Sevgilimden dayak yedim korkuyorum ama cok seviyorum napicam ayrildjki?

Sevgilim uyandigindan beri agresifti sonra kavga ettik ve benimle ilgili bise ogrendigini soyledi kavgadan sonra ogrenmis. iliskimizin ilk zamanlarinda onu benim yakin arkadasim dedigim bir kizla ayni evde el ele ve uanirken sarilirken fotigraflarini gordum yatmadim dedi ama yattigina inandım aklimdan bende ondan sonra kuzenimle bara gittim orda bir çocuk yanima gelmişti bende kolumu cekip gitmistim o cocuk sevgilimle ayni universteden cikti herseyi anlatmis beni barda gordugunu pesimden geldigini falan sevgilim beni dovdu bir guzel ondan oyle cekiniyorum ki korkuyorum ki icmde kotu bir his olustu onun hatasi yuzunden gitmistim ne olucak simdi heryerden sildim ayrildim ondan ben napicagimi bilmiyorum ama sadece iliskkmizin ilk 1 ayinda olan biseyden dolayi nisanlanacaktik biz bunca seyi silip atip beni dövmesi bana cok koydu defalarca vurdu hakaretler etti arabadan inerken de yanagimdab tuttu yanagimi oksadi gizumun icine bakti boyle olmasi gerekiyodu dedi bende yurudumgittim canim cok yaniyor ne yapmam lazim kopek gibi seviyorum ve iliskimizde ikimiz hata yapmiyoduk gecmiste iliskimizin ilk ayinda olan bise icin neden boyle oldu napmam lazim
Sevgilimden dayak yedim korkuyorum ama cok seviyorum napicam ayrildjki?