Dedem babaannemi aldatıyor napmalıyım?

arkadaşlar merhaba ben tayir, bugün peder git çalış evde boş boş oturma rakı parası çıkar bana dedi ve dövdü, sadık usta var bizim mahallede araba felan tamir ediyo güçlü kaslarıyla, onun yanına gittim işte yövmiye versin diye, günlük 10 lira veriyo gidince, sadık usta arabanın altına soktu beni, biraz çalıştıktan sonra işten ayrılmaya karar verdim, eve giderken dedemi gördüm 93 yaşında kore gazisi, savaşta 6700 tane japon balıgını öldrmüş tek başına acayip güçlü hitler'i yenmiş karatede, neysem işte bu kızı götürüyodu baya baya, gittim yanına dede napıyon neneme nası yaparsın bunu pislik? dedim, dedem burnuma kafa attı ben deli bekirim ulan diye, taramalısı var tarıycak diye korkuyom yoksa döverim, işte benim babaannemi aldatıyo bu bunak, nenem de çok iyi bir insan hep süt kaynatıyo bana ve 6 aylık kardeşim bedirhana, bediş bugün şiir öğrendi 10 kıtalık acayip zeki ya seviyoz onu, süt içince kaslarımız büyür içmeliyiz. neysem, ben dedemin yaptığını bu nar suratlı neneme söyliyim mi? yoksa söylemiyim mi? dedemle aaram iyi aslında arada benim pcye girip pis pis sitelere giriyo ama beni hep babamdan koruyo, rambo gibi adam ya tek başına bayrak dikmiş bizim esenlere 2.dünya savaşında.

Dedem babaannemi aldatıyor napmalıyım?