Karşınızdaki kişiye karşı hoşlanma ya da sevme gibi özel bir duygunuz olduğunda karşı taraf da sizi seviyorsa sevişme esnasında ne hissediyorsunuz ya da nasıl hissediyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hiç umuma açık anlatılacak şeyler mi bunlar.
Yorumları bakınca millet sığıra kesmiş mantık ile yazıyor.
hahahah kısa cevap olarak sordum zaten
Evet. tavuk civciv besler gibi yem atıp atıp mahalledeki bütün tavukları çekmişsin kapının önüne
Tebrik ettim
tavuklar o kadar sazan olmuyor bu insan ırkına ozel :)
O da doğru
Bütün şirazesini, mantığını, karakterini, kişliğini dahi silip atıyor.
Neden acaba bize özgü.
Gerçi bu konuda da siz şanslısınız sanki.!
Höt diyince diz çöküyoruz.
Tabi köprüyü geçene kadar o da ayrı.
E çökmeyin bizimle alakalı değil ki bu durum bunu erkekler kendi kendilerine yapıyor valla. Dogru duzgun insanlarla oldukları surece kendileri de tutarlı oldugu surece kopruyu gecene kadar rol yapmalarına da gerek yok bunlara hic gerek yok yani
Kuş beyinlilik istem dışıdır tahmin edersin.
Sizinle alakalı değil tabi, siz eğlenin keyfini sürün gitsin.
Yavaş yavaş toparlanacağız artık 50 yılı bulur bu toparlanma.
ya da bulmaz daha berbat olur.
Biz keyfini surmuyoruz ki herkes karmasık durumda o senin dmeye calıstıgın sey sadece istenen kisiden geldiginde keyifli yoksa herkesin ilgisinden hoslanmıyor kimse ama bunu yapan yine erkekler bunu demek istedim. Bence de toparlansınlar ama...
Bu dediğine gülüyorum bal gibide keyfini sürüyorsunuz.
Misal bende isterim ortaya bir sorup geriye çekilip, kadınların bir birini parçalarcasına görüş belirtmelerini.
Kastım senin sorun değil benim gözlemlediğim diğer bir sürü örnekler.
Ayrıca sen üstüne alınmayabilirsin lakin kadınların büyük çoğunluğuda her zaman dikkatlerin üstünde olmasını isterler.
Sadece onlara düşen içlerinden birini seçmek.
Bunu yapabiliyorsunuz zaten sadece kadinlar neden bir birini parcalarcasina gorus belirtsin ki onu anlamadim neden boyle bir sey isteyesiniz? Diger o dediginiz kadinlar ya buna cocuklugundan itibaren alismis olanlar ya da belki onceki donemlerinde sisman olan ya da begenilmeyen kizlar su an kendini guzel buluyorsa bunu tadini cikartiyor olabilir yani hepsinin de bir sebebi var butun kadinlar dediginiz gibi simarik degil ki istisnalar hep vardir.
Dikkatli bir şekilde okuyarak bahsettiğin argümanlara katılıyorum.
Tüm kadınları kast etmiyorum tabiki.
Kadınlar birini parçalarcasına görüş belirtmesin tabiki, ben ters örnekleme yapıyorum.
Bunu yapan farkındaysan bizleriz yani erkekler.
Bakıyorum kadın Regl dönemi ile ilgili soru sormuş, 4 kadın cevap atmış, buna karşı 34 erkek aptal aptal yorumda bulunmuş, gibi.
Aile sorunları olan kadınlar
Kilo vb sorunları olan kadınlar zaten az çok anlaşılabiliyor, ve bu denklemin içinde değil.
Yaşları küçük olan ya da olgun olan kaç kişi hatırlamıyorum bile resim atıp nasılım diye yorum bekliyor ve sonuç bir çok yorum.
Evet iyimsersin haklı noktaları iyi çiziyorsun kabul.
Ama bende iyi gözlem yaptığımı düşünüyorum ve iğneyi batırmakla beraber çuvaldızıda kendime yani ( biz ) erkeklere batırıyorum.
Erkeklerin o 34 yorumu yapmasi hicbir sey bilmeden her seyi bildiklerini zannetmeleri, cogu da herbokolog, neyi bilmiyorlar onun hakkinda daha cok yorum yapan bir cins erkekler :D Yani yanlis anlamayin erkekleri de genellemiyorum akli basinda olanlar da var bunlardan da var dogalari mi boyle aileleri mi yetistiremiyor orasini bilmiyorum artik.
Yaslari kucuk olanlarin da ya cevrelerinde istedikleri kadar arkadasi yoktur buradan kendilerini tatmin etmeye calisiyorlardir ya da cevresine kendini ispat etme derdindelerdir ama devir yine biraz degistigi icin bu kusakta bu normal geliyor kadinlar begenildigini hissettiklerinde daha ozguvenli oluyorlar ama bu bende istedigim kisiden duydugumda oluyor digerlerinin demesi sacma gelir mesela. O kizlarda belki onaylanma ihtiyaci da olabilir buyuk ihtimalle.
Bu durumdan erkekler bu kadar rahatsiz oluyorlarsa ilk once kendilerini gelistirip kadinlara ihtiyac duymadiklarini kanitlamalariyla yapmalilar. Her ne olursa olsun konu ne olursa olsun degmeyen kadinlara gram ilgi vermediklerinde aslinda istedikleri duzene kavusmus olacaklar. Ama aksine duzgun olan kadinlara da bunu yapip hic uymayacak kisilere fazla fazla ilgi verdiklerinde bu duzenden cikamayacaklar. Erkeklerin de sinavi bu..
Evet şimdi oldu.!
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum ve sadece şuraya bir parantez açmak istiyorum.
( ( Bu durumdan erkekler bu kadar rahatsız oluyorlarsa ilk önce kendilerini geliştirip kadınlara ihtiyaç duymadıklarını kanıtlamalarıyla yapmalılar..))
Kendilerini geliştiremeyenler için zaten yapacak bir şey yok ve zaten hiç bir şeyden rahatsız değiller ve zaten buradan yola çıkmıştık.
Ben geliştirmek isteyenlerden yanayım ve bu gelişim sürecinde de rahatsızlığımı bir parça olsun ifade edebilme hakkı istiyorum.
Dolayısıyla her zaman kadınlara ihtiyacımız var ama gelişimimize faydalı ve yardımcı olanlara veya çıtayı yukarı koymak için yardım edenlere ihtiyaç var.
Erkekleri geliştirecek bir güç varsa o da kadınlardır dikkatini çekerim.. lakin isabetli kadınlar..!
Biraz uzatıyorum gibi ama kusura bakma sadece muhalefet olmak için yazmıyorum.
Bazen tencerenin kapağını kaldırınca istemsizce taşar.
Evet onlar cahillikleriyle mutlular ama aynilarinin kadin versiyonlari da var yani onlar da rahatsiz edici.
Kadinlar kendini gelistirmede erkeklerden biraz daha onde bu kadinin dogasiyla ilgili dogdugu andan itibaren algilari cok acik ve cok iyi gozlemliyor olaylari tavirlarina yerlesiyor ama erkek cocuklari bu esnada ne yapiyor bilmiyorum yani onlari izleyerek kendilerini gelistirme durumunu henuz gormedim bu yapisal bir sey. Erkeklere illa disaridan egitim gerekiyor onlari gelistirecek guc basta anne babasindan geliyor sonra hayatindaki kisi olabilir ama hayatindaki kisinin ona egitim vermesi de dogru degil daha dogrusu vermemeli bu onun gorevi degil sadece iyi niyetli olmali destek olmali o kadar.
Evet haklısın sadece biraz detaylarda ayırışıyoruz ya da iki farkılı perspektiften bakıyoruz.
Erkekleri geliştirecek güç anne ve babaları doğru ama ikili ilişkilerde yani karşı cins ilişkilerinde ki gelişimi, Anne ile başlıyor, bu konun en büyük etkeni anne farkındaysan.
Hayatına giren karşı cinslerinde eğitim verme zorunluluğu zaten yokta haklısın, sadece gözlem yaparak bu gelişim devam eder ve farkında bile olmaz.
Şöyle bir örnek.
İyi bir mahallede okulda yetişen kızlar erkekler gurubu ile kıyı köşe ücra yerlerde yetişmiş kızlar ve erkeklerin gelişimi birbirinden çok farklı oluyor gibi.
Herkes kendi tarafindan bakiyor cunku sadece iyi egitilmis insanlar bir araya gelirse iletisim iyi gider diger turlu bir taraf digerinden hep rahatsiz olur.
Erkekleri ikili iliskilerde hem anne hem baba yetistirir en basta anne babasinin ev ortamindaki iletisimini gorerek basliyor burada en cok babaya is dusuyor. Daha sonra konusarak ogreterek annesi kadinlara nasil davranilmasi gerektigini yavas yavas ogretebilir. Anne de baba da bunlari yapmadiginda erkekler cidden cok cahil kaliyor oyle yetisiyor temeli kotu geliyor zaten sonra magarada yetismis biri gibi bir iletisim seviyesi oluyor. Kiz cocuklarini kendini yetistirebiliyor ama onlari da asiri prenses gibi yetistirdiginde her yapilacak seyi karsidan bekliyor biraz simarabiliyor onu da dengelemek lazim belki her istedigini her an elde etmesini saglamayarak ama onun disinda kizlara karsi baska bir sey yapmaya gerek yok eger dogasi kotu degilse yetistiginde akli selim bir kadin olur zaten.
Hayatina giren kadin annelik yapacaksa kendi cocuguna saklamali o enerjisini ayrica ikili iliskilerde ebeveyn rolu cok yanlis baslibasina, kendini duygusal mantiksal yetistiremeyen kimse baska birinin hayatina girmemeli.
O dediginiz olabilir ama sonucta her aile cocuguna ogretse yine sorun o kadar buyuk olmaz. Ben ozel okulda okudum hep diger grubun icinde degildim ne kadar farkli bilemiyorum ama yolda izde tuhaf profilleri goruyorduk okul cikisi iste o okulun etkisi degil ama ailelerle alakali bakamadikca daha da doguruyorlar.
Yazmayı, okumayı, analiz etmeyi seven bir karakter ile pozitif yönde tartışma içinde olduğum belli.
Tebrik ederim, fikri düşüncelerin için faydalı, yararlı bir bakış açın olduğu kanaati edindim kendi adıma.!
Tesekkurler birileri okuyup ise yarayacaksa guzel
Sanamam bu pek mümkün değil.
Okumak ve anlamak!!!
hahahah bir umut
İyi niyet ve umudunu kırmak istememde
Bir ütopyayı konuşuyoruz.
Dolayısıyla millet umrumda değil ben kendimi finale taşımaya bakıyorum.
Yol özenebileceğim, faydalana bileceğim üç beş kişiye rastlarsam amenna
“”Yolda özene bileceğim””
“” Yolda özenebileceğim””
“”Yazamadım bir türlü taktım kafaya düzeltmek için,,, pardon “”
haha sorun yok umarım bulursunuz diyeyim
Aşk aranan zevki yaşatacak anlamına gelmez sevdiğim biriyle değil arzuma göre özellikler taşıyan biriyle sevişmeyi tercih ederim ki çok özel bulduğum biraz sıradışı arzularım var ve yaşamak için kızdaki fizik önemli
Yüzeysel zevkleri içine alıyor
yogun his yasadıgın biri ile daha ozel hissetmez misin daha heyecanlı
Biri seni seviyor diye böyle bir konuda mutlu edecek anlamına gelmiyor mutlu edecek kişi arzulara göre özellikler taşımalı
tamam peki seni seven ve senin de sevdigin kisi bu ozellikleri tasıyorsa?
Unutulmaz zevkler yaşanır
Bazı örnekler vermek için yer uygun değil
Yani bazı şeyleri aşkla yaşamanın zor olduğuna yönelik örnekler için
nasıl bazı seyleri askla yasamak zor olsun anlamadım
Düşün bir erkek var aşıksınız bu erkek sana sana bazı şeyleri çok iyi yapacak anlamına gelmez o erkekte olması gerekip olmayan bazı şeyler belkide seni mutlu edemeyecek
ne yapalım yani o zaman evlenince esimizin disindakilere mi yonelicez
Evlilik olayı çok dahil edilmemeli yetinmek gerekebilir
aynen
Yorumuma haklılık payını ortaya koyuyor dimi
Ben bazı şeyleri özellikle yüzeysel bazı şeyleri arzuma göre özellikler taşıyan bir kızla yaşamak isterdim aşk aranan zevki yaşatacak anlamı taşımıyor
Nasıl adamsın sevdiğini nasıl s.. kiyorsun diye sorguluyorum
yani * bi sevgi belirtisi aslinda karsilikli bugun sen onu yarın o seni bu isler boyle
Beni niye s.. kiyor
yani sen onu yaparken o da seni yapmıs oluyor teknik olarak onu diyorum karsılıklı istes bir olay ya bu iyi bir sey seni yapması senin de onu yapman
Sevişmek fiili için dediğin evet
sevismk olur sksmek olur aynısı iste
O biraz karşılıklı s.. kmek oluyor bir tarafın s.. kilmesi lazım ya. Erkek olarak bana uymayan bir tabir.
ister onu diyorum ben de aynısını diyoruz ismi bu adı bu biri yaparken o etken oluyor digeri yaparken digeri etken oluyor aktif olan etken calisan kisi yani :D
Neyse ne işte sonuçta s.. ken benim 🤣
O da kotu ama hep sen calıscan o duracak ama kilo verirsin en azından :D
Ben yatıp hatun kucağa çıkınca yine s.. ken ben s.. kilen o. 🤣
Hayir ya anlamiyo musun o zaman sen sk. ilen oluyosun :D Sen ustte olursan sk. en taraf olursun yani calistigin surece. Diger turlu oyle tahta gibi kaldıgında o ustunce tepiniyor aklını calistir :D
Ya s.. k bende bende 🤣 benim organımdan türeme fiilin ismi bile 🤣
İstediğin kadar kucakta zıpla aktif olan sen ol s.. kilen sensiiiiinnn 🤣
ne dert ettin ya beynin yoksa oramdan turedi diyo bide cahil hahahah ha vajinan olmus ha sk. in onun kimde oldugunun onemi yok burada onemli olan olayın kendisi yani aktif olan yapan oluyor pasif olan yapılan bunu bu yasa kadar bilmemen de tuhaf :) ayrıca ya ben ne zıplıycam ben edilgenligi seviyorum digeri calissin ben keyfime bakarım senin gibi kaprisli degilim :D
Tamam işte olması gereken edilgen 🤣
O benim zevkim ben cok calısmayı sevmiyorum keyfime bakarım :D Sen tahta gibi yattıgın surece sen de edilgensin calısıcaksın durmadan
Tamam işte erkek çalışacak erkek işleyecek 🤣
Oyle daha iyi zaten kadın icin yorulmuyor daha uzun surer ama erkek de yapılmak istiyor bazen
Arada bir dinlenmek lazım
Arada edilgen olacaksin mecbur madem sen komplekslisin biraz ama :D
Giren çıkan bir şey yok 🤣 seni mi kıracam rdilgen olurum 🤣
Ben ne kırılıcam sen kendi kendine ben olmam tavırlarına girdin kimin ne konumda ne yaptıgını benden ogrendin daha bu yasında :D Sana giren cikan olmasin bize bırak onu da kapıcan allahın cahili girilen olmak cok daha eglenceli
Tamam sensiiinnn seks profu hanımefendi. Aktifken s.. ken sensiiiinnn 😉
Hahahaha ben olma gibi bi gayem yok sen triplere girdigin icin sana anlatmaya caliyorum :D bana gelecek olursak ben aktif olmayı sevmiyorum hic yorulamıycam valla kimse icin o yorulsun beni tatmin etsin bi ise yarasın :)
Kadın erkeğe bırakacak kendini olması gereken 😉
Erkekler mızmızlanmadıgı surece kadın icin daha zevkli zaten normalde de kadın icin daha zevkli ama burada yorulmadıgından dolayı erkeğin pili cabuk bitebilir
O ayarlanır bir şekilde sonuçta hep misyonerde bele kuvvet olmayacak
hep bele kuvvet olcak erkekte spor yapması lazım yoksa normal sartlarda yetemez
Normal şartlarda kimse yetemez
Aynen aktif olacaksan illa ki biraz kendine bakacaksın tatlı cocuk jdgsjgsj hadi ben kactım babay :)
Babay aktif hatun 😉
Zevk yaa o anı anlatamam. Mutluluğu tarif etmek gibi bir şey bu
Düşünmeme boşluğu, o boşluğun verdiği huzur..
o nasıl ya ahahah
Biraz derinlemesine düşünürsen..
hiç bişi sevdiğin kişi ile sevişmek demek hep aynı kişi ile sevişmek çok sıkıcı
evet ama amacı o degil mi digeri sadece zevk bunda duygu ile birlikte zevk daha yogun
Yapmadim ne sevdiğim ne sevmediğim ile siz ne hissetiniz?
bende yapmadım
O yüzden mi sende merak ediyorsun?
evet
İstedin mi hiç? Yani sevgilin oldu da denemek vs
Evet sen?
Benim sevgilim oldu mu o tarz bir duruma hiç gitmedim.
Daha sonra uzun süredir de olmadı senin oldu mu sevgilin bu duruma evrildi mi
sevgilim oldu ama biz de fazla bir sey yasamadik. sen seviliyken bir sey yasadin mi ufak tefek seyler
Hayır sadece 1 kere sarıldığımı bilirim. Ama o zaman ben ona helalim gibi bakardım. Aşırı da bu zaman kadar libidom yüksek değildi. Artık çok yüksek belki sarılıyor olsam şu an alt tarafımda kabarıklık hisseder.
Buda nasıl bir izlenim yaratir sence 😌
burada misin?
Aşırı mutluluk, huzur
o esnada mı sonrasında mı
Her ikiside
anladim huzur deyince sonrasi gibi anlamistim
Çok youğun bir heyecan.
nasıl bir his baska
Kamunun önünde daha ayrıntı vermek güç biraz.
çok güzel hissediyorum
nasıl bir his
Daha tutkulu oluyorum
nasıl daha tutkulu nasıl bir his
Dokunmadıkca cavuşa, çok iyi :))
neden
Duygu ile oluşu bir başka
nasıl bir his
Daha arzulu daha tutkulu
hazz
nasıl bir his
Ayaklarin yerden kesilmesingibi