Brazzers nedir? Komik vine atiyoduk birbirimize whatsapptan ben de kediciklerin bir vine 'i attim adnan oktar falan o da dedi ki bu kizlar cok guzel hastayim dedi oyy midesiz dedim brazzers dedi sonra siz kizlar sevmezsiniz anlamazsiniz dedi bu ne anlamadim. Brazzers ne demek?mesajlaşma
Çiftler her ne kadar birbirlerinin yarısı olduğunu düşünse de işler hiç öyle değil. Bir taraf kadın, diğer taraf erkek. Yarı olmayı geçtim, farklı gezegenlerden bile denir. Ee hal böyle olunca erkeklerin şakaları ile kadınların şakaları da karşı tarafça bazen anlaşılamayabiliyor. Senin karşılaştığın durumdaki brazzers ne demekmiş bakalım.
Brazzers Ne Demek?
sözlük
"Brazzers"ın İngilizce'de kelime olarak bir karşılığı yok. Bazı yerde "Brazzer"ın utanmaz, ahlaksızlık anlamlarında yazıyor ancak çok yerde yok bu şekilde. İrlanda'da ise "Brasser" kelimesine karşılık geliyor ve fahişe anlamına geliyor. İrlanda'daki anlamı kesin. Her iki ihtimalde de ahlaksızlık anlamına gelen bir ifade şekli.
Brazzers'ı çoğu insan marka adıyla bilmekte. Tabi bunu bilen kişiler genelde ergenlik yaşındaki ve sonraki yaşlardaki insanlar. Brazzers nedir bunun hakkında bilgilerimi aktarayım.
Brazzers Nedir?
+18
Brazzers, yetişkinler için oluşturulmuş bir internet sitesidir. +18 kabul edilen p*rno yayını yapan dünyaca ünlü bir internet sitesidir. Kuzey Amerika'da faaliyet gösteren şirket, 2005'in başlarında Ouissam Youssef, Stephane Manos ve Matt Keezer tarafından kurulmuştur. Şirketin genel merkezi Kanada'nın Montreal kentinde olmasına rağmen şirketin filmleri Las Vegas, Los Angeles, San Diego ve Miami'de çekilmektedir.
p*rno sitesi olmasına rağmen site, başta AVN Award ve XBIZ Award olmak üzere birçok yerden, farklı dallarda ödüller de almıştır. Bunun yanında şirket, güvenli seksi öne çıkarmak için de sosyal sorumluluk kampanyaları yürütmüştür.
Arkadaşın da oradaki kızları Brazzers'takilere benzetmiş olabilir. Bu yüzden böyle demiş olabilir. Brazzers ne demek açıklamaya çalıştım. Umarım kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir. Buradaki içerikte de +18 cinsel içerikli canlı yayın yapan uygulamalar neler bunu anlattım, birkaç da öneri sundum. Göz atmanı öneririm. :)
yok yok olmaz o cok degisken biri hele su laflara hic olmaz ve evlenip ayrildi ben hic evlenmedim annem de biliyor onun evlendigini sonra bosandigini. iyi ki vermedik seni ona dedi
En İyi Cevaplar