Bir kadının size ya da başkasına yalan söylediğini nasıl anlarsınız?
bay-bayan
bay-bayan
Kadınlar iyi yalan söylüyo.Ama planlamayı iyi yapamıyolar.Mutlaka bi yerde patlak veriyolar.Örnek veriyim kendi yaşadığım bir şeyi.
Erkek arkadaşımla aram bozulmuştu,ayrıldık gibi bi şeydi.Ağlıyodum,kendimi paralıyodum falan.Sonra kız arkadaşım geldi dediki onunla konuştum telefonda seninle ilgili planları var dedi.Aslında bana yemin ettirdi sana söylemeyeceğime dair ama sen çok üzülüyosun kıyamıyorum dedi.Dediki bana netten bi katalog gösterdi ordan sana senin nişanında giyeceğin elbiseyi,ayakkabıyı,takıyı seçtirdi bana dedi.Salonu da ayarlamış,hafta sonu kendi aramızda bir nişan yapacağız dedi.Saçmalama dedim adam benle görüşmüyo,aradığımda telefonumu açmıyo ne nişanı dedim.Görürsün dedi sadece bekle dedi.1 hafta geçti çıt yok.Bu sefer dedim öyle bir şey yok bak 1 haftadır aramıyo bile.Dediki yok fikrini değiştirdi seni ailenden istemeye gelecekler dedi.Ya git dedim benle konuşmuyo bile dedim.Sen bekle gelecekler dedi.Bi de diyoki sana sürpriz yapacak sakın ona söyleme bildiğini bana çok kızar dedi.Ben de çaresiz kaldım eğer gerçekten geleceklerse en azından anneme söyleyim dedim.Annem de babama söylemiş.Ne gelen var ne giden.Bekledik bekledik kimse gelmiyo.Dayanamadım kızı aradım yalan söyledin demi beni aileme rezil ettin dedim.Yalan değil falan filan derken ağzından kaçırdı ve o kızla arkadaşlığımı bitirdim yılanlığından dolayı...
Arkadaş değil düşman mübarek. Böyle dostun varsa düşmana gerek yok :))
Ben öldürmedim ama ağzıma geleni saydım ve hayatımdan çıkardım.Kız zaman zaman arıyo tekrar arkadaş olmaya çalışıyo.Tabi numarasını sildiğimden kim olduğunu bilmediğimden açıyorum.Arkadaşlığını reddediyorum.Bakıyorum arkamdan hala işler çeviriyo.Ve utanmadan hala facebookta arkadaşlık isteği gönderiyo.nsanda yüz olacak anacım.Erkeklerin ŞEYTAN diye adlandırdıkları kız bu...
Altıncı hissimle anlarım.
Hemen anlayamam. Yalan söylediği ortaya çıkınca ya da gerçeği itiraf ettiğinde anlarım.
Söylenenlerin yalan olduğunu hemen sezdiğim durumlarda da, bana yalan söylendiğine dair sağlam kanıtlar bulana kadar muhatabımı yalancılıkla suçlamam.
Bak o zor işte. Tam anlamıyla tanımadığın bir kadının yalanını anlamak mümkün değil.
O'da bana yalan söyleyemez çünkü anlarım. Eşim olmasa bile iyi tanıdığım başka bir bayanın (aslında tüm insanların) vücut dilini önceden incelemişimdir. Yalan, sinir, stres vb. durumlarda vücut dilinde mutlaka dışa vurum gözlenebilir.
Tamamen saklayabilme çok nadirdir ama yapılabilir.
Tabii her daim karşıdaki insanın vücut dilinde yalan emaresi arama gibi bir paranoyam olmadığından bariz bir işaret olmadıkça gözden kaçırmak mümkündür.
kaç yaşındasın sen? o soru öyle mi sorulur? kaç yaşındasın sen? ya kaç yaşındasın?
Cevap
4Cevap
kadın yalan konusunda prof.dur. düzen onu yalan üzerine yetiştirmiştir bakınız üstad izah etsin size:
https://www.youtube.com/watch?v=xi0pjQdtWCUhaha çok doğru xD
yalan soyleyen kadın karsısındakının gozunun ıcıne bakamaztanıdıgım bırıyse kolay anlarım ama tanımıyorsam zor anlarım... ama yalan konusunda kadınlar kadar uzmanı yokdur senaryoyu anında yazarlar...
ciddiyetsizliğinden tavırlarından gözlerinden anlarım
çok basit gözlerini kaçırırsa yanında olmayıp başka seylerle ılgılenırse suphelen :D
bu konuda bana toslar benim içime doğuyo hemen yakalıyorum :D
yukarı bakar..bişeyle oynar falan herhalde
çok yakın arkadaşımsa anlardım.
Belli eder kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar