Bir erkek neden sevgilisi varken başka bir kızın resmini beğenir? Erkek gözüyle açıklasanız?

İkimizde çalışıyoruz ama onun işi farklı. bir otelde müdür gibi bişey işte. Güya evlenecektik ailem turizmciye kız verilmez dedi. Ben ikna etmeye çalışıyordum. Sonra baktım bu bir japon kızın resmini beğenmiş kız dudağını büzüştürerek selfi çekmiş ama görsen kız hiç güzel değil ben ondan bin kat güzelim ama öyle dekolte giymiyorum öyle saçma sapan Seksi poz vermeyi de aptalca buluyorum. Ağırbaşlı sakin biriyim. Güya beni bu yüzden seviyormuşmuş. Herneyse bu resim beğenme olayı sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya öyle oldu benim için. Kızdım kavga ettik. Sizce erkek gözüyle bakınca olaya durum nedir? Benimle buluşmamak için bin dereden su getirip başka kızların resmini beğenmesi? Bide ben kapalıyım acaba bu başka türlü bir kız mı istiyor evlensek de gözü dışarda mı olur? Bide benim işim gelirim ondan iyi yani mantık evliliği mi düşünüyor? Yoksa basit bir durum mu? Sizin düşünceleriniz neler?
Bir erkek neden sevgilisi varken başka bir kızın resmini beğenir? Erkek gözüyle açıklasanız?