Hiçbir kıza bağlanamıyorum sorunum ne benim?

Hiçbir kıza bağlanamıyorum mesela birisini görüyorum teklif ediyorum çıkıyoruz falan ama ben sevemiyorum bağlanamıyorum on (lar) a. sadece zaman geçsin iyi vakit geçirmek için veya yalnızlık olmasın diye çıkıyorum sanırım. bunu farketim gerçekten. Sevdiğim veya hoşlandığım için değil sadece yalnızlıktan dolayı oluyor bunlar sanırım.
Gerçekten hoşlandığım kızlar oldu ama ben bunu sonradan anladım. gerçekten zaman kötü bişey.
Herneyse. Hiçbir kıza bağlanamıyorum onlarla çıksam bile sevemiyorum yani genelde güzel sandığım ( normal yani güzel değil, yalnızlıktan dolayı ). kızlara teklif ediyordum. İlk başlarda hoşlanma gibi geliyordu heyecanlanma falan ama bir süre sonra bunun geçici bişey olduğunu anladım yani öylesine çıkıyordum sevdiğim veya hoşlandığım için değil. öylesine. Hiçbir kıza bağlanamıyorum ama sevmek hoşlanmak istiyorum. Yani gerçekten sevmek. Onunla çıkmadan önce tanımak iyi vakit geçirmek güzel zamanlarımızın olması onu tanımak ve bırakmamak. gerçekten bunu istiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Eskiden hoşlandığım birkaç kız oldu ama bunları sonradan farkettim. iş işten geçmişti...

Onlardan sonra da kızlarla çıkmaya devam ettim ama öylesine yani neden yaptım bilmiyorum belki yalnızlıktan dolayı bilmiyorum. ve şimdi yaklaşık 2 senedir hiçbir kızla çıkmıyorum. Okuldan teklif eden kızlar da oldu. dışarıda bakıştıklarım da ama yinede bişey yapmadım. arama mesafe koydum her zaman. öylesine çıkmak istemiyorum gerçekten sevdiğim birisi olsun istiyorum...
Hiçbir kıza bağlanamıyorum sorunum ne benim?