Arkadaşlar sevgilimi aklıma çok takıyorum herhangi bir hareketini her hareketinden dinlediği müzikten bile anlam çıkarabiliyorum?

böyle bir insan değildim ne ara böyle biri oldum bilmiyorum yeri geldiğinde annesinden bile kıskanıyorum yardım edin bu durumu nasıl aşabilirim bide ilk zamanlar saatlerce telefonda konuşurduk hiç bir şey yapmaz ders çalışmaz direk birbirimizi arardık şu an ise her şeye vakit ayırmak istediğini sorumluluklarının olduğunu söyledi önceden de vardı niye yapmadın dedim bilmiyorum diyor beni daha az sevdiğini söyledim sevgisinden herhangi bir azalma olmadığını hala ilk günkü gibi sevdiğini söyledi bide yılbaşı gecesi teyzesinde kalmıştı orda bile saatlerce konuştu benimle şu an olsa yaparmısın dedim yapmam ikisinede zaman ayıracağını söyledi sevgi meselesi değilmiş sorumlu olduğum insanlar var diyip duruyo ilk zamanlarda vardı niye aklına gelmedi aşık olduğu için mi hala aşığım diyor
Arkadaşlar sevgilimi aklıma çok takıyorum herhangi bir hareketini her hareketinden dinlediği müzikten bile anlam çıkarabiliyorum?