Bana aşık mı ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sevdiğim erkeğe geçen sene seni seviyorum dedi ciddimisin dedi bende şaka yaptım dedim o da öyleyse iyi ben sınıftaki herkesi kardeşim olarak görüyorum dedi okullar açılınca bir iki ay pek konuşmadık sonra bana diğerlerine oranlarına biraz sert konuşmaya başladı ama herkese kanka diyodu bende herkese kanka diyosun ama bana sert tepkiler veriyorsun neden dedim o günden sonra konuşmaya başladık baya sıkıydık onu sevdiğimi belli etmeye çalıştım onunda hareketleri vardı uyurken uyuma diye kaldırırdı konuşurken gözlerimin içine bakıyodu konuşurken ara sıra göz göze gelirdik bana bakardı hatta okul salonunda gel oturalım dedi kolundan tuttum arkaya götürdüm ders çalısıyoken çalışma yaa dedi ay uykum geldi dedim gel omzuma yat dedi sonra ışıklar kapandı bir açıldı ardından sinema aklıma geldi hani sinemada öpüşürler ya yapalımmı dedi araya arkadaşlar girdi buna sordular hoşlanıyomusun diye oda bilmiyorum demiş sonra beni sevdiğini söylesin filan demiş söyledim cevao mı bekliyosun dedi aradakiler kafası karışık dedği için düşünebilrsin dedim ertesi gün işte sınıftakiler duyar bikaç uyuz var onlar uğraşırlar demiş sonra o benim en yakın arkadaşım kimeseye demediğim bir sırrı ona dedim demiş ben onu sevmiyorum nasıl çıkıyım demiş bu olaylar içinde çalışkan benm ona övdüğüm oğlan işte kendime ayarlıycam sevgilisi var mı demiş suratı bozulmuş beni kötülemiş üç gün ben o oğlanı ders anlatcaktım kıskansın diye yanına gittim işte bu sınıfta yalnız ona ders amlatcam biraz tuhaf olur kalsana dedim suratı bozuldu anlatma filan dedi baktı yanımızda iki kişi var hiç biplemeden geçti gitti yanımdan reddedilnce biraz tuhaf oldum benim yüzümden diye perişan olmuş ne yapmalıyım
Bana aşık mı ne yapmalıyım?