Merhaba arkadaşlar ben şimdi çıktığım kızla tanıştıktan sonra konuşuyorduk ve sevgili olacağımız da belliydi. Biz tanıştıktan 4 gün sonra (konuşuyorduk) eski sevgilisinin doğum günüymüş ve kutlamış. Ben bunu bana attığı ss de gördüm yanlışlıkla attığı bir ss de. Sonra bunu yedirmedim muhabbeti kestim kızla. 2 gün konuşmadık. Sonra aradı ağladı yeminler etti ona dönmek için kutlamadığını. Neyse inandım barıştık. Bu doğum günü olayından 1 hafta sonra çocuk buna bidaha mesaj atmış bunu da yakalıyorum neden dediğimde birbirimize sevgililerimizi anlattık arkadaş gibi konuştuk dedi. Neyse diyip atlattım. Olaydan 20 gün sonra arkadaşına ss atmış faceden işte onunla son konuşmam bu ben onu 2 senede de sevmişim ve hala özel bir yerde benim için diye.5 gün sonrada biz buluştuk ilk defa. Biz ilk tanıştıktan 1ay sonra buluşabildik farklı şehirlerdeyiz. Eski sevgiliside sanaldan hiç görmemiş çocuk 3 kere bunun şehrine gelmiş izin alamadığı için buluşamamışlar. Onu sevmediğini ana babası üzerine yemin etti bana bu sebepten bir kez ayrıldık arkadaşlarına attığı ss lerle bir tek beni sevdiğine inandım. Şimdi 5. Ay olucak ama kalbim hala ara ara sızlıyor. Sizce bu nasıl bir durum ve nasıl aşarım bunu? Şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 19 kız 17 yaşında. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz. Hatırlatayım yorumlar için teşekkürler şimdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer