Sevdigim 2 haftadir yazmiyor?

Durum: 3 ay baya güzel bir sekilde anlasa anlasa internetde biriyle tanisdik sevdik birbirimizi sahsen. Evlilik filan söz konusu oldu hatda. Birbirimizi hic görmeden sevdik. Evet biraz eski kafa olabilir ama ilk defa yasadim bunu ve memnundum. Cok süper anlasiyoduk. Son 4 haftadir anca her 3. ya da 4. gün yaziyodu. Suclamadim asla tabikii. Tek bir kere merak etdim nasilsin iyimisin filan yazdim ama genellikle zaten sIkbogaz etmek tarzim degil. Yapmadimda. Herneyse ilk defa bulusacakdik o teklif etdi. Hersey ok. Bulusacakdik ama 3 gün yine yazmadi. Bulusmadan bir gün önce yok askim hastayim filan yazdi. Bisey demedim gecmis olsun kendine iyi bak.. Ertesi gün günaydin nasilsin yazdim. Aksama kadar haber yokdu, bulusamicaz demedigi benim cok gücüme gitdi tamam hastaydi anladim ama olurya insan saygidan der mesef bulusamicaz canim ve aksam davranislarina kirildim en basta böyle degildin yazdim. Hepsi bukadar. Suclamadim sadece kirlidgimi dedim. Ö günden itibaren yazmadi. Blok cekmedi ama yazmadida. Acaba ben kirildim dedim diye omu bana kirildi? Hicbisey anlamiyorum hersey süperdi neden böyle olduki? Anlam veren varmi?
Sevdigim 2 haftadir yazmiyor?