+1 yılyaşadım evet, iğrenç bir duygu,
Ne kız ne erkek kimse yaşamasın umarım.
Tarifi: Çıldıracak gibi oluyorsun yatağa yanlız girdiğinde, onun başka kollarda başka tenlerde olduğunu hissedip o kıskançlıkla cayır cayır yanıyor için... hele hele o yanlız sensin benim hayatımın kadını diyorken hissettikçe bu duyguyu ve sonunda da yakalanmışsa sana o adam, itiraf da ettirtebildiysen yanardağ patlaması gibi tekrar sarıveriyor tüm ruhunu, acı veriyor tenine değen bir asit gibi...20 Yorumla
sen de git baskkasıyla sevis anasını satıyım. nefret ediyorum boyle kendini bulunmaz hint kuması zanneden, burnu 5 karıs havada, karsısındakı kızı takmayan erkeklerden. git sen de sevis burda uzulcegıne. ne demisler? savasma sevis.
214 Yorumla
Soran+1 yılen kısa zamanda yapıcam
- +1 yıl
valla simdiden ara birilerini. o 1 tane bulmussa sen istersen eger 324 tane bulursun. hemen gidip olur olmadık biriyle sevismek sana tersse yalan da soleyebilrsin sevisiyorum diye. bilmiyorum senı ne rahatlatıcaksa onu yap. bu hayatta insanın psikolojisi kdr hicbisi onemli degil. kafanı ne rahatlatcaksa onu yap.
Soran+1 yılbilmesine gerek yok...pişman edicem o kadar!
- +1 yıl
deişik...
Soran+1 yılLaus Deo o kadariddialı olma!Siz bizden hassassınız bazı konularda!
- +1 yıl
sen algılayamadın. kimsenın derdi cocugu pisman etmek degil. uzulsun ya da uzulmesın. kızın uzulmemesini saglamak. ben de benzer seyler yasadım, zamana bıraktım sabrettim agladım zırladım. karsında bole bi adam varken suruncegıne, 1-2 yanlıs yapar ozsaygını yitirmeden atlatırsın daha iyi.
Soran+1 yılyanlış doğru tartışılır.önemli olan sen ne istiyosun?ben onu istiyosam başkasıyla olmamın anlamı zaten yok!
- +1 yıl
eğer seni hala seviyorsa seni başkaları ile duyması onu üzer haklısın..Peki onun üzülmesini gerçekten istiyor musun? İstiyorsan onu sevdiğine eminmisin? Kötü bir durum emin ol seni çok iyi anlıyorum ama sana göre o bir yanlış yapmış ise sende onun yaptğı yanlısın aynısını yapmalımısın?
Soran+1 yılbaşkasıyla olmayı tercih etmiş beni sevse de sevmese de...ama sevdiğini hatırlatıcam ona olay bu!
yaşamadım ama yakın bir zamanda yaşarım heralde...kahredici birşey olsa gerek..Sevgilimden ayrıldığımda hissettiklerimi hissederdim...neden?niye?ağlamalar sızlanmalar tek başına kenara çekilip sessiz kalmalar duvarla vurmalar tekmelemeler ...vs. elden birşey gelmiyor...ama bi zaman sonra oda normal biri olduğunda bunu hatırlamazsın bile birileri gelip böyle bir soru yazdığunda ve sen okuyana dek...:/
18 Yorumla
Soran+1 yılben de seviyorum :(
Soran+1 yılo zaman iş işten geçer
- +1 yıl
ayrıldınız ve o şu anda başak biri ile yani aranızdaki herşey bittikten sonramı bu olaylar oluyor...
Soran+1 yılbaşka biriyle olduğunu söyledi ve bitirdi yani biraraya gelip konuşmadık bile anlatabiliyor muyum?aslında o kişi de eski karısı...
+1 yılSevdiğim kadın yanımda değilde şu an başkasıyla sevişiyorsa bende bunu biliyorsam onu hala nasıl sevebilirim ki bunu anlamış değilim arkadaşım çok büyük bir çelişki bu tamam aşk sevda duygusallık çok hoşta bu zamana kadar aklımın mantığımın önüne geçemediler geçemezlerde..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Edebiyatçı Abdulhak Hamit Tarhan, kıskançlığından sevdiği kadının gerdek gecesini yaşayacağı otelde o odanın yanındaki odada sabahı etmiş. Yazık olmuş gerçekten sana, asarım keserimi bir tarafa bırakırsak yapabileceğin çok şey yok. acına katlanacaksın. Allah sana seni sevecek ve senin de seveceğin birini nasip etsin arkadaş.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim arkadaşım.
oyle bir insan zaten sevdigim de olamaz sevgilim de olamaz :))
bu konularda kadinlar gene daha iyi karsiliyor ama erkekler ne yazikki sinirlerine hakim olamaz bu gibi durumlarda muhakkak karakolluk bir durum ortaya cikar :(((00 Yorumlatabi hiç biriniz böyle bişey yaşamadığınız için konuşup durursunuz yok sevgilim olamaz yok köpeğim olur bırak git demesi kolay. mantık kalbe söz geçiremiyo işte sevince böyle oluyor ben seni çok iyi anlıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yıltatlımmm
Soran+1 yılben de karıştırmışım:)
Hangi pozisyonda seviştiklerini merak ederdim heeee :S :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))alemsin
Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı. devam etme ve oluruna bırakma nedenini öğrenebilirmiyim?
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ne demek istediğini?
Soran+1 yıleski sevgilim
- Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılallah yardimcin olsun, bundan kötü ve aci birsey yoktur heralde...
00 Yorumla
+1 yılGuncellemelere cvb= soruya bakiyorum guncellemelere bakiyorum birbirini tutmuyor halinden memnun gibisin şayet yasadigin gercekse en yakin zamanda bir psikolga gitmeni tavsiye ediyorum..,
14 Yorumla- +1 yıl
Sende mi? Sende git rosa :)
- +1 yıl
Simdi oldu. :)))
burda onu kale alıp hakkında soru yazman bile sana yakışmaz baksın zevkine sen bak hayatına
00 YorumlaAllah korusun diyorum... Oyle bir durumu tahayyul bile etmeyecegim.
10 Yorumla
+1 yılsen hala ona sevdiğim diyebiliyorsan ben sana birşey diyemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. seviştiğini bildiğim kişi sevdiğim değil kapımdaki fino köpeğim olur ancak
11 YorumlaGülüyorsan problem yok demektir.
Saygınlığı bitmiş birine de sevdiğim demek pek hoş olmasa gerek.00 Yorumlaben kendi gözlerimle bizzat görüp tanık oldum ya.pek hoş değildi
01 Yorumla
Soran+1 yılben de gördüm.daha neler görecem bakalım.
yazıda birşeyleri mi kaçırdım anlamadım ama peki bu durumu sen nerden biliyorsun?
00 Yorumla
+1 yılYasamadim oyle bisey olsa sevgilim olmaz zaten rahmetli adayi veya direk ceset olur
00 YorumlaYaşamadım ama eminim ki iç acıtan gögüste yumruk oluşturan bir acıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılhemen nasıl değiştirdiler seni ya helal olsun bize
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl değişmişim ben?
- +1 yıl
demin hiç intikamdan falan bahsetmeyip sadece güldüğünü söylüyordun o yüzden dedim
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hala sevdiğim diyebiliyormusun ?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılniye o zaman hala o heriflesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanladık şunu güncelleyip durma sana zahmet
11 Yorumla
Soran+1 yılilgilenme o zaman!
+1 yılbu düşünerek kafayı yemek istemem
00 Yorumla
+1 yılÇok zor birşey..
Sil at hayatından.00 Yorumlabaskın yap :D bang bang
00 YorumlaGarip!
02 Yorumla
Soran+1 yıladam beni bırakamıyordu sevişirken bende şaşırıyorum!
evet, koyar.
02 Yorumla
Soran+1 yılya arkadaşlar ilgilenmeyin o zaman off
oha gerçekten mi...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler