sanal kmse güvenmez genelde..pekiya szn hc byle br deneymnz oldumu.sanaldan sevpte reelde ble kmseyle aldatmadığınız oldumu? sanalda aşka inanılmalımı. kameradan grusülse telefonlaşılsa buluşmaya kdr gtse..reldeki kdr gerçekçi ve güvenlrmi szce?
Cevabın nedir?
Ben 5 yıl önce ilk aşkımı,ilkokul arkadaşımı Facebook'ta bulmuştum.Birbirimizi 10 yıldan daha uzun bir süredir görmemiştik ve ikimiz de doğal olarak çok değişmiştik.Ayrı şehirlerdeydik.1 yıl boyunca belki de çocukluk aşkının büyüsüyle internet üzerinden yazıştık,telefonla konuştuk.
Sonra o artık bu şekilde devam etmek istemediğini ve benim yanıma geleceğini söyledi.Ben o kadar heyecanlanmış ve korkmuştum ki bunu duyunca.Çünkü her şey masal gibiyken tüm her şeyin bitmesinden,bir araya gelince birbirimizi beğenmemekten yani kısaca kötü şeyler olabileceğinden korktum.Ama o,o kadar cesurdu ki,benim olduğum şehre geldi,buluştuk ve her şey çok iyi geçti.Ve sonunda sevgiliydik.Sanal değil,gerçek birer sevgiliydik.Belki bana bıraksa ben bu korkaklığım yüzünden hiçbir zaman gerçek bir ilişki yaşamaya cesaret edemezdim.Ama o cesurca,her şeyi göze alarak geldi ve hayatımın en güzel 1 senesini yaşattı bana.
Evet sonunda benim saçmalıklarım ve farklı şehirlerde olmamız nedeniyle bitti ama ben hala onu çok seviyorum ve çok özlüyorum.
Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum,sanal da olsa eğer o ilişkinin canlı kanlı gerçek bir ilişki olmasını istiyorsanız öncelikle cesur olmalısınız.Evet hiçbir şey garanti değil,illa birbirinizi beğeneceksiniz,her şey yolunda gidecek diye bir şey yok.Ama ya her şey yolunda giderse,ya o hep aradığınız doğru kişiyse.
Bana sorarsan bir dene derim.Sonradan neden denemedim diye arkana bakmazsın en azından..13 Yorumla
Soran+1 yılgercekten haklısınız cesaret önmli ama genelde sanalda erkekler cesaretli masallah :D kordinat verseler gelicekler:)) saka bi yana hakkınıza hyrlısı olsn
Soran+1 yılaminnn kardesim umarmm:) saolasn
En İyi Cevaplar
Valla Macar bir kız ile tanışmıştım. Çok iyi biriydi, önceden sanal ilişkiye inanmazdım ama şaka gibiydi, hergün webcamden konuşuyorduk. 1 ay kadar ilişkimiz olmuştu. 1 ay daha sabretsem kız Türkiye'ye yanıma gelecekti ki reel bir kız beni tavladı, bitti.112 Yorumla
Soran+1 yılhmm kısmet
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılanladk no prb:)
Soran+1 yılvr oku:)
Soran+1 yıl:)))
Şu an sanaldan biriyle çıkıyorum yaklaşık 3 aydır.
Tabi sorun yaratıyor ama en önemlisi güven.
Güvenebiliyosan,güven verebiliyosan eğer yürüyor gayet iyi bi şekilde.
Önemli olan reele aktarabilmek,bakalım bi hafta sonra yüz yüze görüşeceğiz.
Sanaldan olmaz diye bi şey yok,bunları mesafelerin aşka engel olduğuna inananlar söyler.
Mesafeye rağmen sevmek de yürek ister.
Aldatır mı orası muamma kişiye bağlı,ben aldatmıyorum aldatıldığımı da sanmıyorum.14 Yorumla
Soran+1 yılhmm iyi br brlktelk olr insallh:)
Soran+1 yılrca ederm..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSEVDİM HERŞEYDEN HERKESTEN VAZGEÇTİM ONUN İÇİN 2 SENEMİ VERDİM 10 YIL ÖMRÜMÜ ÇALDI ..
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( of of bu hatalar bizi mahvedio
Cevap sahibi+1 yıldeğmezmiş hiç :( onca yaptıgım seye of of ama çok özledim :(
Soran+1 yılsıkma canını önüne bak canım ksmet deglmiş kader ne yapalm dewam etmek zorndayz olanla ölene care yok derler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
kesinlikle degil sanal dunyada bircok sey yalan bende dusunmustum olabilecegini fakat olmuyor en guzel ilişki baslangıcı yuz yuzedir. neden mi tavır davranıs jest ve mımıkler herseyi anlatır ve utanmma duygusu vardır bu bir baslangıctır fakat sanalda utanma yoktur nasılsa birbirinizi gormuyor ve daha rahat bişiler soyleye biliyorsunuz sonuc olarak sanal yalan gercek dısarda...
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm haklı olablrsnz ama evlenenler var
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Yazın staj yaparken orda çalışan biri sanaldan tanısıp gitti kaçırdı kızı. Buraya getirip evlendi hemen. Sonrada aileler kabullendi tatlıya bağlandı. Olabiliyor ama 10 da 1 diyelim.
05 Yorumla
Soran+1 yılbncede ama nasl kacırıyrlar ya:) cok heycanlı br durum olms:)
Soran+1 yıl:P vlla hayran kldm ikisininde cesaretine aşk bu arkdas:)
En canlı örneği ben canım 2 senedir beraberiz sanaldan başladı kısmetse seneye evlenicez tabi adamına göre değişir :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:)) aaa cidden mi ne kdr güzel görsnlerde ibret ALSINLAR :) hayrlı olsun tebrik ederm simdiden ;:))
Soran+1 yılhaklısın :) br insan ne zmn sevdigine kavusmussa askı dorugunda yasamamıs demektr. dye br söz var :) oyle kantlayıcı ki
+1 yılŞu soruya yazdığım cevabı oku: link
05 Yorumla
Soran+1 yılokudum ve oluyormus
Soran+1 yılokudum
- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
Peki bir şeyler anlayabildin mi okuduğundan?
Soran+1 yıltabii :) kaderin nerde birlestirecegini gördm her insan farklı ama nettende evleneni duydum :) cok sasırtıcı ama cok hoş:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sanalda aşık oldum zamanında hatunun birine.. görüştük güzel bir birliktelik olacak dedim birden bitti.. sonra başka bir adam oldum..
05 Yorumla
Soran+1 yılypmayn byle üzülmeyn
Soran+1 yılhayat devm ediyr:)
Soran+1 yıl:)) hyrlısı be kardesm
+1 yılbizim burda bir abi evlendi çocukları bile var o günden sonra olabiliyormuş dedim :)
13 Yorumla
Soran+1 yılhelal ona:)
- +1 yıl
yani :)
olur aslında ama uzun ve akılcı tutmak lazım konuşmayı bazı insanlar lar ismini bile söylemiyor o kadar korkmuş yani
010 Yorumla
Soran+1 yılevet grdm ölesileri ama güven cok önmli
Soran+1 yılyoo benim knstgm yok korkmam bn aksine denedm baska br isimle sanalda knsmayı bna yaksmıyr en bastan yalanlarla baslamak dgru olmz kişilk meselesi
Soran+1 yılkesnlkle baslamadm ztn neyse oyum aslada degsmycem durust olmam canımı yaksada inadına dürüst olucam ve oluyrm..
Soran+1 yıldogru konusanı düşüneni kovarlar kardeşim.. ne zmn görülmüş dürüt br insanın arkdasnda onlarca insan oldugunu. dürüst insan secicidir diye kendinin ve aklının vicdanının merhametinin hakimidir diye dışlanır:) sadece adı dürüst ol yeter olr:) anlatablmişimdr umarım kendi vicdanımızla cebelleselim Allahın kulları hiç kalsın:) inan bu daha kafi.
Soran+1 yılbz kendimize dogruyuz bsversene gerisini kabul eden her türlü eder :) her insanı kendi gbi biri bulur sanslıyız bu konuda byle düşün :)
+1 yılSanal aşklar gerçek aşklardan daha ihtiraslı ve güvenilirdir
31 Yorumla
Soran+1 yılbelki:)
Sanaldan biri sevilir mi hiç sister ? Tamam eğlenirsin,muhabbet edersin ama bunu mümkünse başla şeylerle karıştırmayalım lütven.
13 Yorumla
Soran+1 yılyorumları oku
Soran+1 yılinanman icin söledm sn blrsn:)
guvenecegın seklıne gore degsır maddıyat mı mnevı mı :)
03 Yorumla
Soran+1 yılmadiyatla sevgnin beslendgi nerde grlmüş. sevdiginin cebine degl kalbine bakabilmek önemli olan. gönül gözümüz bizi yanıltmasn yeterki..aşk karın doyrmaz derler Rabbim her kulunun rızkını gönderir..sabretmeyen nerde görmüş bollugu:) cefayı cekmeden nerde görülmüş sefa süren:) anlatablmişimdr umarm..
olmadı güven kalmadığı için kimseye kim nedir ne değildir konuşamıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yıloldu 7 yıldır da görüsüyoruz. ben evlendim, 2-3 yıl sonra o da evlendi arkadas olarak hala görüsüyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılkader
reeldekinde prezarvatif, sanalda antivüris... ozaman güvenli olaaarr.
03 Yorumla
Soran+1 yılhc hoş dgl..
Soran+1 yılsorn degl
Ohooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
01 Yorumla
Soran+1 yılyprumları oku sasırırsın:)
bn sanaldan tanıdım sevdım ama sonradan olmadıı ısteee
07 Yorumla
Soran+1 yılolmaynca olmyr.s
Soran+1 yılhaklısın aslında ama hersey sabretmekte btio cok sabr gerektrio
Soran+1 yıl:) anladm ne gzel olunca oluyr kadern nerde nasıl brlestrecegını allah bilr:) hakkımıza hyrlısı olsn
Soran+1 yılhmm :/
+1 yılsanal alemde güvenmek çok zordur bence...
04 Yorumla
Soran+1 yılbelkide
- +1 yıl
çk dürüst insanlar var aslında bende öyleyimdir, yalan söyleyemem ama sanalda karşındakinin sana yalan söyleme ihtimalinin çok yüksek olduğunu bilince ister istemez durum değişiyor. ilk zamanlar sanalda da çok dürüstlük yapardım ama baktım ki yalanlarla dolu bu alemde dürüstlük sadece acı veriyor...yani dürüst insan bile sanalda zamanla profesyonel yalancı oluyor...atması tutması kolay ve racona uyum göstermeke gerektiğini öğreniyor insan zamanla...
- +1 yıl
basit bir örnek genelde hiçkimse ilk anda ismini bile doğru söylemiyor...
Soran+1 yılbnde aynen szn gbym ve cok hklısınz
He oldu evlendim onla.
01 Yorumla
Soran+1 yılallah mtlu etsn
+1 yılReal de güvenemiyorum Sanal deniyorum bu aralar :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) mantklı
- +1 yıl
:)
+1 yılklavyeyi dilledigim anlar oldu
13 Yorumla- +1 yıl
aauuww
Soran+1 yılsorunlu :)
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. güvenilir değil bence
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki ama oladabilr
evet oldu 3 yılımı verdim ama nasip değilmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılkoca 3 yıl :/ hyrlısı ne dyeym
Soran+1 yıl:/
sanırım adı üstünde sanal kalıyorlar05 Yorumla
Soran+1 yılyok bnceilerleyenlerde vr
Soran+1 yıl:/kısmet deglmiş krdesm bu acıdan düşün
Soran+1 yılhmm
+1 yılOlmadı hayır sanal hayatlara karşıyız
11 Yorumla
+1 yılgüven belki ama aşk çok çocukça olur be
016 Yorumla
Soran+1 yılyok ya öyle deme:)
- +1 yıl
aşkı cinsellikten bağımsız düşünmüyosundur umarım
Soran+1 yılbagımsız düşünüyrm aşk =cinsellikse o masumiyete ne oldu?
- +1 yıl
cinsellik de masum bişeydir iyide. bu tiksinelecek bişey değil
Soran+1 yıltiksindigimi km syledi :) aşkı direk cinsellkle bagdastırırsan eger bundan tiksinirim evet ama. ask dynce aklına ilk cnsellk gelyrsa bu hc dgru dgl
- +1 yıl
aşkın cinsellik hormonlarının etkileşimin yarattığı duygu yoğunluğu olduğunu reddetme lütfen
Soran+1 yılredddetmyrm ama ben sevdigimn gözlerine bakmaya kıyamazdım zamanında oda bna öyleydi. anlasmazlklar ayrsada bizi iş cinsellkle boyutlanmadı. sz erkeklerin aşka bakış acısı bu emn olun.
- +1 yıl
hala cinselliğe basit, kötü niyetli bişeymiş gibi bakıyosun. dokunmadan aşkmı olur ya
Soran+1 yılresminiz ble dusuncelerinizi yansıtıyr..
- +1 yıl
o bir tanrı figürü
Soran+1 yıl:))) hadi yaa cokmu begendiniz
- +1 yıl
çoookkk siz beğenmediniz mi? :)
Soran+1 yılsenin aklından şüpe ediyrm .. byle knsmaya devm ettkce yorumlarınıza cevap vermeyecegm bilesiniz.
- +1 yıl
senin bana çok mu beğendin demen ile benim sana sen beğenmedin mi demem arasında nasıl bir fark olabilirki
Soran+1 yıltamam ii gnler.
- +1 yıl
size de
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek laf bile bir insanın size çekici gelmesi için yeterli
Tabiki neette bu portföy daha ggeniş019 Yorumla
Soran+1 yılewet kesnlkle
Cevap sahibi+1 yılAynı olayı bir saat önce yaşadım ama ne denir ki karşındaki insana
Ne desen asılmak olarak algılayacak
Soran+1 yılcok haklısın ya bde işin ilgnc yanı tanısıyrsn mesela soru işaretleriyle yaklasıyr krsındaki sna br gvenszlk . nedr bu mlled yaralı:)
Cevap sahibi+1 yılYaradan değil bnce türk filmi kültüründen kaynaklanıyor
Soran+1 yıltürk filmyle ne alakası vr
Cevap sahibi+1 yılTürk filmlerinde hiç hayırlı bir insanla tanışmıyor ya kızlar
sonu hep tecavüz ile bitiyor:D
Soran+1 yılalakaya maydanoz gel bana bazı bazı :DD ilahi kardes güldürdün bni allahda seni güldürsün:D
Cevap sahibi+1 yılAferim anca sanalda iş yapaarsın reele inme sen
Soran+1 yıldzgn kns.
Cevap sahibi+1 yılAdamın haline acıdım inş seni tanıma şansı olur
Cevap sahibi+1 yılCevabımı buldum ben gerçekten çok teşk ederim
Bir insan dışarda koca bir dünya varken nye nette hayallerle yaşar
Zekası düşük tipsiz bir asosyaldir
Soran+1 yılsesini kesermisin.. şu an senin bu cevaba ve bana laf yetstrmeye harcadıgın zamanın aynısını harcıyrm:) bna yakstrdıgın o aklının sana hükmettirdigi kelimeler sanada yakışır bilesin..
Cevap sahibi+1 yılİstediğini söyleyebilrsin
Ben reeldeyim webcam arkasında yaşamıyorum
Zekasız:))
Soran+1 yılbn kmseyle sanalda ilişki kurmuyrm embesil
Cevap sahibi+1 yılsen nye hala cevap yazıyorsun sen git webcama kerkin
Soran+1 yıldefol ucuz insan
Cevap sahibi+1 yılDyene bak İnş evlenipte birini başını yakmazsın
Soran+1 yılallaha havale diyrm seni..o iflah etsn.
Cevap sahibi+1 yıl3 gün daha geç doğaydın çene olarak çıkacakmıştın
oldu daha gercekci oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılhdi yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 aydır sevmekteyim :(
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl10 ay pardon :(
Soran+1 yılhmmm neden üzgnsün peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılben güveniyorum ve şuan var bir aşkım buluştuk
01 Yorumla
Soran+1 yılne gzll
Sevmedim hiç.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Teğet geçti.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç sanalda birini sevdiniz mi? Reeldekinden daha çok sevdiğiniz güvendiğiniz oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler