Geçmişe dönün lütfen. Yaşadığınız birlikteliklerden aklınızda kalan ilkler nelerdi? Mesela ilk bakışma, ilk temas ve buna benzer şeyler. Gelecek olan ilginç ve güzel cevapların başımın üstünde yeri var. Teşekkürler.
İlk kez birisi bana 'NAMUSUM' dedi. İlk kez birisiyle öpüştüm İlk kez birisini annemle konuşturdum İlk kez birisi bana 'Kız Kardeşimin namusu benim için neyse senin namusun da o ' dedi İlk kez bir erkekle buluşmak için izin aldım 1 yıldır da annemden habersiz bir kez dahi bulusmadım İlk kez bir erkek annemle konuşurken kendini kaybediyor İlk kez bir erkek için 'Asker Yolu' bekliyorum. İlk kez bir erkeğin ailesi benimle tanışmak için can atıyor İlk kez bir erkek -hem Abim hem Babam Hem sevgilim Hem Dostum hem arkadaşım - oldu İlk kez bir erkeğe en özel hayatıma kadar bilgi verdim (kızsal durumlar vs. ) İlk kez bir erkeğin yanında istediğim gibi hareket ediyorum İlk kez bir erkek benimle bir çıkar için değilde ben olduğum için birlikte İlk kez bir erkek bana 'ben seni kirletemem ' dedi 💑
İlk elini tutma... Tesadüfen oldu birde.. merdivenlerden iniyordu yanında ben vardım kayınca ayağı elimi yakalamıştı öylece sonra bir dahaki ders zili calana kadar hic bırakmamıştı elim..
En İyi Cevaplar