Nichoals Cage
George Colooney
Andy Garcia
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabi ki adamım George o çapkın bakışları dünyanın en güzel kadınlarının canını yaktı Güleryüz, sempati, mütevazilik ne ararsan var bu yakışıklı delikanlıda :) <3
vay be adama bakınca kızlar neler görüyormuş :D gülüşü önemli yani, bakışında neyini beğendin
b dedm
Cevap
2Cevap
karizma olarak george
komik olan andy :D
tip dedim :)
kalmasın o halde :) andy garciada çok iyi aktördür, al pachino kadar olmasada :D
yok bence al pachino farklı kulvarda, antony hopkins, tom hanks, bunlar farklı kulvarların adamıdır.
hayır bu yukarıdakiler saydığım aktörler kulvarında değil, az önce saydıklarım bu yukarıdakilerden daha yetenekli ve üst seviyede oyuncular
andy garcia ile al pacino yu karşılaştırdın ya ikiside iyi oyuncu diyerek ondan dedim ayrı kulvardalar vs. diye :D olay buraya kadar geldi :) birazdan saç baş girermişiz birbirimize
nicolas nicolaaas cageee !!
tip olarak mı yoksa oyunculuğunu beğendiğin için olmasın
güzel özetlemişsin, bende beğenirim nicholası, hele şu savaş tanrısı filmi yok mu, erkek bile aşık olur o adama :D
kaliteli birisin anladım bunu :) her kız göremez bu adamdaki karizmayı. zaten buradaki çoğu cooloney deyip durudu
zevklisin :)
el alışkanlığı :) genelde hep gizliden sorarım sorularımı.
yok değil, takip ettim seni :)
aaa, o ne demek estafurullah :) nicolas cage beğenen birisi kaliteli birisidir nazarımda, o kelime yakışmadı
George colooney karizma duruyo
Bunlar yaşlı genç bulamadın mı
içlerinden birine benziyorum, yani 10 sene sonra daha da benzerim, merakımdan sordum.
Bunlarin ahi gitmis vahi kalmis artik
yanında olsalar vah vah derim sana :D
nerenden anlıyosun soruyu be
öyle de , hangisine ilgi mi duyuyorsunuz dedik, ben yakışıklı bulmuyorum de anlarım
geri zekalıyım ben :D
Colooney abi :))
neden neden
Goz var nizam var ama kır sac iyi gitmiş :))
Clooney karizma
bakışı mı, gülüşü mü yoksa hareketlerimi
nasıl bir ses tonu tarif eder misin bilmiyorum
George
George Clooney
neden neden
gülüşü mü bakışı mı, yoksa davranışları mı
Hiçbiri yav bu ne
sen söle bakım kim olsun, tarkan deme
Atıyorum tarkandan nefret ederim yer cücesi o zaten. Ya aklımda kimse yokta gençler çok burada yaşlılar sorulmaz ki şık versen yakışıklı seçerdim ama bu kadar yaşlı olmasalardı
bu kızlar bir tuhaf, kimisi atlarken şu diye kimiside yaşlı bunlar yav diyor, hemen kendinize yontcaksınız değil mi
Ke dine yontmak değil bu tercih meselesi bana tuhaf geliyor bu yaştaki insanlar arasından seçim yapmak ama bazıları seviyor demek ki
saygı duydum, dediğin doğru, bazı kızlar 15-20 yaş farktaki adamla evlenirken bazıları sıcak bakmıyor, bu gibi bir durum herhalde buradakide
Aynen onukastetmek istedim ben de
ok, all clear :) roger that
A şıkkı
George Colooney
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar