Sevgilim babasından benim yüzümden dayak yemiş . Onunla konuşurken ne demeliyim?

Gece saat 12'ye kadar normaldi geç gitti eve zaten o saatlerde gitti sabah da erkenden dershaneye kalktı giderken karşılaştık uzaktan beni gördü baktı bana.. Sonra yanımdan geçerken kafasını yola eğdi yanımdan geçti döndüm ne oluyor ne oldu sana filan dedim beraber yürümeye başladık ama hiç birşey demiyordu çok sinirli olduğu kötüydü surat ifadesinden belliydi . Koluna girdim ne oldu sana söyler misin dedim . Kolumdan çıktı ve bağırarak senin yüzünden babamdan dayak yedim tamam mı git şimdi okuluna dedi ve arabaya bindi gitti . Şimdi mesaj filan daha hiç atmadım olayın şokundayım ne oldu da bi anda böyle oldu. Daha öncedende beni öğrendiğinde babası tokat atmıştı sevgilime o zaman da çok kötü günler geçirmiştik . Şimdi daha hiç konuşmadım konuşmaya cesaretim de yok ne dicem kiii diyorum kendi kendime ne demeliyim . Çook kötü olmuş sevgilim ve sinirli .
Sevgilim babasından benim yüzümden dayak yemiş . Onunla konuşurken ne demeliyim?