+1 yılHe medcezirdeki mira ile yamanın uyuması sadece uyudk yaaa ayy nasıldı mirra ayyy uyuduk işte dedimya o döndü bir tarafa ben döndüm bir tarafa
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha izlemediğim bir dizi ama güzelmiş, teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbnce harika romantik anlatılmaz yaşanır bişey :D
133 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda hiç yaşamadığım bir şey :/
- +1 yıl
hayırlısı aşkın adı başka yerlere kaymış maalesef eğer iki tarafta seviyosa yapılan herşey güzeldir
Soran+1 yılPeki ya size bir soru seven insanın karşıdakini arzulaması ve ona zevk vermek istemesi sevgi ile alakalı mıdır?
- +1 yıl
istemesi normal olabilir ama mesele 2 tarafın anlaşması biri istiyor biri istemiyosa olmamalı sevginin içinde bu da var tabiki ama anlayış en önemli parçası birbirine saygı duymalı taraflar
Soran+1 yılPeki ya erkeklerin doğasında mı vardır sevdiği insan bile olsa karşısında istediği şey olmayınca suratını asmak? Ve kendi istediği şeyi yapmak istemek?
- +1 yıl
hayır kesinlikle bunun doğayla alakası yoksadece erkek biraz acelecidir o kadar.
Soran+1 yılPeki ya gerçekten sevdiğini nasıl anlarım?
- +1 yıl
sana ne kadar güveniyor isteklerine ve düşüncelerine ne kadar saygı gösteriyor bu yeterli
Soran+1 yılAramızda baya bir güvensizlik oldu ve benden kaynaklandı bana şu an güvenmiyor ya da çabalıyor diyebilirim. Ama yine de her şeye rağmen bırakmadı ve en son olmaz dediğinde de yanımda kendini tutamayıp sarılmış ve ağlamıştı ama o günden sonra biraz değişti gibi gecen gün bana seni arzulamayavağım da kimi arzulayacağım dedi bir de ben de sana zevk vermek istiyorum falan dedi. Emin olamıyorum da
- +1 yıl
zor durum ama en iyisini kendi gönlün bilir en doğru kararı o verir
Soran+1 yılSeviyor gibi geliyordu önceden sevdiği için bırakamadı diye ama Şimdiyse biraz alışkanlık gibi oldu sanki ayrılsak koymaz gibi artık ona. Öyle geliyor ve gerçekten de sizce durum nedir? Biraz yardımcı olsanız? Bir de siz kendi evinizde sevgiliniz mutfağı temizlerken banyo yapar mısınız? Telefonunuz, cüzdanınız ortada yani bunu da yaptı gitti ertesi gün işe gidecekti ben bulaşıkları yıkarken yaptı banyosuna giyindi geldi yanıma
- +1 yıl
bunu bişeylere bağlamam doğyu olmaz belki karakterislik bişey de olablr ama eskiden böyle şimdi böyle dedin ya şimdi neden böyle onu değiştiren neydi ona bakmak lazım aslında çünkü her ilişkide uzun süreli ilişkiler illaki bir sıradanlaşma olcak bu kaçınılmazdır. belki sen seviyosa gelip yardım eder diye düşündün ama bu duygusal bişey
Soran+1 yılHer zamanda istediği bir şey değil istekleri ama öpüşmeyi en başından beridir çok seviyordu bu hiçbir zaman değişmedi. Her fırsatta öpmek isterdi hala aynı ama farklı şeyler de bekler oldu bira da geçmişimle alakalı bir şey ama yanlış anlama tamamen bir birliktelik değil istediği ve geçmişimde de öyle bir şey yok ve ailesi de bir sevgilisi olduğunu biliyor
- +1 yıl
isteyebilir tabiki bu normal zamanda geçmiş baya bu pek değişim sayılmaz ama senin kararlarına saygı göstermeli ben istyiyorum sen istemiyorsun hadi ayrılalım olmaz belki soğukluk olabilir onda ama seviyorsa çok uzun süreceğinin sanmam kıyamaz insan sevdiğine çünkü mutlaka eski seninde sevdiğin tip olmaya başlar
Soran+1 yılZaten beni zorlamıyor sadece suratı Düşüyor bir iki yüzü asık sonra eskisi gibi oluyor. O konu da bir şeyi yok ille olacak istediğim diye diretmiyor
- +1 yıl
tamam o zaman çok bir sorun yok o zaman :D
Soran+1 yılEmin olamıyorum işte :/
- +1 yıl
sen şu an onu sadece istekleri ile düşünüyosn galiba anladığım kadarıyla
- +1 yıl
bunu için emin olamıyosn
Soran+1 yılNormal değerlendirince seviyor gibi geliyor ama istekler işe girince artık sadece amaç o gibi geliyor artık sevmesi bitti ve alışkanlık oldu değişik şeyler arıyor diyorum. Bir de çalıştığı halde bile yemek yediğimiz de parasının lazım olduğunu bildiğim için ben ödüyorum hesabı falan önceden olmaz öyle şey derdi şimdi ise bir iki kem küm ediyor sonra kabul ediyor falan yani kafam çok karışık
- +1 yıl
hesap konusuçok normal sürekli ödetmiyorsa çünkü her birlikte bişeyler yapıldığında erkek ödese baş edemez maalesef illaki yardımlaşma olcak ama istemediğin taktirde ısrarcı ise bu konuda o oek normal değil gibi bir kere dersin 2 kere dersin ama sürekli aynı şeyler çokta normal değil anlaması lazım bazı şeyleri kabullenmeli
Soran+1 yılBen ailemden aldığım aylıkla geçinmeye çalışan bir öğrenciyim ve o çalışıyor da cebinde benden çok parası da oluyor. Bazen ödemesine izin veriyorum ama geçen gün oturduğumuz da olmaz öyle şey dedi senin ihtiyacın var dedim bulunsun dedim sonra ben ödedim ve geçen sefer de yemeği ya da sigarayı aldı diye başka yerde de ödedim yani sürekli benim ödediğim de oluyor. Bir dahaki sefere bir deneyeceğim onu o mu ödemek isteyecek yoksa kem küm mü edecek bakalım. Çalışmadan öncede parası olmuyordu aile durumunu biliyorum ödediğim çok oldu ama yani çalıştıktan sonra bana aldığı tek şey gofret ve dondurma oldu resmen :/ Bir de bunun dışında kıyafetime karışan bir insan. Anca onun yanımda etek, elbise giyebilirmişim ya da evde ve kesinlikle beyaz pantalon yasak :/
- +1 yıl
elbise konusunda bnde hassasım kıskandığım için oda öyle olanlr ama hedap konusu yanlış ya sürekli alman usulü olcak yadaseni zor durumda bırakıp sana yüklenmemeli bide kararsız olduğun bir konu yok birden fazla konu var bence sende düşün sadece o değil karşılıklı sıkıntılarınız var bunları konuşarak dillendirin uzun süredir birliktesnz galiba konuşarak sonuç alamazsanz başka türlü sorunlar büyüyecektir ve sonu pekte iyi olmaz gibi emekleriniz boşa gitmesin
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim ben sana yan yana bir Sıkıntımız yok. Artık birbirimizi bazı konular hariç anlayabiliyoruz ve ne yorum yapacağını anlayabiliyorum. Sinirliyken konuşmuyoruz ama paraya ihtiyacı var diye kaç kere hesabı ben ödedim ve bu sefer bakacağım en azondan bir simit bile yesek dikkat edeceğim çünkü onunla çıkmaya başladık başlayalı kenara para atamaz oldum. En Başlarda o ödedi sonra parayı kullanması gerekti ve 7bin kadar bir mevlâyı kullandı daha sonrasında da ya ben ya o ödedik şimdi ise tamamen bana döndü olay ve yaklaşık 3,3.5 aydır ben ödüyor gibiyim sadece kendi tek Yediği şeyleri kendisi ödüyor ve bana da bir şey iç diyor ama masraf olsun istemediğimden almıyorum bir şey
- +1 yıl
Devam etme alışkanlık olmuş ama düşünmesi lazım nasıl bir vicdan insan sevdiğinie yüklenir masraflari ödetir mi bunun alışkanlığı olmaz bence artık yapma tepkisi ne olirsa olsun konuş bu konuyuda bunun için ayrilcaksa sen kaybetmiş olmazsin utanmali bence ben odemedigim zaman utanıyorum kasaya gidemiyorum utancimdan rahat uyuyamiyorm onda hiç mi olmuyo
Soran+1 yılBen de sürekli ödemekten sıkıldım yoksa sorun değil ama eve gideceğim zaman bir yemek yiyip parasını ödemek koyuyor açıkcası. Bazen kahve falan alıyor ama hediye konusunda çok kıtız. Ben başta konuşmuştum sevmem hediye işini diye ve ben cüzdana ihtiyacı vardı bunu gördüğüm için cüzdan alıp hediye ettim ama ondan hiçbir şey gelmedi. Tamam parası yoktu o zamanlar ama hala daha mı yok? Aldığı tek şey gül. O da bir tane ve adam da bedavaya vermiş onu sonra anlattı gerçeği bana
- +1 yıl
Bunu söylemek belki bana düşmez Özür dilerimyerek söylüyorum pek sevdiğini zannetmiyorum belli sen sevmek istemişsin onunda sevmesini istemişistemiştimsininsn ama bilmiyorum olmamış gibi
Soran+1 yılPeki bana bir şey söyle nasıl anlayabilirim? Bir şekilde denemek istiyorum bunu kesin anlamak için çünkü ilk kez çiçek verdiği kişi de benim, ailesinin bildiği de, bu kadar uzun çıktığı da ve bu kadar arzuladığı da
- +1 yıl
Arzulamak konusunu bilemem ama onun yanında iken mutlu olup geceleri düşünmek bazı şeylerden şikayet etmek değildir aşk
Soran+1 yılO rahat rahat uyuyor mesela ve yorgun da oluyor bazen yanında da istiyor ama 4gün olacak özledim demedim o da demedi Çarşamba günü de mi görmese ki beni diye düşünüyorum. Belki özledim der. İşte de yoğun oluyor yazamıyor pek ama bilmiyorum işte ve canımı avutursa da özür diliyor hemen
- +1 yıl
En iyisini siz bilirsiniz birbirinizi tanıyorsunuz düşüncelerm karşılıklı aşk ta bu tür sorunlar olmaz olmamali sevenler için bunlar okadar küçük problem ki aklına gelmez insanin özledim demesi önemli sevdiğini kanitlar bencede bekle ne zaman dicek yardimci olmak görüşleri mi belirtmek isterim ama şu an uyumam lazim sabah erken kalkcam kullanıcı adimda yazıyor daha sonrada burdan isterseniz görüş belirteblrm tarafsiz olarak
Soran+1 yılAklınıza gelen bir şey olursa ya da bunu deneyebilirsin diye yazarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim her şey için, iyi geceler :)
- +1 yıl
rica ederim eig içinde teşekkürler :D
+1 yılhuzurun sözlükteki diğer anlamı bile olabilecek kadar masum, akılda kalıcı, güven duygusunu arttırıcı, yüzde tebessüm ve kocaman mutluluk hissi
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sabah o suratında ki şişlik falan?
Sevgili ile uyunur mu ya ateşle barut git kocanla uyu o duyguyu tatttt :) ;)
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBen huzurun tanımı olur diye düşünüyorum tabi sevgilin benim gibi duygusal mı bilmiyorum. Seven insan aşkı cinselliğin önüne alut zaten. Tek kelime ile "Huzur " olur o da...
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel tanımlamışsınız 👍🏼
- +1 yıl
Gerçekten böyle gözlerine bakarak iki elimi yanağına koyup buğulu gözlerle sevebileceğim bir sevgilim olsun isterdim.. Bu duygular da karşılıklı olmalı. Ve bence insan gerçek sevdi mi bunlar zor değil.
Soran+1 yılPeki size bir soru bir erkeğin gercekten sevdiğini nasıl anlarım? Bunu soruyorum çünkü aramız da çok tatsız olay yaşandı ve emin olamıyorum artık
- +1 yıl
Ben hiç aşık olmadım ama sanıyorum ki size dokunmaya bile kıyamıyorsa sarılırken şefkatle sadece başınızı göğsüne alıp başınızı öpüyorsa veya ne bilim size şarkı dinletiyorsa sizi seviyordur. Sevgiliniz mi bu şahıs
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Aslnda olayı tam bilmediğim için yorum yapamam ki şimdi durumlar değişkenlik gösterebiliyor.. Aranızdaki ilişki nr düzeyde, siz ona karşı nasılsınız o size karşı nasıl
Soran+1 yılAramızda ki ilişki benim bir hatam yüzünden bitmişti ve güvensizlik aşırı derecede fazlaydı. En son bir daha olmayacak dediğin de bana sarıldı ve ağlamaya başladı sonra da kendini çekti ve kusura bakma tutamadım olmaması gerek bunun dedi ama yine de barıştık. Şimdi ise ben onunla görüşmediğimde evdeyim resmen ve o genellikle çalışıyor uyanınca mesaj atıyor ve ben uyanıksam da işe gittim ben diye yazıyor yoksa napıyorsun diyince işteyim diyor onun dışında genelde nereye gittiğini biliyorum falan ama biraz başka yerlere gitmeye başladı aklı. Seni arzulamayavağım da kimi arzulayaağım dedi geçen gün ve sen bana zevk veriyorsun bende sana vermek istiyorum falan dedi. Sizce?
- +1 yıl
Yanlış anlama ama benim temel prensibim ve temel yargım şudur bu konuda : güvensizlik yüzünden biten bir ilişki asla eskisi gibi olamaz ve her geçen gün insanı yıpratır.. Bunun dışında benim erkek çerçevesinden baktığım ve gördüğüm kadarıyla sana şirinlik vevduygu sömürüsü yapıyor. amacı farklı şeyler. Brnim düşncem bu ilişkinin sana faydası olmaz bence
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Kardeşim bak yanlış anlama ama dertleşmek istersen yazabilirsin.. Benim geçmişimde buna benzer bir meselem vardı senin durumundaydım bende
Soran+1 yılsrdryrttn isimli kullanıcıyla yorumlaramızı bir okur musun? Ona da anlattım da bir de son kez öyle bir yorumunuzu alsam?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılben deli yatıyorum tek yatmayı tercih ederim :D :D rahatsız eder o beni şimdi :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin gibiyim ve kardeşimle aynı yatakta yattığımda tekmelemişim gece sürekli :D
- +1 yıl
hahah :D o yüzden sıkıntı olur bize işte :D
Soran+1 yılAynen gitsin karşı yatakta uyusun :D
- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk sevgilimi ve ilk yatışımı hiç unutamıyorum. o kadar mutluydum ki sabah hayatın rüya mı gerçek mi olduğunu anlayamamıştım
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya nasıl bir şekilde uyumak mantıklı? Erkeğin göğsüne yatıp mı yoksa burun nuruna mı?
Cevap sahibi+1 yılbenim göğsüme yatmıştı. huzurdan öleceğim sanmıştım. orası onun oldu ve öyle kaldı
Soran+1 yılşu an o kişiyle mi berabersiniz hala?
Cevap sahibi+1 yılhayır. o benim göğsümü aldı ve geri vermedi. kocasıyla yatıyor artık
Soran+1 yılBu kötü olmuş ama şöyle düşünün artık sizinle yattığı gibi uyumuyordur kocasıyla mazide kalmıştır çünkü ya da sizi gercekten sevdiyse sizle bitmiştir
Cevap sahibi+1 yılama çok masumdu be. mesela o gece hiç cinsel bir şeyler geçmedi aklımdan. o kadar saf düşünmüştüm. sonra tabi olan oldu da
Soran+1 yılNe oldu peki? Anlatmak isterseniz dinlerim. Bir de kaç yaşındaydınız
Cevap sahibi+1 yılanlatırım ama burada olmaz :D
Gogsune yatircaksin boyle o sesin kalbini dinliycek sen saclarini oksiycan c9k iyi 😥
13 Yorumla
Soran+1 yılGaliba bir anınız vardı :/
Soran+1 yılO zaman sorun yok :)
+1 yıliki taraftan biri sırnışmadıktan sonra güzel birşey olacağını düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Alnından öper helalim dersin araya bir tane yastık ve sadece gözleri izlersin o gzlerini kapyana dek
06 Yorumla
Soran+1 yılRomantiksiniz :)
en huzurlu uyku dersin ya o hesap
12 Yorumla
Soran+1 yılAh ah
+1 yılRahat, huzurlu, acayip güven verici
12 Yorumla
Soran+1 yılAh teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHorlama gibi bir sorun yoksa güzel olur
21 Yorumla
Soran+1 yılHorlama sorunu varsa sorun olmaz ben deprem olsa bile uyurken hissetmiyorum :D Geçen odamda Matkap çalışmış ben ölü gibi uyumuşum :D
Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. güzeldir herhalde sarılıp uyumal
17 Yorumla
Soran+1 yılYastığa sarılıyoruz bizde :D
Soran+1 yıl3 bazense 4 yastıkla yatıyorum :/
Soran+1 yılValla yatak tek kişilik bir tane yumuşak ve böyle şişkin bir yaptığım var ona sarılırım :/ Ah ah biri olsaydı
Soran+1 yılInşallah sende
Yaşamadım bilmiyorum cinsel bişeyler geçer
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
süper harika mükemmel tabi seviosan
16 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün cevap Verdiğiniz için teşekkürler :)
Soran+1 yılDaha cevaplar geliyor :) Bakalım
Soran+1 yılTövbe tövbe
+1 yılHeyecan verici
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekküeler
- +1 yıl
rica ederim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle bisey mi yasayacaksin
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
00 YorumlaGüzel duygu
00 Yorumla