Herzaman böyle telefonlla n zmn konuşsak sürekli bir gülme var bazen ciddi konuşurken gulmuyor .. nedesem gülüyor hep bir gülme havasında
.. neden?
.. neden?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ne var yani bende hep guluom gulmek kotu biseymi.. Ne guzel guler yuzlu bir kiz bulmusun iste diger kizlar gibi mosruk değil ;) :) onun gulmesi sana bir pozitiflik vermiomu yani ben karsimdakini ole isterim beraber guzel guzel gulelim :) nie ciddi olcaz ki.. Mahkamede falan misin karakolda veya.. bir acayipsiniz cidden.
Bilmiyorum. Belki morali bozuktur, gülme krizine girebilir. Bazen benim başıma geldi. Derste arkadaşım çok espri yaptığında ben gülmekten ağlamıştım. Bu gibi olabilir. Lakin başka şeyde olabilir.
Sürekli böyle. bişi diyince hep gulmeli bir edayla konuşuyor. Kahkaha değil ama
Psikolojisi bozuktur.
Alakası yok psikolojisi bozuk değil sonuçta uzaktasın seninle konuşurken heyecanlanıyordur sanki onu görüyormuşsun gibi davranıyordur
Hahahah heyecandan gülüyordur olumm niye yadırgıyorsun :D
Bırak kız nasıl rahat ediyorsa öyle konuşsun gülsün. Ağlasa daha mı iyii :)
Nie heyecanlaniyor ki ben gulmuyorum mesela :-D
Fark etmezzz :) onun gülesi geliyo demek ki :) bnde sevgilimle ilk zamnlar konusamıyodum sürekli her dediğine gülüyodum ya rezillikti 😂😂
Seviyirmusun sevgilini
Sevmek ne kelime. Aşığım ona ilk günkü gbi ☺️
Çok güzel sevindim :) mesela sevgini nasıl belli ediyorsun
Onu sevdiğimi söylemem söyleyince bir anlamı kalmıyor. Gözler herşeyi anlatıyo derler ya o hesap. sarıldığımda sarılmak için sarılmak kokusunu ceke ceke sımsıkı sarılırım bunun gbi şeyler yaparak ama bunlar kasıtlı olarak yapılmaz :)
Çok trip atarmisin peki :)
Çok değil. Atılması gereken yerlerde tabiki atıyorum :))
Arkadaslariyla takilmasina izin veriyormusun sürekli senle ilgilensin istiyormusun
İzin almasına gerek yok haber vermesi kafi. Sürekli dibimde olması ilişkimizi zedeler. O takılıyor bende takılıyorum ki şu an arkadasımdayım. Ben ona karışırsam onunda bana karışmaya hakkı olur.
Anladım. tesekkur ettim.
Rica ederim ☺️
Heyecandan ola bilir ben de sevgilimle konuşurken arada oluyo)))
Utanma ve fazla ateşten🔥🔥kendimden biliyorum 😂😂😂😂
ne kadar üzell ne kadar pozitiff neiyi
ne yapsın ağlasın mı :)
Psikolojisi bozuk :/ :D
Bnada hep boylelri glyo sinirm bozlyo artk
Senle mutlu sapsal.
Ahaha
Delimi ne :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar