• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir kız şişman olduğunda 1-0 yenik mi başlar ? :( Neden böyle peki ?

çiçekdiyarı
çiçekdiyarı Takip Et
Xper 5 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
evet arkadaslar görüşlerinizi bekliyorum.sıarf şişmanım diye sevdiğim çocuk beni sevmiyor tek neden şişman olmak !
Bir kız şişman olduğunda 1-0 yenik mi başlar ? :( Neden böyle peki ?
Çocuk Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sonkralice
    sonkralice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

ayni sorun bende de var. sisman oldugum icin git zayifla diyorlar, iyide ben zayiflatiktan sonra beni sevecekse hic sevmezsin? ben onu öyle seviyorum, onun beni sevmesi icin zayiflarsam, ben cabalamis olurum iliskimizin olmasi icin? peki ya o? hicbir sey yapmiyor. git zayifla diyen, siskosun, tipim vs diyen erkekler icin özgüvenim tavan yapti, kompleksli olacagim yere tam tersi oldu. ayrica ben sisko kiz severim diyen erkekler yok mu, öldüresim geliyor onlari. bu kiz sisko, baskasinida bulamaz, benden daha iyisini mi bulacak diye düsünüp kendini bir bok sanip, akli sira sisko kizlari kandirmak isteyen salaklarda var.

siskoysen kendin icin zayifla, ben öyle yapiyorum. sevdigin kiside varsa, onun istedigi icin degil, bir iliskiniz olacagi icin degil, sirf sevdigin icin sev.

benimde sevdigim biri var aslinda, asik falan degilim, bir iliskimiz de olsun istemiyorum, olamazda zaten biliyorum ama sevgimi hak ediyor, diger erkeklerden farkli, kötü huylari bile olsa, beni etkileyen yanlari var sonucta, kötü seyde söylesede yapsada affedebiliyorum onu, cikarsizca sevdigim kisi o sonucta benim. baskasi itici birsey yapsa silerim, unutmam vs ama bu farkli. beni sevsin diyede zayiflamiyorum. gerek görmüyorum cünkü.

0
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

nasıl zayıflıyorsun yardımcı olurmusunuz :(

Yorumla
    • sonkralice
      sonkralice
      +1 yıl

kilo, boy, yas önemli. calisiyormusun okuyormusun evdemi pinekliyorsun bunlarida bilmem gerek, eger evden cikiyorsan okul/is icin, giderken/gelirken yürü. günde 1 saat yürürsen 300+ kalori yakmis olursun, zayiflaman icin yeterli. kalori say sürekli ve 1günde yedigin seylerin hepsi 700kaloriyi gecmesin. örnek 1 tabak brokoli 90kalori, hem doyuruyor hemde az kalori*sen gidipte makarna yersen 350 kaloriyi almis olursun. normal insanlar 1500-2000 kalori yemeleri(almalari) gerek bir günde.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Masal12
    Masal12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet kabul ediyorum sismanim ama beni seven insan herturlu sever onemli olan şişman
    olup olmamak değil önemli olan iç güzellik tir
    Ben Şu an 15 yasında 80 kiloyum boyumda 1:73 kendinden nefret ediyorum dışarıdakilerini Birak babam bile milletin önünde beni asagiliyor. herkes benle dalga geçiyor ya dusunsenize sismansiniz diye yolda yürürken kimse sizin yaninizdan geçmek istemiyor ya böyle bisey olabilir mi? Ama kendimddn sogudum Allah afetsin ama Hani herkes eşit yaratılmıştı? nerde dışaridaki kızlara bakıyorum da hic öyle gözükmüyor yanimdan geçen erkek yüzüme bile bakmıyor işte sorun da buu.

0
    0 Yorumla
  • romantikodun
    romantikodun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Sen burda söylenenlerin çoğunu takma işte seven seni kendin olduğu için sever gibi lafları. Bir erkektede bayanda da her zaman fizik çok önemlidir. İnsan ilk defa seni gördüğün yağ içinde değilde bi nizam içinde görmelidir. Göz tatmini diye birşey vardır. İlk bakıldığında tatmin etmelisin insanı. Ben öğrenciyim. 1.87 boy 106 kiloydum 2-2.5 ay öncesine kadar ve gerçekten denize felan girdiğimde çok utanıyordum göbeğim sarkıyordu resmen. Ama hırs ettim. Şuan 11 kilo verdim 95 im 2 aya nazaran çok daha iyi duruyorum ve daha da düşeceğim. Bak sende öğrencisin. Okula gidiyorsun yediğin yemek bellidir tost, hamburger, patates gibi yağdan ibaret yiyecekler. Ben sabahları bi kase nestlenin sütle yenilen cornfilexmi ne öyle birşeyi var ondan yiyorum. Okulada 1 tane form ve su götürüyürorum. Bunun dışında sadece yol param. Paran olmadığı için ne kadar acıksanda birşey yiyemiyorsun. 2-5 aydır ekmek, tuz, şeker, yağ nedir bilmez oldum ve şuan cok memnunum. Madem sevdiğin insanın gözüne girmek istiyorsun bir takım şeylere katlanmak zorundasın. Akşam çık dışarda dolaş yürüyüş yap mümkün olduğunca sosyalleş. Yapacağın 10 dakika yürüyüş bile çok faydalı olacaktır. Hadi iyi şanslar :)

0
    9 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

çok teşekür ederim tavsiyelerin için saol .)

Yorumla
    • romantikodun
      romantikodun
      +1 yıl

biraz gözünü açtırabildiysem ne mutlu bana bende kilodan yana sıkıntılıydım ne demek bilirim yani :)

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

off ya zayıflayıp kilo almamam gerek :(

Yorumla
    • romantikodun
      romantikodun
      +1 yıl

ya güzel günleri düşün motive et fıstık gibi fizik gözler üstünde :)

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

off süpper :D

Yorumla
    • romantikodun
      romantikodun
      +1 yıl

o zaman başla ve pes etme! aradığın güç içinde :D

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

off :D yaa ama işte demekle olmuyoo

Yorumla
    • romantikodun
      romantikodun
      +1 yıl

sen kendine inanmayarak baştan kaybediyorsun geçmiş olsun.

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

yaa :(

Yorumla
  • WATii-B
    WATii-B Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Beyninin icinde dönuyo bunlar, rejimler denedin olmadi falan filan, unut bunlari fazladan kilolarini unut, hayatta nasil olmak istyosan kendini oyle hisset oyle yasa. O adam seni kilolarin icin begenmedi diye eve mi kapatacaksin kendini ? Hic gerek yok s. et ;)

Kompleks yapmisin sen kendine kilolarini, senden daha beterleride var bunu unutma, ve istesen zayiflayabilirsin, unutma bunu kendine guven ;) Hersey ozguvenle baslar,

0
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

teşekür ederim ama gerçekten zayıflamam gerek :( kendim için

Yorumla
    • WATii-B
      WATii-B
      +1 yıl

Kolay bunlar, oncelikle kendini oldugun gibi kabullen, gulumse kendine. Spor salonuna gider zayiflarsin inan kolay, zor degil

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

28

Cevap

• HepsiBenimSuçum
    HepsiBenimSuçum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

dış görünüş ve fizik ilk aşamada önemli erkekler için. e ilişkiye başlasak sevişeceğiz illaki, şişman insanların vücut yapısını biliyorum, hafif kilolu kızarkadaşım oldu, yani hiç çekici değil gerçekten çıplak hali, bacakları falan selülitli ve boğum boğum oluyo, poposu da biçimsiz, memeleri de ya sarkık oluyo ya da çok küçük yağ bezesi gibi duruyo, beli yok. bel ve kalça orantısı çok önemli. yani herşey seks demek değil ama yani bile bile lades demeye de gerek yok yani. şişman bi kızla geleceğim olamaz, başlasam bile çabuk vazgeçebilirim, geçmişte de böyle oldu zaten

0
    1 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

o senin fikrin !

Yorumla
  • judge04
    judge04 Takip Et
    +1 yıl

sevgili çiçek diyarı onun seni sevmeme nedeninin şişmanlığın olacağını sanmıyorum...seven insan sevdiğinin kusurlarını eksi yanlarını zayıflığını şişmanlığı görmez çünkü...böyle şeyleri kendine dert etme...seninki tek taraflı bir sevgi...seni seven biri elbet karşına çıkar...

0
    5 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

öyle bana şişmansın dedi yani sisman olmasam severdi.tabiki beğenmeside gerek ama şişman olmasam en azından yanımdan geçeken konuşurdu sen beni mi seviyorsun derdi laf atardı..

Yorumla
    • judge04
      judge04
      +1 yıl

sana şişman diyer gerzek yarın birgün ne hale gelebileceğini hiç düşünmüyormu peki...ya o senden çok daha şişman olursa obezite hastalığına yakalanırsa...takılma böyle şeylere...üzülmeye değmez...olgun düşün biraz...

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

üzüzldüm bile çok geç ama şu an mutluum nefret ediyorumm ondan

Yorumla
    • judge04
      judge04
      +1 yıl

işte bu...hiçkimse için üzülmeye değmez...o üzülsün bırak...yanlış yaptığı elbet anlayacaktır...ilahi adalet...sabırla bekle bakalım neler olacak

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

ama o beni takmıyoor bilee ya yanımdan geçiyor 1 metre önümden selam vermiyor :(

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bu onun karaktersizliği canım ben 1.65 boyunda 87 kilo bi kızdım amaa öyle kabul edip sevenlerde oldu seni dış görünüşün yüzünden sevmicek adamın karakteri yok hiç üzülme sorun sende değil onda ama sağlığın için kilo vermelsn ben bunu yaptım çok rahatladım ve şimdi ben kimseyi istemyrm bunu yap özgüveninn daha çok yerine gelicektir erkekler için değil ama keneden için yap

0
    3 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

ama kilo veremiyorum nasıl zayıfladın :( verince tekrar alıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dieti hiç bırakmicaksın hep dikkat ediceksin eğer etmezsen tekrar alırsın .Ben şöyle yaptım sabah kahvaltıda 2 dilim ekmeğimle kahvaltımı ettim haftada 1 2 yumurta yedim istersen hergünde yiyeblrsin yanlız haşlanmış olucak sonra öğlen et veya sebze yedim 6 kaşık yemek yanında başlarda 1 dilim ekmek ye sonraları alışınca yeme akşamda öğlen et yediysen akşam sebze ya sebze yediysen et ye günde 1 kase yoğurt 1 bardak süt ve meyve mutlaka ye ben hiç aç kalmadım haftada 1 balık ye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

günde 1 saat spor yap 2 litre su iç ben bunların hepsini yaparak sağlıklı şekilde 20 kilo verdim hiç bi yerim sarkmadı daha önce dietisyene gitmiştim ama ozaman pek verememiştim şimdi eski listelerime bakarak kendi kendime yaptım ilk 1 ay kilo veremeyebilirsin ama yılmadan devam et hedef kilona gelsen dahi düzenli beslen diet alışkanlığını hiç bozma dikkat et 3 beyazdanda uzak dur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

2 sene önce kilom 89 du. Sevgilimde hiç yoktu, hatta otobüste dalga geçerdi erkekler şişko diye. Sonra tv deki zayıf kızları gördükce hırs yaptım. Şuan boyum 167 kilomda 59. Ve okadar çok teklif aldımki, inanamazsın. Eskiden yüzüme bakmayanlar şimdi 2 kere bakıyolar ama ben bakmıyorum artık.

Nasıl zayıfladın dersen, sağlıklı değildi.

Günde sadece bi elma, bir portakal ve bol sigara vardı

Akşamlarıda 1 saat spor yapardım. 6 ayda bütün kilolarımı verdim mutluyum :)

1
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

nasıl verdin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Elma, portakal ve bol sigara. Her aksamda 1 saat spor

Yorumla
  • sakaleyn1
    sakaleyn1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

seni, bu yüzden red ediyorsa sevmesin zaten öyle sevgi kime gerek kilo problemin varsa çözmeye çalış elbet ama biri seni beğenecek diye yapma kendi sağlığın için kendini iyi hissetmek için yap...

1
    1 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

zaten öyle yapmayı düşünüyorumda nasıl :(

Yorumla
  • wolkadal
    wolkadal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

bence alakası yok benim bi kilolu kız arkadaşım var tabi sade arkadaşım hiç boş kaldığını görmedim.bence kilo sorun değil.başka yerlerde ara kusrunu.herkes olması gerektiği kalıptadır

1
    5 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

baska bi kusur bulamıyorum tek neden o kendisi ddi zaten.

Yorumla
    • wolkadal
      wolkadal
      +1 yıl

ozaman o onun ayıbı bak bende bunda 2 3-4 sene öncesine kadar çok şişmandım yaklaşık 150 kilo falandım bi kıza aşık oldum gittim söledim bana sölemediği kelime kalmadı.küfürlermi desem kilomla dalga geçmelermi desem aklına gelicek herşeyi söyledi ve bende bunu hırs yaptım 3 ayda 75 kilo verdim spor yaparak sonra basketbol oynamaya başladım.bu beni bi gün görmüş ve bana aşık olmuş bu seferde ben onla dalga geçtim.yani üzülme*etsen onu yaşamana bak.ha bu arada 3 ayda gerçekten 75kilo verdim

Yorumla
    • romantikodun
      romantikodun
      +1 yıl

3 ayda 75 kilomu :) güldürdün kardeşim. Rl hayattan arkadaşım 3 ayda 30 kilo verdi ve hastanelik oldu. Şekeri çıktı zor iyileşti, abartının dozunu kaçırmıssın biraz.

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

nasıl verileceğini söylersen birde :)

Yorumla
    • wolkadal
      wolkadal
      +1 yıl

romantikodun arkadaşım o yemek yemeden vermiş tir kilo ben gene aynı şekilde yemek yedim farklı bi yöntem var kendim buldum eğer inan mıyorsan da kendin bilirsin tam 1 sehir dolusu şahidim var bnim

Yorumla
  • tekbaşına
    tekbaşına Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

benide zayıfım diye beğenmeyenler oluyor hatta çok oluyor bu karşıdaki kişiyle alakalı sen kilo versen başka kulp takar

0
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

off yaa napıcaz biz

Yorumla
    • tekbaşına
      tekbaşına
      +1 yıl

ben bitane beğeneni buldum çok şükür :D gerçi oda balık etli seviyormuş ama kafaladım:p diğerleri beni ilgilendirmiyor artık :D

Yorumla
  • angelofdevil
    angelofdevil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Eskiden tontiştim.Sevgili problemi yaşamıyordum ama bu yüzden sorun yaşadığım çok oldu.Beğendiğim adam beni beğenmedi falan.Sonra kilo verdim.O adama birşey oldu.Peşimde şu anda.Kilo verdikten sonra daha da beğenilmeye başladım.

0
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

nasııl kilo verdin yardımcı olurmusun lütfen :(

Yorumla
    • angelofdevil
      angelofdevil
      +1 yıl

Yemedim.Plates yaptım.

Yorumla
  • zeyna92
    zeyna92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

canım benım senın kılonu sorun edecek bırı ıle ısın olmaması lazım o ılk once kendısıne baksın. Srn kılonu dusurme yanı sen kendınle ılk once barısık ol canım. kılondan rahatsızsan eger egsersızler var,dıyet lıstelerı olmadı spor yaparsın yanı.

0
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

ama olmuyor zayıflayamıyorum

Yorumla
    • zeyna92
      zeyna92
      +1 yıl

zayıflayamıyorum dıye bırsey yok doktora gıdersın program verırı uygularsın.

Yorumla
  • evcilkaktüs
    evcilkaktüs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Merhaba Gülistan;

Sorunu gördük. İlgileneceğiz.

Tekrar tekrar sormaya devam et lütven...

62 saniye sonra...

Cevap; Evet şişmanlık biraz kayıptır. Ama şişmanların yüz güzelliği çok fazladır. Kadınsı giyerek böyle kamufle edebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • sanmasanagelirim
    sanmasanagelirim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

şişko kızlar resmen hayattan sogutuyor bırde tayt gıyıyorsa ama sen zayıflanmana bak.

1
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

ben tayt g,iymem

Yorumla
    • sanmasanagelirim
      sanmasanagelirim
      +1 yıl

bencede gıyme yanii

Yorumla
  • grixxman
    grixxman Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

kilo boy ve yaş verirsen belki daha iyi yorum yapabiliriz.

0
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

1.65 boy 85 kilo 18 yaş

Yorumla
    • grixxman
      grixxman
      +1 yıl

yaşın itibariyle kilolusun. boyuna göre de cok fazla kilon var. Azim ve dirayet gösterirsen spor ve diyetle bu işi yapabilirsin. hem kendine guvenin gelir hemde tercih ettigin hayatı yasarsın

Yorumla
  • gezgin76
    gezgin76 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

onu şaşırt o seni red etmiş sende biraz değiştir kendini o senin peşinden koşsun.

0
    3 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

öyle yapmayı düşünüyorum şahsen ama nasıl pişman etcem becerememki onu pişman etmeyi zayıflasamda beni sevmez.ama zaten unuttum onu ama pişman etmek istiyorum

Yorumla
    • gezgin76
      gezgin76
      +1 yıl

unuttuysan pişman etmeyide unut önüne bak arkana bakma arkana bakarsan bir adım yol alamassın

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

teşekürler

Yorumla
  • madeleinee
    madeleinee Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

bence bir rahatsızlığı yoksa şişman olmayı neden tercih ediyorlar anlamıyorum az yesinler zayıflasınlar

0
    1 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

demekle olmuyo kardeş

Yorumla
  • fairytake_
    fairytake_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

Şahsen bende kilolu bir kızdım bu durumdan ötürü bende sewilmemiştim anlıyorum seni.

0
    0 Yorumla
  • kalpsiz29
    kalpsiz29 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

ya sen de seni o halin le sevecek birini bul sevgi tek taraf li olursa acı getirir ben de balık etli seviyorum ne olacak boş ver üzme tatlı canını :-)

1
    0 Yorumla
  • geçbunları
    geçbunları Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

ne 1-0 ı ya

resmen 4-0 gibi net bi skor var ortada

0
    0 Yorumla
  • fermilla
    fermilla Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

o seni sevmiyordur.sevse şişman filan göremezdi seni.

0
    1 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

ama ben gerçekten şişimanım

Yorumla
  • uzakyerlerde
    uzakyerlerde Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.

yanii şişman sevmiyorum yenik mi başlar bilemem ama tercihim değil

0
    0 Yorumla
  • empatikadam
    empatikadam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

Her insanı beğenen birileri mutlaka vardır...Kızıl, esmer, zayıf, şişman vs. Dünyada ki ter erkek o değil, sana bayılan birini bulabilirsin ;)

0
    0 Yorumla
  • Modric
    Modric Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Başlayabilir. Başkası için değil ama kendin için zayıflamaya çalışmalısın.

0
    3 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

öyle yapmayı düşünüyorum şuanda 1 haftada 5 kilo verdimama sonra tekrar gerialıyorum inş bu defa almam

Yorumla
    • Modric
      Modric
      +1 yıl

inşallah almazsın :) dikkat et işte geri alma bir şeyler yerken kötü bişi olacak gibi düşün daha az yersin.

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

offf

Yorumla
  • melodi87
    melodi87 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

o çocuk için zayıflamaya çalışma sadece yemeğini biraz azalt abur cubur yeme.

0
    4 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

onun için sinirden 1 haftada 5 kg verdim.ama şimdi unuttum şimdi kendim için diyete girdim

Yorumla
    • melodi87
      melodi87
      +1 yıl

aferin öyle yap zayıfla çıtı pıtı ol ona görün ama başkasını al onu değil.

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

ama tekrar geri alıyorum kilolarımı :( afdam gibi zayıflayım hiç kilo almamam gerek ama nasıl

Yorumla
    • melodi87
      melodi87
      +1 yıl

geceleri yemek yeme akşam yemeğinde ekmek yeme az ekmek tüket abur cubur hiç yeme tabağına yarım kepçe yemek kat biraz araştırma yap işte.

Yorumla
  • DNZ_kerem
    DNZ_kerem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

boy ile kilonu yaz bakalım önce bakalım skor nasıl baslayacak

0
    0 Yorumla
  •  BerduŞ
    BerduŞ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

sevdigin çocuk için bi fedakarlık yap zayıfla sorun kalmasın

0
    3 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

zayıfla dmesi kolay :D

Yorumla
    •  BerduŞ
      BerduŞ
      +1 yıl

biraz sık dişini zayıflamasıda kolay

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

off :(

Yorumla
  • overtheclocked
    overtheclocked Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Eminim internette obezlere bile ilgi duyan erkeklere rastlayabilirsin

İnternetin nimetlerinden faydalan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yok ya olur mu öyle şey kimisi balık etli sever kimi zayıf kimi şişman.

0
    2 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

öyle diyorlarda normalde kimse şişman bi kızı sevmiyor.gerçek bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sana öyle geliyor kamera şov sitelerine filan girip takip et görürsün, ben bakmadan çıkarken yüzlerce kişi heyecanla izliyor oluyor

Yorumla
  • sarkoylu
    sarkoylu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

hiç alakası yok şayet seni seviyorsa.. sıskada olsanız sizi seviyordur...

0
    0 Yorumla
  • herkülünbabası
    herkülünbabası Takip Et
    +1 yıl

tam aksine bence 10-0 önde başlarlar bence,şişman sevdiğimden olabilir.)

0
    0 Yorumla
  • KurabiYe
    KurabiYe Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

yok öyle birşey kafana takma

0
    4 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

vaar :(

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

kim demiş

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

herkeees diyor

Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

ben herkesten farklı düşündüğüme göre elbet bu doğrultuda düşünenler vardır

Yorumla
  • GoLD35
    GoLD35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Yuz guzelligini on plana cikarican o zaman

0
    3 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

okulda makyaj yapamam :D

Yorumla
    • GoLD35
      GoLD35
      +1 yıl

Yok be yapan yapiyo

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

ama ben sevmiyorum yani yaparımda hiç uğraşamam hocalarla

Yorumla
  • DecadenceOfOrpheus
    DecadenceOfOrpheus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

hücuma kalksın o da 1-1 yapsın

0
    1 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • HeLLaNGeL
    HeLLaNGeL Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bazıları agır kızları sever:)

0
    3 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

bazıları ama çok küçük bi kesim :(

Yorumla
    • HeLLaNGeL
      HeLLaNGeL
      +1 yıl

o zaman sana sorun gibi cevap vereyım . küçük bır kesım ama 1-0 olsun senın olsun dimi

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

sorun onu bulmak

Yorumla
  • floydian8
    floydian8 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

3-0 hükmen mağlup lan

0
    0 Yorumla
  • Küheylan
    Küheylan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

2-0 yenik başlıyo 1-0 değil

0
    1 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

ayneen

Yorumla
  • SalsaDance
    SalsaDance Takip Et
    +1 yıl

5 sıfır yenik başlar bence

0
    1 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

off suss yaa

Yorumla
  • serkanserkannnn
    serkanserkannnn Takip Et
    +1 yıl

hiç başlamaz.hükmen maluptur

1
    0 Yorumla
  • Kahlo2
    Kahlo2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

zayifla bacim

0
    6 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

nasıl ama

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

sitede yazim var diyetle ilgili. 17 kilo verdim ben o diyetle.

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

hangşi diyet

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

kendi uydurma diyetim :-).

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

link atarmısın

Yorumla
    • Kahlo2
      Kahlo2
      +1 yıl

link

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

3-0 bence yenik başlar

0
    4 Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

olaabilirr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dimi maç 90 dakka maçı 4-3 kazanmakta mümkün sende haklısın

Yorumla
    • çiçekdiyarı
      çiçekdiyarı
      +1 yıl

off suus

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

üzgün şişman

Yorumla
  • MehmetYurekli
    MehmetYurekli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

hayır galip başlar

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kız şişman olduğunda 1-0 yenik mi başlar ? :( Neden böyle peki ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kilolu kızlarda pişik falan oluyormuş doğru mu? 27 cevap verildi
Kilolu kıza kahkül yakışır mı? 15 cevap verildi
Kilolu kız neden yok denecek kadar az? 2 cevap verildi
Kilolu kızlar niye böyleler? 4 cevap verildi
1.60 boyunda 75 kilo kız şişman mı? 12 cevap verildi
Neden kızlar daha çok obez oluyor? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Geceleri konuştuğun özel biri var mı?
  • Hayatta bir kez olsun neyin tadına bakmak istersiniz?
  • Telefonunuza eski sevgiliden ‘seni çok özledim beni affet’ mesajı gelse ne yapardınız?
  • Ev temizliğinde size yardım eden kim var?
  • Sizi rahatlatan sesler neler?
  • Gitmek mi zordur, kalmak mı?
  • Sizce bebekler ebeveynleriyle aynı odada mı, ayrı odada mı uyumalıdır?
  • Sizi özel hissetiren saç rengi nedir?
  • Protez tırnaklar doğal duruyor mu?
  • Son kez ona mesaj yazacak olsanız ne yazardınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨