30 yaşında bir adam 19 luk kızı sevebilir mi gerçekten aşık olabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılneden olmasın ki? hatta bence 25ten öncesine ınanma bıle derım! cunku 15-25 yas arası çocukluk dönemı sayılır, ergenlıgın evrelerı bu dönemde dewam eder... oyuzdende bu dönem doyumsuzdur! ve tabi cinselliği yeni yeni tanıma evrelerıdır! aldatmaya en meyıllı dönemdır! ama 25ten sonra bır ınsan olgunlaşmaya başlar ve cinsellikten daha fazlasını arar..! (not:kendımden bılıyorum)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim.. umarım bıraz olsun yardımcı olabılmışımdır.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 51 yaşındaki erkek 10 yaşındaki öğrencisini kendine eş olarak istiyor, 30 yaşındaki erkek 19 yaşındaki kadını mı sevemeyecek?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarada 11 yaş fark var tamam biraz çok ama fazla değil... 19 yaş da fazla küçük değil... eskiden annelerimiz 18 yaşında evlenmiyorlar mıydı ya da 16-17.. tamam şimdi eskide değiliz erken evlenmek iyi olmayabilir ama neden sevemezsin ki? benim annemle babam arasında tam 11 yaş fark var :) .. sever sever de yani her adam sevebilir mi o sorun çünkü her insan bir değil :/
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır iğrenç. Genç erkekelr varken niye kart herifler?
41.media.tumblr.com/.../...bJiW01urr4u3o1_1280.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaa böylesi denk gelse ki bizede 😄
- +1 yıl
Hahahah. :D Gerek kalmaz öyle kartlara falan. :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
75Cevap
11 yaş cok ta abartilacak bir yas farki degil. Karakterler uyusuyorsa neden olmasin.
40 Yorumla
+1 yıleski sevgilim benden 10 yaş büyüktü ve hiç bir zaman sevgisinden şüphe duymadım
20 Yorumla
+1 yılzanetmem eğlenmek takılmak içindir 30 yaşındaki adam için en küçük yaş 23 olmalıdır ona uygun 25 üstüdür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkından dolayı aralarında ciddi bir uçurum olur. 30 yaşında bir adam gerekli olgunluğa erişmiş ise zaten yol verir o yaşta ki birine ;)
10 Yorumla
+1 yılBence sevemez. çünki fikrimce o yayaştakı adamlar bağlanır sadece ve bunun da kötü sonuçları ola biliyor bazen..
00 Yorumlasevemez ortak yanları çok az olur düşünce yapısı farklı olur olgunluk seviyeleri farklı hayattan beklentileri farklı 30 yaşındaki bir adam 19 luk kızla ilgileniyosa bu anca hayvani dürtülerin etkisidir
00 Yorumla
+1 yılTam tersini sorman gerekiyordu; sorunun kökeni yanlış, çünkü durum abes...
10 Yorumla
+1 yıl19 yasındaki kız daha cocuk grubuna girer ya
sevmesi tuhaf olurdu10 YorumlaSevemez.
Eğer adamsa.
Empati, kurar.
Kendi kızı olarak görür.
Ayrıca türlü türlü şeyler.
Dolanıyordur.
O kişinin aklında..10 Yorumla
+1 yıliki kişinin zeka anlayış karakter seviyesine bakar uyuşuyorsa sorun yok. 19 yaşında olup olgunlugu yakalayan kız da olabilir 30 yaşında cocuk ca takılan erkek te olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye olmasın ki? Yaş faktörü problem değil. Önemli olan kafaların uyuşması ve kendinizi mutlu hissetmeniz. Aşık olabilirsiniz.
20 Yorumlaikisindede kalp varsa ve atıyorsa olabilir bence :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlen Teoman şarkı yapar " Daha 17 daha 17 , 17'miş " diye milletin sesi soluğu çıkmaz, şarkıya da eşlik eder.
Ama insan sever bir 19'luk ondan sonra " Vay efedim sapıktır, sübyancıdır o ".
Sie !!12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@selcan07 farketmez, Türk müziğinde 15'likler ile parçalarda mevcut :D
+1 yıl19 yasinda adam 30 luk kadini seviyosa oda sever heralde
20 YorumlaSevebilir tabiki ama bu zamanda çok dikkatli olmak lazım.
00 YorumlaEvet. Arada yaş farkı var evet ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor.
10 Yorumlasevmesine sevebilir ama pek sağlıklı bir ilişki olmaz tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSever tabiki daha delidolu olanlardir daha tatmin edicidir onlar icin. ama kizin ondan hoslanacak olmasi biraz garip :)
00 Yorumla10/11 yaş aman aman sorun değil ,
yalnız kızın yaş durumu garip , 25/36 daha makul olabilir ama 19 yaşında bir kız...
tasvip edemiyorum...00 YorumlaBiraz tuhaf olur ama aşk bu yaşı rengi teni kültürü ırkı mezhebi olmaz
00 Yorumlasev er ama cogu baska ama icin kullanmaşk ister bence
00 Yorumlasever adamsa sonuna kadar sever ama
sen ne kadar seviyorsun onu aldatmayacak kadar seviyormusun00 Yorumla
+1 yılGurular anlasmis gibi adama yapistirmis subyanci damgasini :)
00 YorumlaKendi yaşına uygun kız bulamamış mi derim amacı başka olabilir dikkat etmek lazım
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka benim başıma geldi kız sabah akşam arıyo faydalanmammı gerek şimdi ondan
evet.. başıma geldi oluyo.. büyük konuşmamak lazım.. olabiliyo yani :)
10 Yorumla
+1 yılMuhabbet etmek tanismak istersen tanisalim oylekonusalim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılçıkın dişari 100 lerce örnegini göreceksini neden olmasın
20 Yorumla
+1 yılsapıklıkla sevgiyi karıştırmayın sevemez aşık hiç olamaz ama iyi rol yapar..
10 Yorumla
+1 yılsevebilir.. ne var bunda.. kızlar erken çöküyor zaten
00 Yorumla
+1 yılseverde sonuçu iyi olmaz ayrıca anlasma olasılıkları cok zor
00 YorumlaSevebilir, her ikiside yaş farkını sıkıntı etmiyorsa.
00 Yorumla
+1 yılsevere arkadaşım sever aşk bu adam minyondur, çocuklugu ölmemiştir
00 Yorumla
+1 yılSevemez hoşlanır ancak evliliğinden bıkmıştır ya da genç arıyodur
10 Yorumla70 yasindaki moruklar evleniyo bile sevmek surda kalsin;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yıl57 lik bir adam 17 yaşında kızla evlenebiliyor. o ne ki
00 Yorumla ihtimali var ama onun iyi biri olacağını kestirmek zor.
00 Yorumla
+1 yıl10 yaş büyük olunca sanki daha iyi oluyor iliski
20 Yorumlakız büyük duruyorsa adam küçük duruyorsa sever
20 Yorumla
+1 yılSevebilir neden sevemesin.
20 Yorumla
+1 yılOlmamalı diyebilirim en azından :D
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı haddinden fazla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. on yıl sonra kız sevmeyebilir.
00 Yorumla
+1 yılSever sevgi yaş dinlemez ama evlilik ilişki zor
00 Yorumla
+1 yılYani sevmese iyi olur.
00 YorumlaSeve bilirde yaş var kı.
00 Yorumlasevemez bu mümkün değil hoşlantıdan ileri gidemez
10 Yorumla
+1 yılSever ama rica ediyorum sevmesin..
00 Yorumla
+1 yılolabilir ama nadir bir durum olur bu
00 Yorumlabiz Türkçe'de ona sübyancı deriz
10 YorumlaOlabilir her türlü insan mevcut bu hayatta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevebilir de pek mantıklı gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılOlur onda kalp yok mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevebilir ama taşimasi zor olur
00 YorumlaOlabilirde o is olmaz.
00 Yorumla
+1 yılsevebilir ama ne kadar uygun olur tatişilir
00 Yorumlaadnan ve bihteri düşün
10 YorumlaYalan sadece yemek için bakar😂😂😂
10 YorumlaAz ihtimal gercek anlamda sevmesi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılMümkündür ama mutlak değildir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevebilir ama ne kadar gerçekçi olur bilemem
028 Yorumla- +1 yıl
yaa hayır biz kendimizden bir yaş kızdan bile hoşlanmaya utanırdık şimdi sordukları sorular gerçekten bir tuhaf insanlar niye bu kadar bu denli (yaş tanımıycak kadar) yavşak ben anlamıyorum kızlar neden bunu göremiyor onu daha da anlamıyorum sen sen ol kendinden çok büyük birine yüz verme sakın akıllı ol
- +1 yıl
niye ki benim annemle babam arasında 11 yaş fark var... insan gerçekten sevdikten sonra bişey olmaz ama bu devirde bulunur mu artık eski sevgiler orası düşündürücü... @bayDC
- +1 yıl
umarım gerçekten iyi anlaşıyolardır ben hoş karşılamıyorum ben bir erkek olarak erkeklerin bu konudaki niyetini çok iyi biliyorum kendimden biliyorum ve bunu kendimden bildiğim için hiçbi zaman hoş karşılamıycam çok isityosan bence yaş farkı olmasını kendinden 11 yaş küçük bir erkekle çıkmayı dene bakalım bu konuşulsun kadın kendinden 11 yaş küçük erkekle ya da çok daha düşük yaştaki erkekle çıkmaya çalışması konuşulsun ve görelim hep birlikte ne olacağını
- +1 yıl
bence sen abartıyorsun. zaten erkek dediğin büyük olmalı. az önce yazmışsın sen 11. sınıfa giderken 9. sınıftaki kızları kardeşim olarak görüyorum dedin. zaten lise öğrencisisin aslında bu yıllarda böyle düşünmen gayet normal ama bence erkekle kadın arasında en az 5-6 yaş fark olmalı. aynı yaşta iyi olmuyor. zaten az önce dediğin çok saçmaydı kadın erkekten küçük olmalı , büyük değil bunu öne sürmen bile saçma.
erkekler kadınlara oranla daha az olgundur yani kadından en az 5-6 yaş büyük olmalı benim fikrimce. evet belki 10 yaş biraz daha fazla ama çok değil. ben şu an 20 yaşındayım bundan 5 yıl sonra 25 yaşında olacam ve 32-33 yaşında biriyle olamaz mıyım? bence normal... aynı yaşta eş olmak bence kötü..
ayrıca sevgi yaşa bakmaz , bu konuda da yanlış düşünüyorsun.. ve maşaAllah annemle babam iyi anlaşıyor ve sadece annem babam yok böyle örnek biiiir sürü var etrafımda :) ve gayet mutlular ama aynı yaşıtların çoğu boşanıyor. çünkü ikisi de genç oluyor ve anlaşamıyorlar.. @bayDC - +1 yıl
bence ilişkide biri olgun olmalı... aynı yaşın sakıncaları oluyor. ama fazla yaşın sakıncaları da oluyo olmuyor değil.. arada 15-20 yaş olursa bu sakıncalı olur ama 10 yaşın pek olmaz :) @bayDC
- +1 yıl
meseleyi hep olgunluğa çeliyorsunuz tabiki de öyle bişey de var 5-6 yaş farkında olmak kaydıyla belki ama geriye kalan zevk ve tazelik meselesi eğer erkek olsaydın bu konuyu daha iyi anlardın ben senin görüşlerine kesinlikle katılmıyorum açıkçası çünkü kendimden biliyorum kaynak benim ayrıca sayısız örnek gördüm
- +1 yıl
ben de sayısız örnek gördüm ve her insan bir değil bunu unutma. ben kendimden biliyorum deyip duruyorsun sanırım tüm dünyadaki erkekler senin beyninde besleniyo :D :D bu dünyada herkesin tercihleri farklıdır katılmayabilirsin ama saygı duyman gerekiyor ve yanılıyorsun falan da diyemezsin... çünkü senin doğruların başkası için yanlıştır. başkalarının doğruları da senin için yanlıştır... sen o zaman kendi yaşıtın bulmaya çalış amannn 1 yaş bile küçük olmasın mazaallah :D neyse daha fazla bu konuyu irdelemenin lüzumu yok , bir kalp sevmeyi bildikten sonra yaşın önemi yoktur bunu bilsen yeter :) iyi geceler @bayDC
- +1 yıl
ben haklıyım demedim , herkesin doğruları kendinedir dedim bunu kabullenmemek isteyen sensin... daha fazla yorum yazmayalım ayrıca, kıza bildirim gidiyor bizim yüzümüzden :/ @bayDC
- +1 yıl
farkındayım canım yaa kusura bakma :( :D
- +1 yıl
Tamam ben de saygı duymuyorum demedim tabi dikkat etmedigin icin sen polemik yaratmaya çalışıyosun ve kızı senin düşündugunden daha fazla dusunuyorum merak etme demek istedigim konunun ustune cok gitme o zaman inandigin gibi kalsin canin acir sonra diyorum o kadar bir insanin hayallerini kirmak istemem
- +1 yıl
"yaa hayır biz kendimizden bir yaş kızdan bile hoşlanmaya utanırdık şimdi sordukları sorular gerçekten bir tuhaf insanlar niye bu kadar bu denli (yaş tanımıycak kadar) yavşak ben anlamıyorum kızlar neden bunu göremiyor onu daha da anlamıyorum sen sen ol kendinden çok büyük birine yüz verme sakın akıllı ol"
burada yazdıkların fikirlere karşı saygı içeriyorsa ( yavşak kelimesi falan ) tamam haklısın başka bişey demiyorum , sen de deme... byee :D @bayDC - +1 yıl
yaa gidiyorum ben zaten :D doğruları söyleyince köpüren biriyle konuşulmaz :D "kendi yazdıklarını" önüne koyunca suçlu ben oldum :D ayrıca konuyu uzatan o, sen de görüyorsun ben konuşma bitsin dedikçe uzattı , benim suçum yok :/ ama tamam susuyorum daha bildirim gelirse de ben sorumlu değilim @erosunoku :)
- +1 yıl
şaka mısın sen yaa @üzgünkız215 ben dedim bu kadar ayıp edemez artık özelden cevap verir yani ön yargılarımla insanlara yaklaşmak istemiyorum ama gerçekten böyle tuhaf düşünceleri olan insanların hepsi aynı ben de sıkıldım artık özelden cevap verseydin kızı rahatsız etmeseydin samimiyetine inanırdık ve ben özelden cevap versem hiç umursamıycağını da biliyorum üzgünkız yalan mı polemik yaratma ve üste çıkma çaban da cabası
- +1 yıl
arkadaşım mesaj kutum kapalı benim özelden cevap verip vermemek nedir? hala neyi uzatıyorsun. bitti gitti konuşma nickimi etiket yapıp hala kızı rahatsız ediyorsun haa. fikrimi söyledim alt tarafı sanki çok kötü kavga ettikte hala neyi uzatıyorsun ! ben kimseyle sataşmak amacıyla yazmam fikrimi söylerim ve konu orada biter neyi uzatmak derdindesin anlamadım... ayrıca ben özelde öyle herkesle konuşmam... özelde cevap vermem için de mesaj kutumun açık olması lazım yani burada yok özelden cevap vermedin diye artistlik yapma ! gören de mesaj attın da cevaplamadım sanacak.. konu burada kapansın yeter , daha yazıp durma... yazacaksan da beni etiketleme okumak istemiyorum ! @bayDC
- +1 yıl
yaa bu kız cidden hasta yaa sözde tartışmayı başlattığından beri benim etiketimi kullanan sensin ben olayı kapatıyorum sen uzatıyosun yaa bir git mantıklı olma diye bişey yok sen fransızca konuşuyosun ben türkçe cidden uzatmayan biri bu kadar uzun bir mesaj yazıp etiket koyar mı sen benim peşimi bırak artık yazıp durma o kadar etiket koyuyosun ben bir ayrım yapayım diye bir etiket koydum direk tepeme bindi yaa iyi misin sen bir git tedavi ol gel
- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem