İlişkide boy çok mu önemli?

ya kafayı yemek üzereyim artık boy takıntım yüzünden. kızlar genelde uzunlara bakıyor bu da beni psikolojikmen kötü etkiliyor. yolda uzun birini görsem artık delirecek gibi oluyorum tüm yaşama sevincim gitti resmen boyum yüzünden hayata küsecem nerdeyse. sitede de boyla ilgili konulara bakayım alayı en az 1.80 istiyor arkadaş. ha bu kadar yazdım kendi boyumu yazmadım boyum 1.72, çok kötüyüm :( çocuk gibi görünüyorum resmen...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar genel olarak kızlardan uzunum zaten onu dert etmiyorum benim dert yandığım nokta kızların uzunları tercih etmesi. 1.60lık kızda 1.80+ istiyor 1.65lik kızda.. uzun boyluyu seçmelerindeki mantık nedir bi bilsem :D uzun boyluyu ilerde beni korur diye tercih ediyosa onu bende yaparım arkadaş
Güncellemeler
+1 yıl
yalnız bi garibime giden diğer nokta yolda yürürken karşıdan biri benden daha uzun daha iri yarı görünüyor ama yanından geçerken sanki aynı gibi hissediyorum. bu benim dik yürümemden kaynaklanan birşey mi yoksa 1.72 ile 1.80 arasında sayısal olarak değilsede görünüş açısından abartılacak kadar fark yok mu?
İlişkide boy çok mu önemli?