evet arkadaslar görüşlerinizi bekliyorum.sıarf şişmanım diye sevdiğim çocuk beni sevmiyor tek neden şişman olmak !
Cevabın nedir?
+1 yılayni sorun bende de var. sisman oldugum icin git zayifla diyorlar, iyide ben zayiflatiktan sonra beni sevecekse hic sevmezsin? ben onu öyle seviyorum, onun beni sevmesi icin zayiflarsam, ben cabalamis olurum iliskimizin olmasi icin? peki ya o? hicbir sey yapmiyor. git zayifla diyen, siskosun, tipim vs diyen erkekler icin özgüvenim tavan yapti, kompleksli olacagim yere tam tersi oldu. ayrica ben sisko kiz severim diyen erkekler yok mu, öldüresim geliyor onlari. bu kiz sisko, baskasinida bulamaz, benden daha iyisini mi bulacak diye düsünüp kendini bir bok sanip, akli sira sisko kizlari kandirmak isteyen salaklarda var.
siskoysen kendin icin zayifla, ben öyle yapiyorum. sevdigin kiside varsa, onun istedigi icin degil, bir iliskiniz olacagi icin degil, sirf sevdigin icin sev.
benimde sevdigim biri var aslinda, asik falan degilim, bir iliskimiz de olsun istemiyorum, olamazda zaten biliyorum ama sevgimi hak ediyor, diger erkeklerden farkli, kötü huylari bile olsa, beni etkileyen yanlari var sonucta, kötü seyde söylesede yapsada affedebiliyorum onu, cikarsizca sevdigim kisi o sonucta benim. baskasi itici birsey yapsa silerim, unutmam vs ama bu farkli. beni sevsin diyede zayiflamiyorum. gerek görmüyorum cünkü.02 Yorumla- +1 yıl
nasıl zayıflıyorsun yardımcı olurmusunuz :(
- +1 yıl
kilo, boy, yas önemli. calisiyormusun okuyormusun evdemi pinekliyorsun bunlarida bilmem gerek, eger evden cikiyorsan okul/is icin, giderken/gelirken yürü. günde 1 saat yürürsen 300+ kalori yakmis olursun, zayiflaman icin yeterli. kalori say sürekli ve 1günde yedigin seylerin hepsi 700kaloriyi gecmesin. örnek 1 tabak brokoli 90kalori, hem doyuruyor hemde az kalori*sen gidipte makarna yersen 350 kaloriyi almis olursun. normal insanlar 1500-2000 kalori yemeleri(almalari) gerek bir günde.
En İyi Cevaplar
Evet kabul ediyorum sismanim ama beni seven insan herturlu sever onemli olan şişman
olup olmamak değil önemli olan iç güzellik tir
Ben Şu an 15 yasında 80 kiloyum boyumda 1:73 kendinden nefret ediyorum dışarıdakilerini Birak babam bile milletin önünde beni asagiliyor. herkes benle dalga geçiyor ya dusunsenize sismansiniz diye yolda yürürken kimse sizin yaninizdan geçmek istemiyor ya böyle bisey olabilir mi? Ama kendimddn sogudum Allah afetsin ama Hani herkes eşit yaratılmıştı? nerde dışaridaki kızlara bakıyorum da hic öyle gözükmüyor yanimdan geçen erkek yüzüme bile bakmıyor işte sorun da buu.00 Yorumla
+1 yılSen burda söylenenlerin çoğunu takma işte seven seni kendin olduğu için sever gibi lafları. Bir erkektede bayanda da her zaman fizik çok önemlidir. İnsan ilk defa seni gördüğün yağ içinde değilde bi nizam içinde görmelidir. Göz tatmini diye birşey vardır. İlk bakıldığında tatmin etmelisin insanı. Ben öğrenciyim. 1.87 boy 106 kiloydum 2-2.5 ay öncesine kadar ve gerçekten denize felan girdiğimde çok utanıyordum göbeğim sarkıyordu resmen. Ama hırs ettim. Şuan 11 kilo verdim 95 im 2 aya nazaran çok daha iyi duruyorum ve daha da düşeceğim. Bak sende öğrencisin. Okula gidiyorsun yediğin yemek bellidir tost, hamburger, patates gibi yağdan ibaret yiyecekler. Ben sabahları bi kase nestlenin sütle yenilen cornfilexmi ne öyle birşeyi var ondan yiyorum. Okulada 1 tane form ve su götürüyürorum. Bunun dışında sadece yol param. Paran olmadığı için ne kadar acıksanda birşey yiyemiyorsun. 2-5 aydır ekmek, tuz, şeker, yağ nedir bilmez oldum ve şuan cok memnunum. Madem sevdiğin insanın gözüne girmek istiyorsun bir takım şeylere katlanmak zorundasın. Akşam çık dışarda dolaş yürüyüş yap mümkün olduğunca sosyalleş. Yapacağın 10 dakika yürüyüş bile çok faydalı olacaktır. Hadi iyi şanslar :)
09 Yorumla- +1 yıl
çok teşekür ederim tavsiyelerin için saol .)
- +1 yıl
biraz gözünü açtırabildiysem ne mutlu bana bende kilodan yana sıkıntılıydım ne demek bilirim yani :)
- +1 yıl
off ya zayıflayıp kilo almamam gerek :(
- +1 yıl
ya güzel günleri düşün motive et fıstık gibi fizik gözler üstünde :)
- +1 yıl
off süpper :D
- +1 yıl
o zaman başla ve pes etme! aradığın güç içinde :D
- +1 yıl
off :D yaa ama işte demekle olmuyoo
- +1 yıl
sen kendine inanmayarak baştan kaybediyorsun geçmiş olsun.
- +1 yıl
yaa :(
Beyninin icinde dönuyo bunlar, rejimler denedin olmadi falan filan, unut bunlari fazladan kilolarini unut, hayatta nasil olmak istyosan kendini oyle hisset oyle yasa. O adam seni kilolarin icin begenmedi diye eve mi kapatacaksin kendini ? Hic gerek yok s. et ;)
Kompleks yapmisin sen kendine kilolarini, senden daha beterleride var bunu unutma, ve istesen zayiflayabilirsin, unutma bunu kendine guven ;) Hersey ozguvenle baslar,02 Yorumla- +1 yıl
teşekür ederim ama gerçekten zayıflamam gerek :( kendim için
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
28Cevap
+1 yıldış görünüş ve fizik ilk aşamada önemli erkekler için. e ilişkiye başlasak sevişeceğiz illaki, şişman insanların vücut yapısını biliyorum, hafif kilolu kızarkadaşım oldu, yani hiç çekici değil gerçekten çıplak hali, bacakları falan selülitli ve boğum boğum oluyo, poposu da biçimsiz, memeleri de ya sarkık oluyo ya da çok küçük yağ bezesi gibi duruyo, beli yok. bel ve kalça orantısı çok önemli. yani herşey seks demek değil ama yani bile bile lades demeye de gerek yok yani. şişman bi kızla geleceğim olamaz, başlasam bile çabuk vazgeçebilirim, geçmişte de böyle oldu zaten
01 Yorumla- +1 yıl
o senin fikrin !
sevgili çiçek diyarı onun seni sevmeme nedeninin şişmanlığın olacağını sanmıyorum...seven insan sevdiğinin kusurlarını eksi yanlarını zayıflığını şişmanlığı görmez çünkü...böyle şeyleri kendine dert etme...seninki tek taraflı bir sevgi...seni seven biri elbet karşına çıkar...
05 Yorumla- +1 yıl
öyle bana şişmansın dedi yani sisman olmasam severdi.tabiki beğenmeside gerek ama şişman olmasam en azından yanımdan geçeken konuşurdu sen beni mi seviyorsun derdi laf atardı..
- +1 yıl
üzüzldüm bile çok geç ama şu an mutluum nefret ediyorumm ondan
- +1 yıl
ama o beni takmıyoor bilee ya yanımdan geçiyor 1 metre önümden selam vermiyor :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu onun karaktersizliği canım ben 1.65 boyunda 87 kilo bi kızdım amaa öyle kabul edip sevenlerde oldu seni dış görünüşün yüzünden sevmicek adamın karakteri yok hiç üzülme sorun sende değil onda ama sağlığın için kilo vermelsn ben bunu yaptım çok rahatladım ve şimdi ben kimseyi istemyrm bunu yap özgüveninn daha çok yerine gelicektir erkekler için değil ama keneden için yap
03 Yorumla- +1 yıl
ama kilo veremiyorum nasıl zayıfladın :( verince tekrar alıyorum
Cevap sahibi+1 yıldieti hiç bırakmicaksın hep dikkat ediceksin eğer etmezsen tekrar alırsın .Ben şöyle yaptım sabah kahvaltıda 2 dilim ekmeğimle kahvaltımı ettim haftada 1 2 yumurta yedim istersen hergünde yiyeblrsin yanlız haşlanmış olucak sonra öğlen et veya sebze yedim 6 kaşık yemek yanında başlarda 1 dilim ekmek ye sonraları alışınca yeme akşamda öğlen et yediysen akşam sebze ya sebze yediysen et ye günde 1 kase yoğurt 1 bardak süt ve meyve mutlaka ye ben hiç aç kalmadım haftada 1 balık ye
Cevap sahibi+1 yılgünde 1 saat spor yap 2 litre su iç ben bunların hepsini yaparak sağlıklı şekilde 20 kilo verdim hiç bi yerim sarkmadı daha önce dietisyene gitmiştim ama ozaman pek verememiştim şimdi eski listelerime bakarak kendi kendime yaptım ilk 1 ay kilo veremeyebilirsin ama yılmadan devam et hedef kilona gelsen dahi düzenli beslen diet alışkanlığını hiç bozma dikkat et 3 beyazdanda uzak dur
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene önce kilom 89 du. Sevgilimde hiç yoktu, hatta otobüste dalga geçerdi erkekler şişko diye. Sonra tv deki zayıf kızları gördükce hırs yaptım. Şuan boyum 167 kilomda 59. Ve okadar çok teklif aldımki, inanamazsın. Eskiden yüzüme bakmayanlar şimdi 2 kere bakıyolar ama ben bakmıyorum artık.
Nasıl zayıfladın dersen, sağlıklı değildi.
Günde sadece bi elma, bir portakal ve bol sigara vardı
Akşamlarıda 1 saat spor yapardım. 6 ayda bütün kilolarımı verdim mutluyum :)12 Yorumla- +1 yıl
nasıl verdin?
Cevap sahibi+1 yılElma, portakal ve bol sigara. Her aksamda 1 saat spor
seni, bu yüzden red ediyorsa sevmesin zaten öyle sevgi kime gerek kilo problemin varsa çözmeye çalış elbet ama biri seni beğenecek diye yapma kendi sağlığın için kendini iyi hissetmek için yap...
11 Yorumla- +1 yıl
zaten öyle yapmayı düşünüyorumda nasıl :(
bence alakası yok benim bi kilolu kız arkadaşım var tabi sade arkadaşım hiç boş kaldığını görmedim.bence kilo sorun değil.başka yerlerde ara kusrunu.herkes olması gerektiği kalıptadır
15 Yorumla- +1 yıl
baska bi kusur bulamıyorum tek neden o kendisi ddi zaten.
- +1 yıl
ozaman o onun ayıbı bak bende bunda 2 3-4 sene öncesine kadar çok şişmandım yaklaşık 150 kilo falandım bi kıza aşık oldum gittim söledim bana sölemediği kelime kalmadı.küfürlermi desem kilomla dalga geçmelermi desem aklına gelicek herşeyi söyledi ve bende bunu hırs yaptım 3 ayda 75 kilo verdim spor yaparak sonra basketbol oynamaya başladım.bu beni bi gün görmüş ve bana aşık olmuş bu seferde ben onla dalga geçtim.yani üzülme*etsen onu yaşamana bak.ha bu arada 3 ayda gerçekten 75kilo verdim
- +1 yıl
3 ayda 75 kilomu :) güldürdün kardeşim. Rl hayattan arkadaşım 3 ayda 30 kilo verdi ve hastanelik oldu. Şekeri çıktı zor iyileşti, abartının dozunu kaçırmıssın biraz.
- +1 yıl
nasıl verileceğini söylersen birde :)
benide zayıfım diye beğenmeyenler oluyor hatta çok oluyor bu karşıdaki kişiyle alakalı sen kilo versen başka kulp takar
02 Yorumla- +1 yıl
off yaa napıcaz biz
+1 yılEskiden tontiştim.Sevgili problemi yaşamıyordum ama bu yüzden sorun yaşadığım çok oldu.Beğendiğim adam beni beğenmedi falan.Sonra kilo verdim.O adama birşey oldu.Peşimde şu anda.Kilo verdikten sonra daha da beğenilmeye başladım.
02 Yorumla- +1 yıl
nasııl kilo verdin yardımcı olurmusun lütfen :(
- +1 yıl
Yemedim.Plates yaptım.
canım benım senın kılonu sorun edecek bırı ıle ısın olmaması lazım o ılk once kendısıne baksın. Srn kılonu dusurme yanı sen kendınle ılk once barısık ol canım. kılondan rahatsızsan eger egsersızler var,dıyet lıstelerı olmadı spor yaparsın yanı.
02 Yorumla- +1 yıl
ama olmuyor zayıflayamıyorum
+1 yılMerhaba Gülistan;
Sorunu gördük. İlgileneceğiz.
Tekrar tekrar sormaya devam et lütven...
62 saniye sonra...
Cevap; Evet şişmanlık biraz kayıptır. Ama şişmanların yüz güzelliği çok fazladır. Kadınsı giyerek böyle kamufle edebilirsin.00 Yorumla
+1 yılşişko kızlar resmen hayattan sogutuyor bırde tayt gıyıyorsa ama sen zayıflanmana bak.
12 Yorumla- +1 yıl
ben tayt g,iymem
- +1 yıl
bencede gıyme yanii
kilo boy ve yaş verirsen belki daha iyi yorum yapabiliriz.
02 Yorumla- +1 yıl
1.65 boy 85 kilo 18 yaş
onu şaşırt o seni red etmiş sende biraz değiştir kendini o senin peşinden koşsun.
03 Yorumla- +1 yıl
öyle yapmayı düşünüyorum şahsen ama nasıl pişman etcem becerememki onu pişman etmeyi zayıflasamda beni sevmez.ama zaten unuttum onu ama pişman etmek istiyorum
- +1 yıl
teşekürler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence bir rahatsızlığı yoksa şişman olmayı neden tercih ediyorlar anlamıyorum az yesinler zayıflasınlar
01 Yorumla- +1 yıl
demekle olmuyo kardeş
+1 yılŞahsen bende kilolu bir kızdım bu durumdan ötürü bende sewilmemiştim anlıyorum seni.
00 Yorumlaya sen de seni o halin le sevecek birini bul sevgi tek taraf li olursa acı getirir ben de balık etli seviyorum ne olacak boş ver üzme tatlı canını :-)
10 Yorumla
+1 yılne 1-0 ı ya
resmen 4-0 gibi net bi skor var ortada00 Yorumlao seni sevmiyordur.sevse şişman filan göremezdi seni.
01 Yorumla- +1 yıl
ama ben gerçekten şişimanım
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılyanii şişman sevmiyorum yenik mi başlar bilemem ama tercihim değil
00 Yorumla
+1 yılHer insanı beğenen birileri mutlaka vardır...Kızıl, esmer, zayıf, şişman vs. Dünyada ki ter erkek o değil, sana bayılan birini bulabilirsin ;)
00 YorumlaBaşlayabilir. Başkası için değil ama kendin için zayıflamaya çalışmalısın.
03 Yorumla- +1 yıl
öyle yapmayı düşünüyorum şuanda 1 haftada 5 kilo verdimama sonra tekrar gerialıyorum inş bu defa almam
- +1 yıl
offf
o çocuk için zayıflamaya çalışma sadece yemeğini biraz azalt abur cubur yeme.
04 Yorumla- +1 yıl
onun için sinirden 1 haftada 5 kg verdim.ama şimdi unuttum şimdi kendim için diyete girdim
- +1 yıl
ama tekrar geri alıyorum kilolarımı :( afdam gibi zayıflayım hiç kilo almamam gerek ama nasıl
boy ile kilonu yaz bakalım önce bakalım skor nasıl baslayacak
00 Yorumlasevdigin çocuk için bi fedakarlık yap zayıfla sorun kalmasın
03 Yorumla- +1 yıl
zayıfla dmesi kolay :D
- +1 yıl
off :(
+1 yılEminim internette obezlere bile ilgi duyan erkeklere rastlayabilirsin
İnternetin nimetlerinden faydalan00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ya olur mu öyle şey kimisi balık etli sever kimi zayıf kimi şişman.
02 Yorumla- +1 yıl
öyle diyorlarda normalde kimse şişman bi kızı sevmiyor.gerçek bu
Cevap sahibi+1 yılsana öyle geliyor kamera şov sitelerine filan girip takip et görürsün, ben bakmadan çıkarken yüzlerce kişi heyecanla izliyor oluyor
hiç alakası yok şayet seni seviyorsa.. sıskada olsanız sizi seviyordur...
00 Yorumla
+1 yıltam aksine bence 10-0 önde başlarlar bence,şişman sevdiğimden olabilir.)
00 Yorumlayok öyle birşey kafana takma
04 Yorumla- +1 yıl
vaar :(
- +1 yıl
herkeees diyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yuz guzelligini on plana cikarican o zaman
03 Yorumla- +1 yıl
okulda makyaj yapamam :D
- +1 yıl
ama ben sevmiyorum yani yaparımda hiç uğraşamam hocalarla
+1 yılhücuma kalksın o da 1-1 yapsın
01 Yorumla- +1 yıl
:D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazıları agır kızları sever:)
03 Yorumla- +1 yıl
bazıları ama çok küçük bi kesim :(
- +1 yıl
sorun onu bulmak
3-0 hükmen mağlup lan
00 Yorumla2-0 yenik başlıyo 1-0 değil
01 Yorumla- +1 yıl
ayneen
+1 yıl5 sıfır yenik başlar bence
01 Yorumla- +1 yıl
off suss yaa
+1 yılhiç başlamaz.hükmen maluptur
10 Yorumlazayifla bacim
06 Yorumla- +1 yıl
nasıl ama
- +1 yıl
hangşi diyet
- +1 yıl
link atarmısın
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3-0 bence yenik başlar
04 Yorumla- +1 yıl
olaabilirr
Cevap sahibi+1 yıldimi maç 90 dakka maçı 4-3 kazanmakta mümkün sende haklısın
- +1 yıl
off suus
Cevap sahibi+1 yılüzgün şişman
+1 yılhayır galip başlar
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kız şişman olduğunda 1-0 yenik mi başlar ? :( Neden böyle peki ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler