırf bu soruyu sormak için üye oldum. 18 yaşındayım.
Güncellemeler
+1 yıl
ilerde evlenememekten korkuyorum. acaba birini sevecek olsam o da beni sevecek olsa evlenebilir miyiz? eğer öyle biri çıkarsa bundan bahsedeceğim ona bilsin ki beni bu halimle kabul etsin isterim sadece geceleri olan bişey bu hem.

kızlar sevdikleri kişinin böyle bir hastalığı olduğunu duysalar yine de evlenmek isterlr mi acaba? ya da beni böyle kabul edebilecek bir kız gerçekten bulabilr miyim?
Geceleri altıma işiyorum. Bezlenmekten bıktım.