Kovdugum zamanlarda bile gitmeyen smdi onu sevdgm anda neden gder amac elde edebilmekmi ;s ? Nedir yani poff
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dut gibi aşık olamazsın. Karşılıklıdır ve ruh işidir bu. Gidene de aşk demiyoruz.. İstisnalar olabilir. Aşık olup ayrılmak zorunda kalanlar mevcut ama dediğim gibi karşılıklı olur aşk.
O 5 sene içerisinde sen ciddi anlamda bir şey hissetmediysen aşk değil bu.. Sevgi sadece. Sevgi karşılıksız olabilir ama aşk asla.
cunku yorulmustur artik anladinmi... sevenin kiymetini hala seni severken anlamak lazim... o gittiginde anlamisin ne fayda...
ne icin hayir diyecek?
demekki onda silinmisin.. yani demis bunun icinmi ben sikintiya girmisim arkasindan asagiya yazdigini okudum kiza "köpek" gibi asik yazmisin... iste kopek gibi asik olmusum megerse degmezmis.. yuzune cikip soylemek istememis mesajda ayriliyorum hadi kib yazmis ve bitmis yani burada sana degeri 0 lamis degersizlesmisin gozunde...
kizi bence sen hic sevmemisin
tamam cekmiyorum ama elini vicdanina koy kizi hic sevdinmi? ilgilimiydin? aldatinmi? yalan soyledinmi? bunlari once bir cevapla
bilemiyorum sizin iliski nasil ama ayrilir yani askda biryere kadar... kac sene beraberdiniz?
neden gider..
Elde etmiştir seni
bir anlamı kalmamıştır..
egosu tatmin olmuştur..
Cevap
0Cevap
Değerini zamanında bileydin ak
Seviyom böyle kızları!
aşk ta kaçan kovalanır abartırsan g. t gibi kalırsın
aşk kaçış derken mecazen sen üstüne düşünce o kıymetini bilme, sen yorulursun o üstüne düşmeye başlar bu sefer sen bilmezsin hep böyle olur bu işler zaten aynı anda kıymet bilenler aşkı dolu dolu yaşayanlardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar