Akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren canlı yayın uygulamaları günden güne popülerleşmekte bu yayınların yanında sırf +18 canlı yayın uygulamaları var. Lütfen +18 uygulamalar söyler misiniz?

Akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren canlı yayın uygulamaları günden güne popülerleşmekte bu yayınların yanında sırf +18 canlı yayın uygulamaları var. Lütfen +18 uygulamalar söyler misiniz?

Teknolojinin ve sosyal medya uygulamalarının bu kadar gelişmesiyle birlikte elbette cinsel arzular da bu platformlara taşınmış durumda. Her ne kadar +18 içerikler barındıran siteler olsa da insanlar farklı heyecanlar peşinde. Bir de karşıdaki insanın canlı oluşu ayrı bir heyecan katıyor olmalı. Ben sana +18 canlı yayın uygulamaları sıralayayım.

Özel olarak +18 canlı yayın uygulamaları yok aslında. Kullanıcıların normal uygulamaları +18 uygulamalar olarak kullananlar var. Ben sana yoğun olarak bu amaçla kullanılan birkaç canlı 18 uygulama önereyim.

Instagram aslında normal bir sosyal medya uygulaması. Ancak kullanıcılar bu uygulamayı +18 yayın yapmak amaçlı kullanabiliyor. Tabi Instagram bu hesapları banlıyor ancak o incelemeye kadar yayın yapabiliyorlar.

Genellikle dans videolarının paylaşıldığı bir sosyal platformdur. Aynı zamanda canlı yayın özelliği bulunan uygulamayı +18 içerikler paylaşmak için de kullanan var. TikTok'un da bu konuda katı kuralları var.

Twitter'ın canlı yayın uygulaması olan Periscope, Türkiye'de Scope olarak da biliniyor. Twitter'ın yayın politikası daha esnek olduğu için bu tarz yayınlar rahatça yapılabiliyor. Tabi +18 canli yayın sitesi gibi değil, diğer uygulamalarda olduğu gibi kişiler yapıyor bunu.

Bigo Live'a canlı pavyon diyen çok kişi var. Kadınlar danslarla, müzikle izleyicilerini eğlendirmeye çalışıyor. İzleyenler de bazı itemlerle onlara bağış gönderiyor. Yayıncı para kazanmak için sınırları aşabiliyor bazen.
Burada anlattığım 4 uygulamanın hiçbiri +18 yayın amaçlı değil. Sadece üyeler bu amaçla kullanıyor. Bazı uygulamalar bunu yasaklarken, bazısı daha esnek davranabiliyor. Burada da canlı yayın sitesi olan Omegle'ye nasıl girilir bu anlatılmış. Uygulamalarda aradığını bulamazsan buraya göz atabilirsin.
Öyle uygulamalar mı varmış ilk defa duydum.
var tabi
shiftdelete.net/android-ve-ios-icin-en-iyi-canli-yayin-uygulamalari-60387 bak ama +18 sayılmaz
18+ yok mu? bu kadar mı? yani
sen yaz hacı ne kadar biliyosan
En son kardeşimde gördüm periscop var. Gençler uçmuş orda.
periscope varda kişiler yok kişiieri biliyon mu? ortağm
O kadar bilgim yok bizim oğlan
eyvallah
Cevap
3Cevap
Uygulama değil, direkt internetten izleyebilirsiniz, canlı, hergün farklı yayın.
https://www.volotv.com/tele-5-polska-hotbird/?yayin=1
https://tr.girls.chat/ Uygulaması var mı bilmiyorum ama telefondan rahatlıkla girebilirsin. Akşam 9-10'dan sonra girersen çok az da olsa güzel Türk kadınlarımız var :D
Yok öyle uygulama
çok cahilsin ya keşke ölsen
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar